10

Анонимен

преди 6 години

Между другото, лихвата за първите три години е добра...

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонименвиж в Банско или на морето Около Бургас - за по 15-16 хиляди евро - прилични жилища. Е да за двойка подходящи - за баби и дядовци с внуци ще са мали.

8

Анонимен

преди 6 години

Абе в прованса за 10-20 не можеш да вземеш почти нищо.Минимум 30 бона и то за тотален ремонт в по крайните квартали.Говорим в лева.Тук там изпада по нещо по изгодно,но е рядкост.Иначе е пълно със празни апартаменти,но не се продават или им се искат неоправдано много пари.А пък в санираните блокове скочиха с 10 бона гарсониерите.За по големите повече.Лично аз очаквам балона скоро да се спука

7

Анонимен

преди 6 години

До zeusАми помагат ти да се заробиш!

6

Петров

преди 6 години

Много точно казано!

5

Анонимен

преди 6 години

Яко ни се натрапваме, че трябва да си купим жилище, естествено в масовия случай в софия и как се купува ако не с кредит. ОБАЧЕ в провинцията може да си намериш прилично жилище и за 10-20 хиляди лева(да не говорим, че повечето имаме наследствени такива), в което да си живееш на стари години, та може да придобиеш и две, та за старините и на децата. И от какъв зор да си взимаш нещо за 200 хиляди и да го плщаш цял живот и с лихвите да стане триста? за да живееш по-добре или ...?

4

АнтиБанкер

преди 6 години

Имам собствен етаж 120 кв.м. и гараж 40 кв.м. Банкерите вкупом могат да ме хванат за шланга! Единствено дължа към НАП около 300 лв., което е дребна работа.

3

Св

преди 6 години

Зависи какви пари има човек и дали живота му се върти около жилището и му е основна част от живота или жилището се върти около него. Защото жилище не се купува за цял живот (стари разбирания), а се купува според нуждата, в рамките на 10 години. Поне аз така правя, със загуби, но без напрежение. Само гледайте "Съдебен спор" и по форуми, колко драми и трагедии има около тези жилища. Вземаш, живееш, стремиш се да изкараш през това време за нещо по - добро и се изнасяш, а не се бориш на всяка цена.

2

Анонимен

преди 6 години

Продължавате да надувате или взехте да издишате вече, не мога да схвана скрития подтекст извън рекламата на банката.

1

zeus

преди 6 години

В заглавието пише за помощ, а в текста чета за заробващи кредити :)