14

Иван

преди 6 години

Нашта Гинка яко спинка.

13

ИМА

преди 6 години

Имаше Предупреждения за Стоян Мавродиев - Беше Началник на КФН когато Фалира КТБ , сега е Началник на НАЙ- ГОЛЯМАТА ДЪРЖАВНА БАНКА .Това е Гавра с Бюджета на България , БВП .Този човек трябва да лежи в Затвора , а се показва като Началник на ББР - с тази Мутра ще повлече всичкия Паричен Поток и НОИ и Частните Фондове и Взаимните Фондове в България - ще изгубим Държавата като Независимост .ПО- Просто - Шефа на ББР е в основата на Фалита на КТБ и Той е главния в разделянето от Мафията на пари.

12

Анонимен

преди 6 години

Много добре се е изучило да лъже това момче. Ашколсум аферим.

11

PL-CZ-H

преди 6 години

Полша си възстанови държавната собственост почти върху всички енергийни обекти - Електростанции, Трансмисия и Дистрибуция, Нефтопреработвателния комплекс ОРЛЕН и др. Унгария - Нефт и Газ комплекс МОЛ и обратно си купи повечето електростанции.ЧЕЗ е също държавна и храни чешките пенсионери. Да се учим от примера на тези държави, и няма да сме най-бедни в Европа.

10

Анонимен

преди 6 години

Гледах го този младеж днес Толкова млад, а се е изучил да лъже като дърт...

9

Принципно

преди 6 години

До коментар 3_анонимен / Звучи добре - но бихте ли дефинирали **съмнителна** българска банка...??!!! Хм..те сякаш криминализираха подобни изказвания.........

8

Анонимен

преди 6 години

До 11То каквото ще излезе, свят ще им се завие на някои хора, д...ебил с..мотан.Лошото е че няма прокуратура и съд иначе всички участници в сделката са за затвора

7

Бсп са гадове

преди 6 години

От тази трънка не излезе червен заек и затова *** си тръгна наакана от заседанието. Да ва *** в мръсните бесепари, само подлости и манипулации можете да правите.

6

Анонимен

преди 6 години

И кВо излиза,че премиера на Чехия лъже тиквата май пак се насади изкарвайки по стар навик,че други са виновни.

5

Анонимен

преди 6 години

:D което е почти същото, защото очевидно участва в сделката по придобиване на ЧЕЗ

4

г-жа Лъжа

преди 6 години

Мби то ЧЕЗ си беше Руска офшорка още изначално.Не си ли спомняте Февруари 2013?Само че сега трябва да има изслушване на Куренлия защо пуща такива димки и то от трибуната на Народното Събрание?Ще получи ли българския народ извинение за поредната лъжа?

3

Тозо боклук

преди 6 години

Е един от от най лъхливите и гадни *** на държавата!

2

Анонимен

преди 6 години

Бабиш е потресен от лъжите на Борисов за разговорите и документите.

1

Анонимен

преди 6 години

Подвизите на госпожа Лъжа са ежедневни и нямат край на шир и длъж.