46

Анонимен

преди 6 години

До 43Тц...!

45

Анонимен

преди 6 години

Някои китайки явно са много долни ниши същества. Знаят защо ядът бой! Не се върти любов с мъжа на българската жена. В Китай подобни перверзии е възможно. Но в България българската жена не допуска подобен мръсен акт спрямо мъжа си, приятеля си, гаджето. Тук мъжа се уважава и се слуша. В Китай мъжа може да не се слуша и да върти любов със всичките му познати. В България това е недопустимо. Така да се унижава БГ мъжа пред всички и всеки.

44

Анонимен

преди 6 години

На коя жена и е приятно да разбере че гаджето и мъжа и приятеля и върти любов с китайка.

43

Анонимен

преди 6 години

Някои китайки си падат и твоя мъж, но не е задължително да са всички китайки. Нали!?

42

Анонимен

преди 6 години

Някои китайки и по таксиметрови шофьори си падат. Но не е задължително да са всички китайки. Нали!?

41

късметлийка да има

преди 6 години

скандинавски тип - 190 см висок, рус, синеок и с атлетична фигура.

40

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо по красиво от умния мъж!

39

Анонимен

преди 6 години

Най-красива е кога мъжа по всяко време е възможно да взима решение. Да решава вместо жената. И да е умно и най-добре то. Кеф!

38

Анонимен

преди 6 години

До 28Нали!?От къде толкова акъл.?!?!? Чак да му се възхитиш.Като каже нещо оставаш без думи. Някак си мъдро и умно. Звучи красиво от неговата уста. Защото е казано красиво и умно.

37

Анонимен

преди 6 години

Той ще и дава пари до време. До време ще я издържа. И като се усети ще търси парите и да последната стотинка. Ако тя не му върне ще ги вземе от майка и и баща и къде толкова години не са я поглежда ли да я издържат и на него му се наложило да го направи. Безплатен обяд няма! Един ден всеки си търси точната сметка. И последната стотинка.

36

Анонимен

преди 6 години

Франция и донякъде Испания, това се доближава до българските представи за красив мъж.

35

Анонимен

преди 6 години

От показаните снимки ми харесва единствено норвежкия символ, не съм сигурна дали актьора наистина е норвежец, но игра ролята на скандинавския бог Тор, снимката с дългата коса е точно от филма. А иначе красиви мъже по улиците има повече, отколкото в галерията ви от снимки.

34

Турция

преди 6 години

Турция - първата снимка, мисля че е актьор, има мъжкарско излъчване.Втората на испанеца - представителен мъж.Важното е мъжът да е благороден, честен, добър съпруг и баща!Чувство за хумор, умен!Да не е алчен, подъл, страхлив, отмъстителен, да не е богат, да има идеали.Да не е лекар -хирург, финансист, адвокат, полицай, затворник, да няма стремеж към власт и политика, да не е с тънки устни (злобни и отмъстителни) - това са професии със сериозни психически отклонения.Най-важната да е Човек!

33

Анонимен

преди 6 години

В българия идеалът за мъж е:мутроидно излъчване, нагънат врат, шкембе, походка тип "насранн","деееба маааму" на всяка трета дума, ланец, тунингована БМВ тараляска, купена пета ръка от някоя авто морга.

32

ined

преди 6 години

Абе нали заглавието уж беше за най-красивите мъже - защо сте наслагали основно снимки на хомосексуалисти?

31

Турция Испания

преди 6 години

Първите снимки. Другите са нарциси и объркани инфантили.Важното е чувство за хумор и ум, да не е хитър и подъл като повечето българи.Читавите българи свършиха с набор 1946, след това поколение нормалните избягаха, а тук останаха мамини синчета, новобогаташчета, бедни и нискокултурни маргинали, алчни приближени до властта. Тук таме читави наивници от прованса.

30

Анонимен

преди 6 години

Ужас! Всичките до един ми изглеждат нарциси. Това нещо иска само да му се възхищаваш и да му угаждаш. А номер едно ми мяза на трети пол.

29

Анонимен

преди 6 години

?! Нещо не разбирам галериата! От тези снимки има само един мъж - норвежеца! Колкото по на юг - толкова по зле! Българските мъже не са световни красавци, но поне приличат на мъже! Ние сме "приятно" изключение сред южните народи! като гледам французина и ми се плаче за Европа!

28

С

преди 6 години

За мен красивия мъж е умния мъж, с вътрешна харизма.Останалите са към общата маса мъже.

27

ОПА

преди 6 години

ВЯРНО ЛИ ЧЕ БОКО И ЦЕЦКО СА ***....ДЬОНМЕТА.....ХАХАХАХАХАХ-ХУБАВЦИ-ИДЕАЛ ЗА ДЖЕНДЪРСКА КРАСОТА.