50

Партиен член

преди 6 години

Сега този голем репортер да провери дали този шофьор вече не е уволнен.Защо не отиде да пита кмета ами при шофьора отиде?

49

Няма значение

преди 6 години

До анонимен , и повечето които изсипаха кал по Чавдар на негово място аз ще си задам същия въпрос , защото всички знаем че там се освояват едни пари и за едните и за другите и никой не мисли дали трябва да е добре почистено а просто до колко хората ще сме търпеливи и като започнем да се надигаме и им стане напечено се активизират , това е много тънка игра . По повод жалбите аз лично съм пробвал и е равносилно да я пуснеш в кофата, просто ти коства повече време .

48

Анонимен

преди 6 години

Чавдаре контрола да тези фирми си изпълняват задълженията е възложителя, а именно общината. От друга страна контрола върху общината се осъществява от гражданите, който е недоволен като теб да речем пише жалба. Не е лошо да се образоваш и да си насочиш енергията към нещо градивно и работещо. Не е достатъчно само да вдигаш шум, трябва и акъл - универсалната глупост да слагаме контролен орган, на контролния орган, води единствено до бюрокрация и корупция.

47

Оскотяла Фандъчка

преди 6 години

Пари при пари отиват!

46

Анонимен

преди 6 години

Днес неможе да се оплачете времето се затопли спря да вали и дядо Господ изчисти пътищата в София. В момента главните булеварди са на асвалт. Но има още два проблема. Единят е вътрешно кварталните улички които в монета снега е станал на каша. А вторият проблеме е че пясъка и солта са сътворили кал която кал като се затопли и напече слънцето ще литне във въздуха във вид напрах и пепел. А после селянчетата от съвета ще мерят финни прахови частици които ще ги препишат на автомобилите ни и си *** ***

45

Мандъков

преди 6 години

Дана даскалицата, откърмена и тя, като всички ГЕРБаджийски полуграмотни, корумпирани и ненаситни на власт и пари простаци, та Дана Даскалицата е най-безличния, най- некадърен, най-корумпиран и най- безгръбначен кмет на столицата ни! но, какво друго може да се очаква от Дана даскалицата, откърмена в семейство на активни борци, терористи, изверги и убийци, също като "гордостта" на банкянската мутра - дебелата Лилянка Павлова! Нейният дядо пък е бил "" партизанин" и министър на парвешкия говедар

44

Анонимен

преди 6 години

До 12122Гледай сега - общината взема ли ми данъците? Взема ги. А аз си плащам, каквото са ми поискали. Така че нека да бъде добра общината да вземе и да почисти.Ако данъците ми й се виждат малки - ами да пробва да ги вдигне. И без друго такса смет ми е 3-4 по-голяма от самия данък.Плюене и негативизъм викаш, а? Откога на искането някой да си свърши работата, за която му е предплатено, е плюене и негативизъм?

43

12122

преди 6 години

Направо да му писне на човек, само едно и също пишете и говорите. Това не са новини. Само се чудите общо взето, как да плюете. Ясно е, че има сняг и не е почистено, но нищо не правите по въпроса освен са критикувате. Адска комплексарщина и негативизъм на всякъде. Само да ви се подаде тема и плюенето започва. Погледнете се и не се чудете защо!

42

Знаещ

преди 6 години

Е, за първи път разбирам, че някой /кой ли пък ?/ чете постовете. Та, пиша аз до 47 и изведнъж - моят пост носи номер 47, а коментара на човека изчезва ! Не че се изненадвам де, ама чак пък толкоз ...

41

Знаещ до 47

преди 6 години

Иска си своята минута слава човекът - това е ! Аз например бих му дал една лопата и вместо да дудне, да дава личен пример ! Правят каквото могат фирмите по почистване, това е истината. А че ги рекетират от ГРОБ и от општината, това мисля че не подлежи на съмнение, нали ?

40

Ivaylo

преди 6 години

Абе хора не спряхме да мрънкаме значи. Какво очаквате да се движат 24/7 снегорини ли?

39

Анонимен

преди 6 години

моят град откакто се "чисти" от Титан на Цветанов бившите работодатели нямам думи като на туристическа обиколка обикалят кметът гербаджия богатее

38

До 25 тонката

преди 6 години

Да го наджиткам на тази която те е родилаТъпоъгълник гробаджийски.

37

Бай Миле

преди 6 години

Ами то си има орган дет следи за тия неща - Столичен инспекторат към СО само, чеееее...лапат парички на принципа - 1 врътка на час я отчитат като за 3!!!! Вчера и днес ужас в центъра на София...инак знаят данъче да взимат...

36

Анонимен

преди 6 години

Този с камерата е човек без работа , занимава се с глупоти

35

Анонимен

преди 6 години

В България малко се прекалява с това снегопочистване.При вчерашния снеговалеж с вятър на места снегопочистването е безмислено.

34

TheProducer

преди 6 години

Безмозъчната притурка на управляващата ша...ка не търпи критика. Всеки със сигнал бива обиждан и поучаван. *** става все по-голяма, а с евтина *** и удобни медии онези горе си бъркат в носа. Пък нека бабите се трепят по тротоарите. Срам за обществото е наличието на нерефлектираща ***, годна само за изпълнение на кратки и прости команди. С оглед нивото на образование по тези шириши, самостоятелното мислене наистина излгежда като предизвикателство.

33

lol

преди 6 години

До popa ot razgradкато го гледам ни му пука па и е на път да ритне топа....

32

Анонимен

преди 6 години

Хващайте лопатите и си почистете тротоарите пред блоковете, вместо да пишете коментари и да си губите времето. Ще е по-полезно драги загрижени.

31

Анонимен

преди 6 години

Аман от мрънкачи. Английски учени открили, че никой на никого не е длъжен и 80% от българите се почувствали засегнати. Като гледам коментарите си правя изводи.Приятно хейтване :)