63

До 60

преди 6 години

Ако беше на Нинова,досега да са го разкрили.Ама не-ееее.

62

Anonimen

преди 6 години

Назрява нов скандал с участието на премиера.Чешкия премиер отрича да е изпращал на Борисов документи по сделката с ЧЕЗ.Говорили са само по телефона.Така че този документ,който размахваше и твърдеше,че е секретен,се оказа фалшив.Фалшив премиер,фалшиви документи.

61

132

преди 6 години

В коя друга държава може да се случи това!?В никоя!Цяла година се водят преговори,а премиерът не знаел.Гинка няма средно образование, а купува компания за милиони и ще я управлява!Но защо се чудим-министър на здравето-икономист,на енергетиката-икономист,на образованието-икономист...на отбраната-историк..."Такистът маха кандилото,а попа кара танка!"Намало значение чии са капиталите-ами ако са на ИДИЛ,на талибаните!?

60

Анонимен

преди 6 години

Другарю Борисов , това е сделка между две частни дружества , едното от които е държавно , другото твое !

59

пп

преди 6 години

До АнонименЧешкият премиер днес в интервю каза, че не е давал никакви документи на тиквата.

58

24/7

преди 6 години

Експерти: Схемата "ЧЕЗ" да се разкрие с конкретни имена!..ами да ги разкрият, ама май ще лъснат нечии *** и другарката Нинова и сие ще трябва да си посипят главите с пепел след това...

57

Анонимен

преди 6 години

Е добре, нека не е Домусчиев, нека е Спас Русев. Той също не разбира от футбол. От телекомуникации също.

56

Анонимен

преди 6 години

Герберотъпчета , откакто вашето правителство председателства Европата , сринахте и каквото бе останало в доброто име на България ! 1) Мафиотското решение за Пирин2) ***.отското приемане на Истанбулска конвенция 3) Парите на Здравната каса 4) Борисов ти ли си # КОЙ е Гинка от Пазарджик ?5) Кмета на Септември !.......... 6) Противоконституционния Делян Добрев !.................,..................За само два месеца !!! Какво ли още ни чака , или по точно : НАРОДЕ КАКВО ЧАКАШ ?

55

Анонимен

преди 6 години

Първата официална информация за сделката по ЧЕЗ, която съдържа информация за бъдещите финансови операции Бойко е завел в секретното деловодство на Народното събрание и в подходящия момент, когато трябва, тази информация ще бъде показана на обществото и червените крадци ще бъдат разобличени. Само че ние европейските българи ще изискваме от Бойко да стартира процедура за импийчмънт на Радев.

54

така

преди 6 години

С толкоз много лъжи...Много му куца тайминга на Бойко.

53

Анонимен

преди 6 години

Някои от коментаторите правят аналогия Гинка - Домуса . Почти всичко при гела от Разград е откраднал с помощта на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ . Това ни очаква и при Гинка !

52

Анонимен

преди 6 години

Чешкият премиер Бабиш днес заяви, че не е давал никаква информация на Борисов, относно сделката за ЧЕЗ, нито му е изпращал документи.Това означава само едно - че вчера за пореден път Борисов излъга най-нагло и безочливо.

51

Armagedon

преди 6 години

Кой купува ЧЕЗ.( Ч.Е.Р.).Като заменим буквата Ч.с буквата Г.( на Гинка първата буква в името)И добавим в края,буквата Б.(на Бойко първата буква в името)става ясно,КОЙ купува Ч.Е.Р.Получава се ГЕРБ(Гинка Енерго Разпределителката и Бойко,съкратено Г.Е.Р.Б.)И въпреки,че сега се правят на умряла лисица,ще отмъкнат на гарвана сиренцето.А че народа ще плаща за далаверата скъпо и прескъпо,от сега е ясно.Тия милиони кредити от Уникредит и Първа Частна банка,как се връщат при 21 ст.за киловат дневна.

50

ognyanz

преди 6 години

До X: "или некомпетентни да си вършат работата или са корумпирани!!!"?Или и двете заедно.

49

X

преди 6 години

Аман от умници тук,на които все руското посолство им е виновно - сменете малко сценария де,банални сте и смешни! Колкото до темата - прав е журналиста,зад всяка далавера,издънка,глупост и т.н. има имена! Нека да се назоват!!! Дали са български,американски,руски,марсиански...нека ги кажат! Става въпрос за нещо,което се нарича Национална сигурност! Ако в правителството не знаят какво е това или какво включва това понятие,то те са или некомпетентни да си вършат работата или са корумпирани!!!

48

Анонимен

преди 6 години

Интересният въпрос е колко чешки специалисти работят сега в ЧЕЗ-България. Щото след продажбата те ще напуснат, най-вероятно. Важни са мениджърският и изпълнителските екипи, ако те се запазят почти същите - какъв и е проблема на Гинка. Домусчиев със сигурност не разбира чак толкова много от футбол, ама е собственик на Лудогорец, нали?

47

ognyanz

преди 6 години

КОЙ клати правителството? Бойко усеща, че го клатят, но е много зает с балканската и международна политика, и няма време да се обърне и да види КОЙ е минал зад него. Но поне се закани, че оставка няма да има.

46

Анонимен

преди 6 години

До ъ?А каква е ползата да остане това некадърно правителсто?това ли ти написаха на листчето от руското посолство бе каскет омачкан

45

Анонимен

преди 6 години

Ако е така, то той трябва да уволни всички в ДАНС и разузнаванетокрайно време е. Тези служби освен да крият как Деса кара кола на НСО с друго не се занимават.

44

Анонимен

преди 6 години

Ползата е, че ще се похарчат 100мл.лв за няколко месеца плюване по медии и после пак същото а дори и по-зле. Най-вероятно ще има коалиция герб дпс