Илюстрация: pixabay

Ходенето по срещи е един добър начин за необвързаните да открият сродната си душа. Невинаги обаче нещата се случват по мед и масло. Понякога срещите продължават твърде дълго, а намирането на така желаната половинка не се случва.

И така, среща след среща, човек започва да губи твърдата почва под краката си. Завихрят се мисли, отчаяние, изпадане в съмнение в себе си и още куп други негативни последици от любовните неуспехи.

За да съхраните себе си, дайте си почивка от срещите за известно време. Вижте защо това е необходимо и кои са признаците, че е време да си отдъхнете от срещите.

Започнали сте да се чудите дали изобщо ще срещнете някого

Отчаяни сте от неуспешните опити за срещи. Ако това продължава твърде дълго, неминуемо човек започва да се пита дали изобщо някога ще срещне сродната си душа. За да се отървете от тези лоши мисли, спрете за малко със срещите и си дайте време за отдих. Не мислете за връзки, партньори, гаджета, любов и романтика.

Станали сте прекалено превъзбудени, когато имате среща

Станали сте нетърпеливи, нямате повече нерви да чакате да се появи идеалният човек за вас. Залагате прекалено големи надежди на срещите и ставате все по-превъзбудени и тръпнещи в очакване. Това крие риск от още по-голямо разочарование след неуспешна среща. Трябва ви време за размисъл.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase