53

Анонимен

преди 6 години

ГИНКА ГЕРБашка ПОЕМА Балканската атомна ценрала в Белене.

52

пак минавам

преди 6 години

До заминаващЗнам какво е и в Хасково, и в Русе, и в Шумен дето 90 % от младите не говорят български, и в Лом и прочее. Не претендирам, обаче да знам всичко.Ако обаче, сте следили какво става с икономиката на Бг, ще отбележите, че туризма е някъде (всеки знай къде), хранително-вкусовата промишленост - при Доган, оръжейната - скоро искаха да я гепят, за банките - да не говорим. Остава да припомним, че Д(П)С отдавна искат да сложат ръка на електо - производство и снабдяване. Е, вече са на финала

51

Край

преди 6 години

Гинка Върбакова се закани да довърши и АЕЦ Беляне. Бого Манчев ще и бъде подизпълнител. Ще я финансира Националната лотария в консорциум с Магърдич Халваджян.

50

Анонимен

преди 6 години

Гинка не е проста, ще си плати заемите и данъците и една виличка от два три декарадо океана и някое милионче офшорно

49

заминаващ

преди 6 години

Ако си мислиш и вярваш .че само швеците "получават" ток без пари ,то не познаваш България,а тя не е само София.

48

минаващ

преди 6 години

Нека към по-горе описаните да сложим и Доган и сие.Сметката е проста: "швеците" (а те ще стават все повече и повече) получават ток без пари (за чия сметка всички знаем) и правилната партия печели всички избори додето съществува.

47

Анонимен

преди 6 години

Борисов, Пашата и Маргините си купуват ЧЕЗ, какво странно има в това? Та СИК си управлява дръжавата от години,Преди жената на Борисов и тя си купи така СИБАНК и всички държавни плащания бяха прекарани през нея докато дебелото Прасе беше главсек, и тогава никой нищо не каза,

46

ссср

преди 6 години

Един кредит от Путин и кака Гинка ще купи и Майкрософт и Амазон.

45

Анонимен

преди 6 години

Новите по-високи цени се задават, като депутатско возило в студентски град....

44

Анонимен

преди 6 години

Про руската терористична групировка БНО Шипка се готви на 3-ти март да извърши терористични актове и държавен преврат.Васил Гюров,Добромир Соев,Петър Божков са малка част от имената на терористите

43

Анонимен

преди 6 години

До *** народ 43Другарю , този *** народ е търпял БКП-БСП 50 години да е на власт. Каквото и да ти се каже ти си червен комунистически суджук .

42

прост народ

преди 6 години

Само вижте и сътрудничките на Гинка в Афера. Абсолютни ........ . И държавата е мълчала, и държавата вдига рамене , че нищо не може да направи. Престъпници. И единствената възможност КЗК , няма как да строши кахъра на ББ. Там е човек, на който семейството има месечен доход , колкото една община . Така , че забравете и си мълчете!!!!!!

41

Ф.С.В.

преди 6 години

Гинче - от ЦЕРН те търсят да им одобриш бюджета за опити- Нали си главен енергетик - все пак от 10 г си в енергетиката с люк и чушки ) оп обърках се )

40

HeinrichHimmler

преди 6 години

До АнонименА ти си ***, да си мислиш, че Гинка стои зад това, а не Бойко мутрата и Дебелянчо!

39

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че никой западен инвеститор не иска да работи с нас, защото ТУК КОИТО ВЗЕМАТ ВЛАСТТА, СИ ГЛЕДАТ КЕЛЕПИРА!!!, Алеко го е на описал в Бай ***, а тогава не е съществували нито ФЕД, ЕС, НАТО, болшевики, камо ли комунисти! Тук могат да работят само руски инвеститори, но Бай *** не иска да работи със тях, защото, ще получи бонус 7,62мм "От Россия с любов"!

38

Анонимен

преди 6 години

Да става ЕС федерация и да приключва тая мъка

37

-------

преди 6 години

Със шегички и закачки кака Гинка купи ЧЕЗ. Скоро и Марица Изток 2 ...

36

Анонимен

преди 6 години

Икономиката отдавна е превзета от всички управляващи през тези 29г. демокрация, а ния се мъчим да отцелеем някак.

35

Общественото Мнение

преди 6 години

До Анонимен 35А бе пишем ние, ама "те" четат! Защо мислите са тези форуми и коментари по сайтовете. В коментарите доста често разни "анонимни" пишат истината, която не смет да споделят публично, за да не им изхвръкнат сливиците през ушите. Тук и в социалните медии се проучват настроенията на народеца, за да се вземат мерки за навременна ответна реакция. Анадънму? Capisci? Understand? Понятно?

34

Анонимен

преди 6 години

Майтапете се,майтапете се ! Докато се майтапите ББ & приятели превземат икономиката на БГ.