17

факт

преди 6 години

До ПичТова са два квартала като всички други а гето си го направихме ни я не друг.

16

Анонимен

преди 6 години

На 250 000 жители 16 полицай,това не може да е вярно!

15

Rock of ages

преди 6 години

Ами татковците да спретнат една засада на ромите и всичко ще приключи. Нужни са само двама с хайдушка кръв за да се справят с бойната задача. Трябва само да си вземат по два дни отпуск за да стане успешна хайката. Едно време до техникума ми не смееха да припарят ромите!

14

българина

преди 6 години

не е въпрос на бюджет, а на политика. бюджета идва после. герб нямат пробългарска а антибългарска и промалцинствена ромскотурска политика. вие си ги избрахте, каквито си избереш такива ще те управляват. методи срещу вредните разлагащи обществото е менти колкото искаш, но се почва отбройката. количествени натрупвания водят до качествени изменения. докато не бъдат свдени до 50 000 хил България е обречена. изселване, отнемане гражданство и спиране възпроизводството.

13

Анонимен

преди 6 години

Ако аз управлявам държавата само за един месец, ще останем 5 млн, но ще имаме прекрасна държава. След това можете да ме обесите! Става ли?

12

Пич

преди 6 години

От 30 години насам, откакто за първи път стъпих в Люлин, няма голяма промяна. Това си е софийското гето, заедно с Надежда.

11

ss

преди 6 години

полицайте ги няма, защото дебнат как да изкарат малко парички от прегрешили шофьори

10

РЕЗИЛ !!!

преди 6 години

250 000 жители, 16 квартални полицаи, кметът свиква спешна среща с ръководството на РПУ ... Но въпреки това трима хрантутници подлудяват цял столичен район с размери на немалък град!.

9

Анонимен

преди 6 години

Трябва каторга за по 20-30г. А не пробации. И нищо че са малолетни. Щом се е... на по 10г. значи трябва да се съдят като възрастни. Или като в Бразилия - разтрел на място.

8

Анонимен

преди 6 години

Имало агресия в обществото? Има. Заради всеобщата безнаказаност и беззаконие. Скатавайте се още, управляващи. Агресията ще стигне и до вас. И тогава няма да се размине само с шамари.

7

Анонимен

преди 6 години

До 16. Парите просто са достатъчни но мвр и пожаена се напълни с Шуробаджанащина! Чисти роднински тюфлеци и тюфлечита заеха длужби и службички за които нямат ценз и физическа подготовка! Както и не ла желание с справяне на проблемите...вън шуробаджанацие и тюфлеците от системата!

6

ей тикви

преди 6 години

Задълженията на полицията по закон е да пази гражданите,закона и реда а какво излиза те не си изпълняват задълженията но са на работа и получават големи заплати и привилегии!?!?!?коя нормална структура може да си позволи подобна с.винщина?

5

Анонимен

преди 6 години

Нали от ЕС все ни разправят да ги интегрираме, ама ако това се беше случило в Париж или в Рим тия такава "интеграция" щяха да видят в полицията, че да им държи влага до живот! А нашите, хванали ги, почерпили ги с кафенце и ги пуснали, щото те обещали, "че няма да правят повече така!" Все едно става дума за наказание на първокласник!

4

Пипето

преди 6 години

17-18... Когато това го направят българи идват едни с палки каски и щитове... И не пускат а съдят и глобяват... И бой има... Отделно махалата по цял ден си е в махалата... а българите по работни места...

3

стига вече

преди 6 години

Полицията лъже че нямат пари и хора,бюджета им е огромен ,щата също всичко е от некадърно ръководство и разпределение на силите време е да си поемат отговорността или да си ходят и да върнат парите.

2

българина

преди 6 години

докато не закриете америка срещу България, бхк и отворено общество всеки ден ще е така до последния етнически българин. сащ са маша на евреите в плана за унищожаването на българите. спасихме 48 000х а за благодарност евреите обезбългаряват България! има интервю от 2017 с равин който ясно осъзнава защо хитлер ги е мразил и съветва да не правят повече така защото ще се повтори. явно ще ги потрети всъщност от Адриан насам

1

Когато

преди 6 години

се даде идеята за Национална гвардия ревахте, а!Хак ви е!