7

Анонимен

преди 6 години

Разбира се че е фалшива, по начало мисля, че корейците не ползват кайа, пък смесена с ориз е нечувано.

6

Анонимен

преди 6 години

А мусаката от котенце или от кученце ли е? :) Това в кръга на шегата, предвид вкусовите предпочитания на азиатците като цяло.За корейците се смята, че имат добра кухня, 100 % в Южна Корея е така, за Северна - никой не може да каже какво ядат хорицата...

5

ТОТО

преди 6 години

12 пъти съм посещавал Южна Корея досега, такова ядене не са ми сервирали никъде, не съм го виждал и по ресторантите, това даже не изглежда да е автентична рецепта.Корейците не пекат почти нищо в тава, само варят и пекат на скара. Мисля, че рецептата е фалшива, и то доста.

4

Някой

преди 6 години

До ВладоЩом има кайма, ти как мислиш? Нима не знаеш - САЩ обясниха на целия свят, че в Северна Корея месо нагъва единствено Ким Чен Ун. Даже ако се установи, че някой друг знае какво е месо, той се праща незабавно в лагер.

3

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

да чакаме ли рецепта за традиционно българско японско имамбаялдъ?

2

----------

преди 6 години

Бауууу ... и мусаката се разлая ;)

1

Владо

преди 6 години

Уточнете - северно или южнокорейска е рецептата ?