Снимка: flickr

Изборът на жилище е една от най-трудните и отговорни задачи в живота на човек. И няма как да бъде иначе, след като това не е покупка, която ще ползвате просто година – две. И независимо дали купувате жилището за ваш бъдещ дом или просто за инвестиция, решенията, които ще вземете, със сигурност трябва да бъдат добре обмислени.

Затова никак не е пресилено да кажем, че от мига, в който твърдо решите, че ще си купите жилище, до момента, в който се нанесете в него, и си полегнете доволни на новия диван с любимото питие в ръка, ще изминете едно цяло пътешествие. Пътуване, съпроводено с много огледи, брокери, документи, одобрения, вероятно и ремонти или довършителни работи... Но както знаем, всяко едно пътуване започва с една малка крачка. И една голяма идея.

В рамките на проекта Apartmenttherapy, ние от Dnes.bg, заедно с нашите партньори от Токуда Банк  ще ви дадем ценни съвети за това кое е най-важното при избора ви на жилище. За какво трябва да помислим преди покупката, къде се крият уловките и какви са компромисите, които не може да направим? Все въпроси, на които ще дадем отговор в рамките на проекта в следващите няколко седмици.

А ако имате въпроси за финансирането, експертите на Токуда Банк с удоволствие ще отговарят на всеки ваш въпрос, свързан с жилищното кредитиране.

Токуда Банк АД е част от икономическа група Tokushukai Incorporated, Япония. Банката се специализира в обслужването на малки и средни предприятия и граждани, като развива компактна гама продуктови предложения. През изминалата година Токуда Банк  заяви своето по-осезаемо присъствие и в сегмента на жилищни кредити, като предложи атрактивен ипотечен кредит с фиксирана годишна лихва от 3,6% за първите 36 месеца.

И така, време е да започваме! Вярваме, че ще ви бъдем наистина полезни. Защото сме убедени в максимата, че "Моят дом е моята крепост".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase