16

Анонимен

преди 6 години

Държавата да купи ЧЕЗ и после да го продаде на некой "другар" за жълти стотинки.Така е свикнала БСП.

15

Анонимен

преди 6 години

Айде изпълнение на следващата поръчка!Не щем държавата с нашите пари да купува онова, което е продала преди на безценица и за комисионна, потънала в частен джоб. Не щем сега държавата да купува това същото нещо с надценка, като печалбата ще отиде пак в същия частен джоб. И за Гинка ще има по някой лев, разбира се, но не за нейния джоб иде реч.

14

Въпрос

преди 6 години

А Корнела отговори ли на въпроса на Гинка, да го повторя, как една 28-годишна жена от село забравих му името, купува Техноимпекс?

13

обърка се май

преди 6 години

До Кукукакви пари вади Гинка ???че тя няма пари !!!

12

Писна ми от Корни

преди 6 години

До Въпрос към ***?Т.е. - поне 2 въпроса:1. Откъде тази млада 'дама" има тези пари?2. Защо за толкова малко пари го купи (го продадоха)?

11

Анонимен

преди 6 години

Малиййй на селянката от Крушовица направо и се изтропкаха в забрадката :)

10

Анонимен

преди 6 години

КАК ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА СТАНА МИЛИАРДЕРКА ЗА ЕДНА ГОДИНА?

9

Анонимен

преди 6 години

На вчерашната пресконференция, стана ли ви ясно Гинка ОшФорката, от коя политическа сила е, кой стои зад нея и кой й пише лиШчетата.Отговерете си само на въпроса, кой раздавеше разрешителните за включване в соларните паркове през 2012-та, които ви продаваха тока на 6-орна цена.Те така забогатя Гинка от ГЕРБ и натрупа милионите си.Сега е дошло ред да се отчита на Вожда.

8

Значи чешките мошета

преди 6 години

купуват нашата качествена електропреносна мрежа, заменят ценните медни проводници с много по-нискокачествен алуминий и печелят от това доста милиони.После съдират по три кожи от гърба ни, докато владеят ЧЕЗ, а когато инсталираните от тях нискокачествени проводници се амортизират, те бързат да продават. И тук нашите правят скандал на махленско ниво, каквото беше нивото на цялата каскетлийска пасмина, която ни управлява 45 години, а после предаде лостовете на управлението на децата и внуците си!

7

сминдух енд чесън

преди 6 години

А защо не национализация на Техноимпекс?

6

Въпрос към Курнелия?

преди 6 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

5

Писна ми от Корни

преди 6 години

До Ха ха ха ха хаНагла само колкото тя си може. Че започва и да се усъвършенства в наглостта си.

4

Анонимен

преди 6 години

SEGA SA QDETE NA GINKA BILOBATA NA VI GO

3

Куку

преди 6 години

Не забравяйте, че младата дама от Крушовица не е купила "Техноимпекс". Тя си го е набрала като едни други наши сънародници. А Гинка, каквато и да е вади пари да плаща

2

Ха ха ха ха ха

преди 6 години

Парите и активите на едно мощно външнотърговско дружество влизат в нечий частен джоб, но това не бъркало в джоба на данъкоплатците!Бре, бре, бре, Корни! Ти надмина себе си с това изказване!

1

Анонимен

преди 6 години

V NACHALOTO I AZ BQX DA SE KUPI NO SEGA MI E QSNO CHE NARODA E MNOGO VYTRE AKO SE KUPI OT GINKA CHEZ NACIONALIZACIQ SAMO OPRAVQ NESCHTATA