54

Анонимен

преди 6 години

СДС и БСП приватизираха с разни РМД-та цяла България и се оядоха кото шопари , и още искат ама няма. СДС умря, сега е ред на БСП. И като излезнат руските мутри зад аферата с ЧЕЗ ще ги видим как ще увъртат.

53

Анонимен

преди 6 години

бсп бавно дава заден ход, опитва се да се измъкне суха от заговора за преврат.

52

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ Косстови, и Костови...

51

Анонимен

преди 6 години

Зад новия преврат стоят Рашия у Шо рош! ..И Решетникови!

50

24/7

преди 6 години

Другарката Нинова пак не е в час. Какъв контрол и надзор може да имаш , ако притежаваш само 1/3 или 33% от една компания ? Папката с доказателствата май е поредната партенка .

49

Анонимен

преди 6 години

Е, май вече е ясно, че държавата помага на Гинчето. Нинова каза грозната истина! Българската банка за развитие ще участва в сделката - потвърдено е с писмо. Управленците ни се правят на ощипани невести.

48

ognyanz

преди 6 години

Много им станаа далаверите на гербаджиите. Време е да си ходят.

47

Нов

преди 6 години

Голяма мобилизация на червените ***. Днес даже и след обяд пишат коментари

46

Анонимен

преди 6 години

ЗАПОЧВА ГОЛЯМ СКАНДАЛ И В ЧЕХИЯ. ТАМ ПРЕДСТОЯТ ИЗБОРИ, ЗАЩОТО БАБИШ НЕ СЪБРА МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА. СЕГА СТАВА МАЗАЛО И ЗА НЕГО, ЩОТО ЧЕЗ Е ДЪРЖАВНА КОМПАНИЯ.

45

Анонимен

преди 6 години

Къде са Красивите, Умните , Ранобудните да протестират?Май никой не им плаща този път.

44

Трън

преди 6 години

Значи, понеже няма препоръка от Румен Овчаров и сие, Гинка не може да си купи едно енерго. *** много нагли тези социалисти бе

43

Анонимен

преди 6 години

За Ч.Е.З. папката добре. А за Техноимпекс?

42

Оставка

преди 6 години

Защо не му искате оставката. Много станаха издънките на от началота на т.г.. М-л председателят преди всичко трябва да защитава интересите на своите граждани и след това на други. Това го наруши. За това трябва да му се иска оставка

41

Анонимен

преди 6 години

Тая територия се разпада...В коя нормална държава се разрешава чужда фирма да и организира и доставя ток на 1/3 от населението, включително и столицата!?Чешкият премиер, до колкото е истина, е казал "че ЧЕЗ е дръжава в държавата Чехия и дори те не могат да му влияят.""Техните операции на Балканския полуостров са лишени от ползи и им липсва прозрачност"Хич не ме учудва, че при това положение е купено от Гинка.

40

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 33Мислех, че ЧЕЗ я купуват СИК. Иначе, че ЕнергоПро е на *** ,мисля е широко разпространено мнение.Аз по рекламите в тази медийна група разбирам на какво са собственици ***. Ако видим реклама на Инерком тук, ще се изясни.

39

?!?

преди 6 години

Сигурен съм Нинова, че в папката има същите глупостии каквито дрънкаш, а това е жалко!Ама нищо, то на теб ти приляга!

38

Анонимен

преди 6 години

ДОБРЕ ЧЕ Е НИНОВА, ДА УМИЕ ОЧИТЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНОТО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО.ЧЕ ТО, ТОВА ОБЩЕСТВО, ПРОТЕСТИРА САМО КОГАТО МУ ПЛАЩАТ.

37

Анонимен

преди 6 години

БСП по добре да стои настрана, защото вчера Цветанов пак тях постави за виновни! Каза, че няма нищо нередно и БСП използвали някаква възможност да раздухат поредния скандал! А той скандала си е скандал и без намесата на БСП, но толкова пъти са изпирали безобразия на Герб! Защо и сега да не поемат вината?!

36

българина

преди 6 години

жаблянов си отиде защото нартодния съд бил необходим,, макар той да е дело на външни държави! днес караянчева нарече всички християни, мюсюлмани и 90 процента от българите тъмни сили!?!? искаме оставката й незабавно, защото имаме терор на малцинството от 10 процента герб срещу 90 всички останали, оставка и нови избори! тъмната сила е герб, представителите на сатаната на земята, те са проклятието на България! искат да ни набутат пак ИК!

35

Се тая

преди 6 години

От снимката разбираме, че тази женица я мъчи запек. Боже, колко мъка има по този свят, боже ...