83

Анонимен

преди 6 години

КОЙ стои зад сделката ли?Преди около 2 часа Татяна Дончева го каза,а тя знае много-Делян Пеевски и Бойко Борисов.Честито българи.КОЙ ви изкупи държавата.

82

Бай Хей

преди 6 години

Хи-хи, някакъв жалък червен анонимник се е изпразнил всуе няколко пъти. Ама няма да ви стане играта, бе въшливи русофили. Скоро ще стане ясно, че нито ГЕРБ, нито Борисов имат нещо общо с тази сделка и май ще изплува дългата ръка на Масква. Няма да е за първи път.

81

Анонимен

преди 6 години

А има ли някаква идея кои са били другите кандидат-купувачи? Да не би да са извивали ръце да продават на Суджука и бизнес ортака му Шиши за без пари, докато и Гинка не е започнала да изглежда примамлива?

80

Анонимен

преди 6 години

Ние си го знам, че лъже, но сега и чехите знаят!Срам и позор и ОСТАВКА!

79

Анонимен

преди 6 години

Борисов тъкмо си мислеше, че е успял да прокара Сделката и ... в един момент не просто замириса, а направо се разсмърдя.Можеше все пак за ролята да избере, някоя по-приличаща на бизнесдама от Гинка със селската жилетчица секънд хенд.Освен това тя не може и да говори и проста почти колкото Борисов, което все пак е трудно постижимо.

78

Байфидан

преди 6 години

До Anonimen, ПП и разни други червени олигоффрени. Ама преди да пишете глуппости или се информирайте по-добре, или изчакайте. Да, Бабиш не е пращал ЛИЧНО информация на Борисов, но тя е пратена веднага след телефонния им разговор от зам. финансовия министър на Чехия. Аннадъмно?

77

Анонимен

преди 6 години

Мутро Рапоня за пореден път го изобличиха, че лъже като дърт ... дядо си.

76

Анонимен

преди 6 години

ЧЕЗ ще се преименува в "ГИБОН" (Гинка и Бойко ОN)

75

Тъпанар

преди 6 години

Деляне! Боко! Догане! Маанете я тая Гинка от Стамболийски! Тя работа не може да ви върши. Я съм Стамат от Бусманци! Имам фирма за фураж с брутен капитал от 400 лв и задължения от 20 000 лв. Дайте ми ЧЕЗ - че тегля кредит! Че ми дадете после 100 000 руски рубли, 2 млади туркин.чета, 1 Лада (от Калина нагоре - по ваш избор), и я че ви оставя дружеството да го правите каквото ви душа иска...

74

ганю

преди 6 години

маминко,пък пан Борисов се е посрал.

73

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен74 и 75 А да повярваш на човек, който си мени мнението сутрин, обед и вечер, и после се налага половината му лакеи да обясняват какво е имал предвид, когато е казал нещо, какво е? Аз не вярвам на никой гербер-даже ако се наложи да го попитат колко е часа-ще излъже най нагло.

72

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаНа русофили като Милош Земан и Румен Радев изобщо не вярвам.

71

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаДа повярваш на чешкия президент е все едно да повярваш на Лъжко Путин че не краде.

70

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен72 Прочети малко в другите сайтове какъв е официалния отговор на Чешкия президент, какво пишат медиите там, и ще разберещ, че прекалено вярваш на Банкянското слънце.Нищо официално не са ни пращали чехите, президентът им го казва, а нашите даже казват, че са го завели в секретно деловодство.Чехите-офшорки стоят зад фирмата, заем от ЕБВР, гарантиран от нашата държава-нашите-нищо не знаят.Кой лъже???Сам прецени.

69

Анонимен

преди 6 години

Цялата комунистическа прослойка е активирана по медиите да обяснява че няма руски бизнесмени и руски банки, няма руски интереси в цялата далавера с ЧЕЗ. Единствените виновни според тяхната лъжлива теза са Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Теменужка Пенкова и съвсем малко Делян Пеевски. ВЕрваме ви г-да комунисти, както ви вЕрвахме че ще построите комунизма заедно със съветските си ментори и началници.

68

Един от Северозапада

преди 6 години

До 2+2 Не позна, приятелю. Според чешките медии, зад върбалака, стоят няколко офшорки, и заем от ЕБВР, гарантиран от нашата държава. Така че-много далече гледаш.Гледай по на близо-поне до Банкя .

67

2+2

преди 6 години

Зад върбалака най-вероятно дебне някоя руска банка , която ще прилапа ЧЕЗ и енергийната зависимост на страната ще бъде пълна .

66

асен

преди 6 години

Другарко Велева , имената са ясни - зад Инерком стои Интерком груп с фиктивен собственик П.Николов и действителен Христо Ковачки , банката е Първа инвестиционна на Цеко Минев и Мутафчиев , а купувача на чез е в сараите , негова е и схемата за безредици в страната , но НЯМА да стане , това вече сме го гледали 2013 г.

65

????

преди 6 години

А знае ли, защо дойде премиера на Кабо Верде! Защо "черепа" не плаща данък за хазарта! На кого е авиокомпанията ALK! Защо, като се спомене КТБ и документите, които има Василев, реве и се оплаква! Кой даде на "вълка", с когото са "скарани" летище Горна Оряховица! Защо умишлено се съсипва летище Пловдив! Защо се срещна с принца на Лихтенщайн! Защо сме "работещите бедни"! Защо има 58 университета бълващи "кадри" за статистиката! Защо "феноменалната" Фандъкова е кмет! Кой държи язовир Овчарица! Защо

64

Идеалист

преди 6 години

Ако, в следващите дни гражданите на България се оставят да бъдат управлявани от лъжци като Борисов и Цветанов и изявените им бизнесмени да са Пеевски и кака Гинка, ще бъде вярно твърдението на Проф. Иво Христов, че 80 от тук живеещите сме ***! Ограбват ни пред очите ни,както ни ограбиха през 2014 с фалита на КТБ. Участниците са същите с изключение на Гинка. Да излизаме на протести защото тези се подиграват с нас!