24

Анонимен

преди 6 години

Някой закачулен, пристрастен към стероидите идuот, който си мисли, че с шамари и юмруци всичко се решава, идва на власт. И какво прави - Казва "С мен или против мен", взима цялата власт "револиционно" и след 40 години, идва наследника му, кйот обаче е комунист и повтаря цикъла ...ТОЯ ФИЛМ ГО ГЛЕДАХМЕ ВЕЧЕ !!!

23

Анонимен

преди 6 години

Тези т.н. крайно десни партии възникват като противовес на емигрантската вълна , която залива Западна Европа.

22

Въпросник

преди 6 години

Първи въпрос за членуване в Партия НЕЗАВИСИМОСТ --- Ти човек ли си или комунист ?

21

Спиро

преди 6 години

Това е похвално но те трябва да се докажат , че са националисти като почистят няколко соросо-наркоманско- джендерски бо клу ци в София. Така ще спечелят уважение и признание от народа.

20

Комунизъм=тероризъм

преди 6 години

Фашистка е ***,болно еврейско изчадие болшевишко .Фашизъм е в ИТАЛИЯ..в Германия е било НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ..И именно националсоциализма ни е съхранил гена,расата и Европа,,за твое голямо нещастие нали ? Ходи в Африка и се съвокуплявай с Н=Е=Г=Р=И и остави нас БЕЛИТЕ Европейци да си оправим ЕВРОПА..Ако искаш *** в някоя синагога и се самоубии ритуално..виждам че си комунист ТЕРОРИСТ..Все пак Комунизма унищожи Половин Европа в това число и масови убийства и в България

19

Ямболлия

преди 6 години

По принцип демократична страна няма нужда от такива партии. Но в случая с България нещата са други, може би тук се иска точно това за определен период от време. Нещо малко по-радикално и малко по-националистическо. Аз лично бих дал гласа си за тях до колкото имам наблюдения около дейността на лидера им.

18

Анонимен

преди 6 години

Така започна и Атака, докато не влезе в парламента и властта на няколко пъти и не се ояде от държавни субсидии и постове. Не можем да допуснем отново да изтърпим лудостта на нови Доволен Сидеровци, които да скачат на посланици и да правят сеири за влизане в парламента.

17

До 17

преди 6 години

Много си зле, лекувай се! Отиди на психиатър. Увеличил си майка си. Твоите идоли ни докараха до глад и мизерия 1944. Луд е, който смята фашистка Германия за велика. Можеше да си ***...

16

Иван

преди 6 години

На фона на всички други партии мисля че тази партия Независимост е най-добрия избор.Определено ще се гласува за нея.

15

Мария

преди 6 години

Аз също с приятеля ми и семейството ми ще гласуваме за партия ''Независимост'' ,Мисля че това е една истинска Българска партия,а и за кой друг да гласуваме ? За ДПС ли ?За Герб ли ? За БСП ли ? Няма за кой друг

14

Анонимен

преди 6 години

Тези фашисти не могат да правят партия. Не може с "Хайл Хитлер" да ми обединяват българския народ. Истинските националисти работят здраво и създават семейства в България колкото и да е трудно. Патриот е да работиш за родината и да спазваш законите. Не е лозунги и омраза към другия. Не ставате!!!

13

did

преди 6 години

Някакви маймуни ще правят партия???

12

БРАВО !

преди 6 години

Това е истинската националистическа партия ! Аз като млад човек заедно със семейството си не сме обременени от КОМУНИЗМА и ще гласуваме за НЕЗАВИСИМОСТ ..Дай Боже повече българи истински се обедениме и гласуваме правилно

11

Анонимен

преди 6 години

А кой е казал, че в тоя сайт работят журналисти? Не е трудно човек да пише правилно дори с основно образование, обаче много често у хората липсва желание.

10

Бай Оня

преди 6 години

Средностатистическите българи са пълни лигльовци, които само мрънкат и вечно са недоволни. А мисленето им е ограничено от социалистическо-комунистически пропагандни предразсъдъци, префасонирани на дюрмо-крация! За вас неуважаеми сънародници, само здрава диктатура и бой по тиквите докато влезете в пътя, а за по-отворените, въже и куршум или концлагери!

9

Бай Оня

преди 6 години

Напълно ги подкрепям. Само там е спасението. Партиите са много вредни за едно общество което трябва тепърва да излезе от кризата и отново да изгражда своята държава и икономика! Партиите са легитимни престъпни организации на тарикати и крадци. Ако успеят да се регистрират, ще гласувам за тях. Казионните "националисти" отдавна ме отвратиха, а за ГЕРБ и БСП - само трепане и концлагери! Спасението на България е в един нов облагороден фашизъм, или национал-социализъм! Смърт на ла-й-но-демокрацията!

8

1000

преди 6 години

Партийте не могат да бъдат вредни, те са само вид обществена организация. Вредни са членуващите в тях, водени от зле прикрито лицемерие, напорист кариеризъм, неустоим егоцентризъм и жажда за самообогатяване.

7

Сладуранка

преди 6 години

Потресаваща неграмотност....

6

Анонимен

преди 6 години

Очевидно е, че дрешльовците на снимката са на възраст 15-17 г. Едно време такива ги лекувахме с пердах.Родители, моля изхвърлете ***.

5

БЯЛ ВЪЛК

преди 6 години

Точно ! Партиите трябва да се забранят със закон !!! Идва ред Европа да я управляват крайна десница !