77

Анонимен

преди 6 години

Византия е виновна че ги пуснала на Европейския континент преди 1000 години

76

Анонимен

преди 6 години

В САЩ такива отиват в затвор за непълнолетни, къде им късат дупетата от работа и учене. Но ние тук нали сме евро розови пеперудки и ги превъзпитаваме гаменчетата с нежни слова, които както виждаме работят перфектно безотказно. Кога ще проумеем, че трябва да се действа твърдо и решително, когато става дума за престъпност? Утре тези хлапета ще порастнат и познайте какви ще станат.

75

Гробокопач

преди 6 години

Когато нещата в управлението вървят към провал, обикновено се активизират такива групи, за скрита репресия, за да покажат необходимостта от него. Така, че набезите са благословени от властта. Когато се посее Страхът, никой вече не мисли да сваля властта, защото има нужда от нея.

74

Анонимен

преди 6 години

Реалността стигна и до София, а в големия град е още по-страшно защото е по-анонимно. Затваряхте си очите 15 години,че мародерстват в провинцията, сега не се правете на ущипани,нямало полицаи. Право на свободно оръжие и право на самозащита е единствената адекватна реакция. По една камера на главата и по един пищов в гащите- това е положението.

73

SS до [#51]

преди 6 години

До Анонимен [#51]"От какво биха се бояли нападателите и какво на всяка цена биха избягнали?"На такива въпроси най-добре би отговорил таварищ АК-47 (може и АК-105, че е по-убедителен - отворите дето ги прави са по-големи и впечатляващи)

72

Р О М

преди 6 години

А да говорим ли за кражбите от банкоматите?Вие Българите сте световно известни с това. Не ви ли е срам, да ходите в африкански държави да крадете от сметките на африканците?Мислите, че африканците са прости и не могат да ви разкрият, но ви хващат и там. И в Азия ходите да крадете, навсякъде където има Българи има "далавери" тоест кражби.То си ви е в гена, ясно е тва обаче недейте да се оправдавате с нас ромите.ББ само ви пере акъла с такива историй и вие скачате първосигнално срещу ромите

71

Анонимен

преди 6 години

До РаботяИплащам данъциКакво искаш да направи полицията, когато законотворците са им вързали ръцете на възел? Винаги, всяка система се прояжда не от пионките, а от големците, които им пишат законите и ги мачкат, справка Саудитска арабия. Там започнаха чистката от олигарсите и ги затвориха в луксозен хотел и им иззеха имуществото. Външният им посланик каза следното: Не може да сбори корупцията само по долните етажи, защото е безсмислено, корупцията и беззаконието са по високите етажи. И е абсолю

70

Р О М

преди 6 години

Мен лично са ме ограбвали БЪЛГАРИ при Матрицата 2 преди 10 години.През ноща изкочаха двама от парка и ми опряха пистолет на гърба. Взеха ми 17лв.Навремето за един ученик като мен това си бяха много пари. Обаче нямаше медий да го отразят тва и да опишат нападателите като "бели" Българи които грабят.Истината е, че ако говорим за гражби то по-големи крадци от вас етническите Българи няма. Има десетки клипове в интернет където Българи крадат в магазини мислейки, че няма камери.

69

Не разбрахме

преди 6 години

След като са били разпознати и задържани спокойно разхождащите се край РПУ виновни роми, а след това са ги пуснали да си ходят по живо, по здраво, поне ножовете взети ли са им?Потърсена ли е отговорност от техните родители заради това, че тези подрастващи не са били на училище? Спрени ли са им надбавките и помощите по този повод?Глобени ли са родителите заради това, че са допуснали децата им да притежават ножове? Ако нямат пари, да отработят глобата с принудителен труд!

68

Пак не се разбра

преди 6 години

Преди няколко години пак медиите ни уведомиха за друго безобразие в "Люлин" - по тъмно група подрастващи роми се качват в коли на градския транспорт и издевателстват над пътуващи старци, жени и деца.И в крайна сметка, не ни уведомиха как е приключил случая. От МВР пак се бяха заели да изясняват нещата ...

67

Иван

преди 6 години

Мен средата на 90-те, докато бях 14-15 год. ме нападнаха 6 пъти. Два пъти успешно ми прибраха пари, другите пъти пострадаха атакуващите или успявах да избягам. От 6-те пъти, само един път бяха двама ***, останалите бяха бели калпазани. Виновните трябва да бъдат хванати, понабити и на обществено полезен труд - да помагат на децата да пресичат на опасните кръстовища около училищата.

66

Край

преди 6 години

като им кажеш че българските момчета трябва да минават 6м. военно обучение викат - кой ще ни напада. Празноглави братя българи НИЕ вече сме нападнати. До 15-20 г. ще сме малцинство в страната. Или ще сме войници - или ще сме жертви. Избора се прави сега.

65

Анонимен

преди 6 години

А ушев си драпа макарите стресиран.

64

Анонимен

преди 6 години

Проблема не е само,че полицаите са малко, а че са ги хванали и после са ги пуснали!!! Никой ли не разбира,че там е основният проблем драги ми кмете?

63

Анонимен

преди 6 години

А ние защо се примиряваме и им плащаме социалните а те за благодарност ни бият и ограбват ? Ще си унищожим страната от глупост и незаинтересованост.Хората в развитите държави са се борили за този начин на живот през цялото време когато ние разчитахме че социализма ще ни донесе благоденствие а сега пък разчитаме на демокрацията.

62

царист

преди 6 години

Комунизма ви учи на равенство. Сега европейския съюз ви учи на равенство. Ама в крайна сметка трябва да върнем царските времена. Видят ли се на групи да се разхождат извън гетото, бой без задръжки докато не се приберат там.

61

Анонимен

преди 6 години

До бай ТошоТоше, бях втори клас и двама 20-годишни оррки ме нападнаха и ми взеха парите. Беше 86г.

60

Евроатлантик

преди 6 години

Някой да е питал Бхк,какво мисли по въпроса?

59

АНТИ

преди 6 години

Ромите са бъдещето на България.Свиквайте.

58

Анонимен

преди 6 години

Тия гета не отговарят на пожаробезопасните условия... чудя се как още не са гръмнали или не са се запалили целите ???Не е трудно, там лампи няма и газовите фенери са доста опасни... изпуснеш го без да искаш и то вземе, че лумне *** на някой ром.