9

До До 13

преди 6 години

Само най-глупавите жени не са в съзнават, че характерът на мъжа е най-важното му качество, ако търсиш човек за брак или продължителна, стабилна връзка.Останалите жени ценят свестните мъже, но за съжаление именно свестни се срещат най-рядко.По-лесно е да намериш такъв, който печели добре, а най-лесно се хваща разглезено младо момче с осигурено голямо наследство.Това е причината най-безскрупулните к/ви да се омъжват най-изгодно.Свестните пропиляват години, за да търсят свестен и не винаги намират

8

До 13

преди 6 години

И къде съм казал, че жената трябва да се променя? Просто трябва да си намали изискванията към мъжете.Щото резултатът е самотна стара мома.Проблемът си е ваш-аз жена си имам, а и да се разделим е пълно със самотни жени.Само че аз знам как да се харесам на жените.А самотни са мъже, които не знаят.Насочете се към такива.

7

Анонимен

преди 6 години

До12Защо трябва жената да се променя, заради мъжа? Приемаш я такава каквато е. Претенции!

6

Анонимен

преди 6 години

Намалете си малко изискванията и ще срещнете подходящият мъж.Пълно е със самотни мъже.Само че ако са скромни, не се обличат атрактивно и не са заможни, жените не ги поглеждат.Само че привлекателните за жените мъже вече са заети.

5

Анонимен

преди 6 години

Жените търсят 10% от мъжете, но те вече са заети, остава им само да се въртят на секс въртележката горките отчаяни зларотърсачки, още 10 милиона кандидати чакат един от друг по-перфектни бета мъжки или алфа pickup artist pump and dump. И след 50-та бройка вече им става нещо като рируал за безплатна вечеря с остатък и риск от преяждане че да си го повиват за утре за обяд за в къщи.

4

Анонимен

преди 6 години

До 2Последната му вдъхновение доверие на трикольора. От тогава е по- доверчив и с три багри по слободен.

3

ШибиРиби

преди 6 години

Жуля злобарки, остава и за чуждото

2

Пет

преди 6 години

Откачалници лягайте да спите и сънувайте че сте прекрасни.....и стига вулгаризми!

1

Той намалява срещите

преди 6 години

постепенно, когато усети, че връзката започва да става сериозна и ще се наложи да поеме отговорности, а той не ще. С други думи, бие отбой, докато измисли благовиден предлог да се разделят. Така постъпва съвестният. Безскрупулният егоист изчезва без предупреждение и без да дава обяснения.Тя, ако е предпазлива, намалява срещите с банални обяснения, ако разбере, че той няма достатъчно стабилни социални и финансови позиции. И чака той да се оттегли.Наглата глупачка го разкарва с безжалостни думи.