96

Анонимен

преди 6 години

Нинова, ти ли ще извадиш парите държавата да купи ЧЕЗ?

95

Анонимен

преди 6 години

ПО-ДОБРЕ ЧЕЗ ДА Е НА ДРУГА ДЪРЖАВА /АКО НЕ Е 100%ДЪРЖАВЕН/, ЗАЩОТО АКО Е В РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА ГЕРБ, ТЕ ДЪРЖАТ РЕГУЛАТОРНИТЕ ОРГАНИ. ТОВА ОЗНАЧАВА ДА СВАЛЯТ КОЖИТЕ НИ ОТ СКЪП ТОК. ОСТАВКА НА МАФИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!!

94

Анонимен

преди 6 години

Ако готвиш на газ и се топлиш на ТЕЦ, пелети или с камина 5 Kwh за деня са достатъчно.

93

Мафията е на власт

преди 6 години

Кака Гинка купи ЧЕЗ, а парите ги даде КОЙ? Да, точно така - Той - Вожда и Учителя в ГЕРБ! Другарят Боко Тиквунов Борисофф! И откъде са тез пари? А така! От дърти кражби! Вече 8 години сикаджията граби като за световно!Не знаел какво се случва :) В същото време ЕНЕРГИЙНИЯ му министър е кума и дългогодишна приятелка на лицето Гинка :) Случайност???? НИ МИСЛЪ!!!!Този път ясно си пролича какво е ГЕРБ - мафиотска структура! Шайка съставена от крадци с цел грабежи!

92

Анонимен

преди 6 години

Айде пак мераклии за бордове в държавни фирми, както и да се осереш се замита, каквото и да откранеш не се вижда. Нали за това беше приватизирано, сега да го национализират пак

91

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!!!!!

преди 6 години

Да повторя пак докато е време, че ще се скрие коментара: Ууууу! Долу г-жа лъжа! И тя участва в мръсния цирк, който ще открадне 120 милиона от българина данъкоплатец! Схемата? Много проста: При оценка на активите от 200 милиона са дадени 320 милиона теглени от някъде. БСП подклажда огъня. Държавата се намесва и трябва да плати 320 милиона, за да си върне дружеството. Някой лапва 120 милиона! УУууу! Червени ***! ЧЕРВЕНИ ***! ЧЕРВЕНИ ***! ЧЕРВЕНИ ***! ЧЕРВЕНИ ***! ЧЕРВЕНИ ***!

90

Анонимен

преди 6 години

другарите от герб не си поплюват, контраатакуват! Ама с тия *** позиции не става бе, драги, всеки военен ще ви го каже! Атакува само тоя, който може!

89

Анонимен

преди 6 години

Чета и се смея на писаниците на герберастките слуги. Наистина сте толкова тъ//Pi като вашия Тиквар. И докато го защитавате ще сте бедни, прекарани, излъгани, наритани и унижени. Искате се Боце, но той не иска вас, само ползва корпративния вот. За него сте скапн материал, нищо повече. Така както се изложи с Гинка, такова чудо никога не е ставало у нас. Малко му остава а и на вас, защото няма кой да ви плаща да пишете безумията си. Пакачинката се обръща!

88

Анонимен

преди 6 години

Мъжът на Гинка е мутра от СИК, която държи паркингите в Пазарджик и Общински съвтеник от ГРОБ в града.Нормално е Гинка да спечели търга за ЧЕЗ. Нищо че няма 2 лв да се прекръсти и ходи с плетени вехти жилетчици секънд хенд.

87

Анонимен

преди 6 години

Никъде не могат да се открият данни за родното място на Тетка Нушка с ниския център на тежестта и тлъстия пър-дял-ник.Пише че е родена на 18.1.1967 г, но никъде не пише къде.Предполагам, че са изтрити съвсем наскоро, защото е от родното село на Гинка - село Съединение, Пазарджишко.Дори са втори братовчедки.

86

снайпера

преди 6 години

До 91И кво ще правиш с 560 вата бе, телевизия ли ще гледаш?!

85

Анонимен

преди 6 години

Защо това идва точно по време на прецедателството ни в ЕС ??? :)) Атаките валят от всякъде срещу България.

84

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-ДОБРЕ ДЪРЖАВАТА ДА ИЗКУПИ ЧЕЗ ЗА ДА МОЖЕ БСП ДА ПРАВИ ЗУЛУМИ ДА СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ДА ПРИДОБИЕ ЧЕЗ И ДА ГО ПРОДАДЕ НА КИРО ГЕЛА, ЦАР КИРО, СВИНАР ГЕРГО ИЛИ НАПРАВО НА РУМЕН КРАДЕВ за ЕДНА РУБЛА

83

Анонимен

преди 6 години

Бойко е събрал всички *** да ни управляват! С огромно самочувствие и недоказани доходи!

82

Анонимен

преди 6 години

280 W панел 300 БГ лева. Два панела ще са ми предостатъчни. Като парапет на южния балкон ще ги монтирам. 150 Ah акумулатор за буфер.

81

ъ

преди 6 години

Нинова е доказан крадец и лъжец, ограбила е не едно и две български предприятия с нейните колеги цоциалисти, еманация на престъпния преход в България. Вместо да е в затвора за доказаните и престъпления, тя е в парламента, нема такава държава ужас.

80

Анонимен

преди 6 години

КО РЕВЕ ЧЕРВЕНАТА БАБИШКА?

79

до 85

преди 6 години

Киро Гела ли казваш ?Бизнес ортака на Боко Тиквата в разпространението на амфети ?На когото му построи цяла трибуна за 5 млн лв , платени с пари от бюджета ?И на всякото отгоре я кръстиха на името на един мамалигарски ром.Това беше гавра с България и малкото нормални хора, останали да я населяват.

78

Анонимен

преди 6 години

Другари от ГЕРП (СИК) забравихте ли старата максима на една демокрация, че отговорен за случващото се в една държава и който е на власт?Не мога да понасям вашите "колеги" от Партията Майка, но....сега не е на власт ***, а ВИЕ!!!!И ВИЕ сте отговорни за БАТАКА, заедно с прокремълските ви "партньори" - ПСЕВДОпатриоти - РУСКИ патриоти!!!

77

115

преди 6 години

Аз ако съм на Гинка, ще го продам на държавата за 400 млн... Хахах.. Сега сериозно, никъде не излезе информация, Бат Бойко за колко продаде държавния дял от 34% при първия си мандат? Ще ми е много любопитно, колко ще изгуби държавата от мутренското управление?