33

Да знаеш

преди 6 години

До Анонимен 33И така ли ще го създадем това проспериащо общество с простачки като Гинка - незавършили 10-ти клас? Какво знае тази женица без образование? Да готви? Да пере? Да ражда? Ми...то като в Индия и Бангладеш ( Мианмар). Това ли е критерият за проспериращо общество? Какво има Гинка, което е нейно другарю Анонимен 33? Имала активи за 100 млн. Това с активите някой я е научил да го повтаря и на сън, но тя явно не знае какво означава.Това се учи по корпоративни финанси след 10-ти клас.

32

боби

преди 6 години

Спрете тези автоматично тръгващи видео клипове!!!

31

Анонимен

преди 6 години

Само си пишем, нищо не променяме. Така че споко брат.

30

Анонимен

преди 6 години

Баце, по-добре се постарай проверките на НАП и ДАНС да открият очевидните нередности във фирмата на Гинка, в противен случай ЕРП-то за втори път ще ти гътне правителството.

29

Анонимен

преди 6 години

До 18От поста ти личи, че написаното от теб се отнася за теб. :)

28

Анонимен

преди 6 години

Никак не ми е до майтапи и шеги, при положение, че подставено лице със скъсани дбожове и кредити купува половината енергомрежа в страната. Това ли са новите заповеди на Тикваря- шеги и закачки по темата в новините?

27

Анонимен

преди 6 години

Престъпно е политици да си врат носовете в търговски сделки! Престъпно е енергитиката да обслужва политически интереси, наппълно загърбвайки икономическите закономерности. Искаме богато и проспериращо общество, а непрестанно рушим всичко завладяни от долнопробни страсти. Кагото простоватото мислене от типа на "защо Гинка има, а аз нямам, следвотавателно тя е престъпник и трябва да се линчува" бъде заличено, тогава ще прогресираме като общество, а сега ще е просредственост.

26

Анонимен

преди 6 години

До другарка , сигурно владееш и френския така добре другарко учителке.

25

До 20

преди 6 години

Кое ти е ясно? Какво общо има ББ в случая? Кой продава? Знаеш ли защо продава? Какво значение има кой е собственика на едно ЕРП? Каква е функцията въобще на едно ЕРП? Защо когато се продаваха в предишни години ЕРП-та не излезе на площада? Нека си го кажем, ти си *** завистлив злобар, който е твърдо убеден, че щом той е неудачник, всички трябва да бъдат такива, а тези които не желаят да направят това, трябва да се смачкат.

24

Другарката

преди 6 години

До АнонименСига с този чеХски, де!Научете български език и тогава се изказвайте!

23

Другарката

преди 6 години

До АнонименАнонимчо, много ги разбира тези работи с разпределението на мощностите-почти колкото как ти Гинка. Ако успееш да запомниш и, че се пише "чеШко законодателство" а не чеХСко...можеш да се кандидатираш за EVN!

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21Много ти е лоша и неграмотна пропагандата . Питай твоя ментор др. Нинова , защо лобира за Енергопро , защо мъжа и ходи на лов с Валентин Златев и Чехския милионер, който притежава Енергопро. Борисов трябва да е луд да му позволи да придобие и ЧЕЗ та Нинова да го изнудва. Вие не сте добре с главите.

21

Анонимен

преди 6 години

Сделката е сключена по чехското закконодателство за бизнес в България? Бизнес от които зависи цяла западна България, и нямам в предвид да гледаш тв. и да ти е светло. Това са доставки на мощност и за фирми. И които държи ножа той реже хляба.

20

Анонимен

преди 6 години

ПРИДОБИЕ ЛИ ГИНКА БОРИСОВА АКТИВИТЕ НА ЧЕЗ ЩЕ ИМА 20% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ТОКА ЗА 1 ГОДИНА ЕЙ ТОВА ЩЕ СТАНЕ!ВСЕ ПАК ЧЕЗ СЕ КУПУВА ЗА ДА СЕ ПЕЧЕЛБАРСТВА ОТ НЕГО!

19

Анонимен

преди 6 години

До 18А ти какво мислиш, че ББ ще излезе открито и ще каже, че той стои зад сделката ли?Ако се беше случило в Румъния досега площадите да са заляти от простести, а ние тук нищим във форумите и го изкарваме на майтап,За щогоде интелигентната част от обществото нещата са ясни, за масата неграмотници всичко е наред, 50 лв на изборите и ББ ще управлява вечно

18

Анонимен

преди 6 години

Стана ли ви ясно , защо др. Нинова реве за Гинка, защото тя е лобирала за Енергопро на друг Чехски милионер. Мъжа на г-жа Лъжа си ходи на лов с Валентин Златев и Чехския милиардер. Вие другари сте много жалки, че защитавате Нинова като папагали. Ами тя с какви пари приватизира Техноимпекс като сама казваше, че е била на 28 г. и е нямала пукнат лв. Хайде чакам отговор .

17

Анонимен

преди 6 години

До СладуранкаБългария я унищожават дребните простовати душици като теб. Ако те пита човек къде е престъплението в тази сделка, ще чуем най-различни обиди по адрес на купувача и най-различни елементарно-простовати конспирации, но нищо конкретно, нищо родено от някакви наченки на логическо мислене. За жалост езика на простака завладя медиите, завладя политиката, въобще деградираме жестоко - изпростяхме до ниво да принизяваме всичко на квартално-битови и кръчмарски спорове.

16

Анонимен

преди 6 години

Тия от ЧЕЗ да не свалят правителството? Намислили са нещо.

15

Анонимен

преди 6 години

ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ! ДА ПЛАЧЕШ ЛИ :DГИНКА Е СЪЩАТА КАТО ОНЯ МИЛИАРДЕР ДЕТО ПРИТЕЖАВА ПИРИН А ТОЙ ИМА ЕДИН СКЪСАН ПОТНИК НА ГЪРБА СИ!

14

Боце

преди 6 години

Имаш кинти купуваш, немаш пари, стари бабички!