44

Коментатор

преди 6 години

Обществото трябва да даде категоричен отпор на подобни начинания. Надграждане ни трябва, общи усилия и законност. Без радикални елементи. Уважение към човека, неговото достойнство и неотменимите му права. В духа на Аденауер. Така ще се оправим само.

43

Анонимен

преди 6 години

Има такива групи наистина, казват се NS-Straight Edge. Обикновено са леви или крайнолеви, някои са анархисти, но крайнодесните са отделна субгрупа....Не знаех, но все пак е странно да се кръстиш на някакво изключение. Като цяло стрейт едж пънкарите се отличават с това, че отричат боклушкия начин на живот /наркотици, йебан и алкохолизъм/, но прокламират защита на животните и веганство. За расизъм да не говорим. Та нашите стрейт-еджъри къде са в тая картинка? ;)

42

Анонимен

преди 6 години

Каква е разликата между партиец и престъпник ? Едните са под закрила на закона, другите се справят сами.

41

Анонимен

преди 6 години

Стрейт едж и крайнодесен национализъм??? Момчета, давайте по-грамотно с понятията.....Има такива групи наистина, казват се NS-Straight Edge. Обикновено са леви или крайнолеви, някои са анархисти, но крайнодесните са отделна субгрупа.

40

Анонимен

преди 6 години

Що не се избием взаимно така никой няма да остане

39

Спиро Киров

преди 6 години

Разпускането на политическите партии е идея, която подкрепям от 2013 г.Дано се случи.Първата крачка към възстановяване на държавността. ПЪРВАТА!

38

edin

преди 6 години

Добре ама изложете малко идеи и ползвайте нета, там е истинската свобода, правете допитване подсписки, събирайте подкрепа, не чакайте на медиите за нищо.БТВ снимката е подбрана с цел омаскаряване.

37

ъ

преди 6 години

Стрейт едж и крайнодесен национализъм??? Момчета, давайте по-грамотно с понятията.

36

vlady

преди 6 години

Заслужават да повторят подвизите на Хитлер от младини - да участват в бояджийски работи като обществено-полезен труд. Трябва и да бъдат освидетелствани от компетентните медицински лица на 4-ти километър и при нужда да бъдат насочени за лечение в Курило, Карлуково или друго подобно заведение.

35

На снимката:

преди 6 години

Глупави момчета, които за нищо не стават и мечтаят да са мутри докато други по-възрастни мутри ги манипулират докато са още малки с нео-фашистки идеи, на които младите са по-възприемчиви, защото поради все още малкия си житейски опит лесно се влияят от контракултурни направления, към които смятат, че ако се асоциират ще са някак си бунтари и по-интересни.

34

Анонимен

преди 6 години

Най-после и у нас! Единственото спасение за европейските държави са националистическите партии.

33

такива формации

преди 6 години

ще набират все повече симпатизанти, защото на българите им омръзна да бъдат най-дискриминираната част от населението в собствената си държава!Реалните членове на тази формация не са много, защото повечето хора си задават въпроса кой стои зад тази инициатива и дали за пореден път някой манипулатор не се опитва да яхне вълната на народното недоволство?Народът е готов за националистичен подем, благодарение на безпринципното родоотстъпничество на много от хората, които днес са силни на деня.

32

Анонимен

преди 6 години

Емблемата с батката с гирите и лъва от герба в левия горен ъгъл цепи мрака.

31

HeinrichHimmler

преди 6 години

Жалко, че в България да си патриот е равносилно на престъпник. Мутрите ги е страх да не си загубят свинските места в парламента!

30

Анонимен

преди 6 години

може ли повече информация за възрастта, образованието, семейното положение и трудовия стаж на учредителите. Или поне на десетте най-изявени лидери?

29

Анонимен

преди 6 години

Спрете им амфетите и прахчетата във фитнеса и до там с каузата.

28

Анонимен

преди 6 години

Супер, тези даже, не се е крият, че са мутри ...

27

Анонимен

преди 6 години

И какво ? Ще набият 500 човека (ако не ги изпозастрелят преди това) ... И после ?Сигорно ще назначават 23-4 годишни министри без образование, защото образованието им "промило мозъците" ...

26

Анонимен

преди 6 години

Това не е национализъм. Банда глуповатии момчета. Мачкай в зародиш. Такива хора няма какво да дадат на обществото.

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14ТО ще е Хайл Волен или нещо от тоя род ..