13

4i4o dяdko

преди 6 години

баси държавата ,баси чудото

12

4еpa

преди 6 години

TE SA MEDONOSNI P4ELI ZA SADA- P4ELA ZATVORENA NE NOSI MED !!!!!! PSKA6 GI HVA6TA6 I VSEKI PAT MED ZA NEPODKUPNITE MILI I BEDNI SADII !!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Тук от всичките коментирали,нито един не знае точно как стоят нещата,ама всички много знаете :)))))) голям съд-голямо чудо! КЛАВИАТУРНИ МИШОЦИ СТЕ ВСИЧКИ!

10

реалист

преди 6 години

Само в България може да си известен КРАДЕЦ.

9

Анонимен

преди 6 години

И какво като са в ареста да не би да се уплашат? Колко регистрации и арести имат тези? За пръв път ли им е? Ще ги подундуркат малко в ареста и след 72 часа ще ги пуснат. И какво нищо и половина? На другият ден тръгват на лов за банкомати. Такива като се хванат първо ги трошиш от бой след това ги пускаш в една каца със студена вода да ги закалиш. След това на менгеме им стискате ташкенците. Накрая им трошите и двете ръце. А да ги видя дали следващият път ще имат смелост да гърмят банкомати!

8

Анонимен

преди 6 години

ПАК го пуснете. 50 криминални регистрации и си джитка на свобода. Егати пародията на държава!

7

ТОП МВР/Прокуратура/

преди 6 години

и Съд, Шумито имал 50+ висящи дела, но това не му пречи да се разхожда и дирибейства Въоръжен??? Дайте още по 200 мил. на заслужилите МВР/Прокуратура и Съд - очевидно са си свършили работата.

6

Един

преди 6 години

3 години условно по герберския закон.

5

Анонимен

преди 6 години

кой каза, че панделата не променя - от автокрадци в обирджии. Видима промяна!

4

Анонимен

преди 6 години

Ще ги пуснат с извинения.Щом на най успешния автокрадец не му стигат парите, та се е хванал на втора работа, значи отчисленията са огромни.

3

123

преди 6 години

ХАХАХХАХАХААХА колко е лошо да си ***. Сега ще ги набедят за всички банкомати. Нищо де те и без тов абях почнали да стават много нагли. Между другото това си е класическа схема. Арестуват ги за нещо друго от обичайното, от което нищо не разборат и така няма да издадат фуржките дето им правят чадър, закражбите на коли. От разбиване на банкомати също нищо не разбират и няма кого да издадат. Накратко тези ще влезнат в панделата (иначе ще ги гръмнат някъде) и всичко ще си е по старому.

2

Абориген

преди 6 години

А от коя партия е ?

1

президент

преди 6 години

За над 50 криминални престъпления заслужава орден и народна пенсия.