57

ДЗИ

преди 6 години

Правете си застраховки.

56

"-"

преди 6 години

Г-да, всеки Съюз към който се присъединява една държава ограничава нейната независимост. Факт!Днес, НАТО и ЕС, а в миналото членството ни във Варшавсия договор и СИВ по един или друг начин ограничаваше нашата независимост, това правило се отняся и за всички други държави.Защо Бг избра членството в НАТО? За да, осигури своята безопастност от съседите си - пример - Първата и Втора Балканска война.Друг е въпроса дали това члентсво реално осигурява нашата национална и териториална безопастност

55

Някой си -до "-

преди 6 години

Първо - Вие самият признаватеСЪМНИТЕЛНИТЕ правомощия, които имаме като страна член.Второ - Да, нека се обезщетят семействата- съпруга, деца, както евент. се прави и при всяка друга професия. Те са били пълнолетни хора. Когато трябва да взимам детски - при навърш. пълнолетие не се водя част от сем. /дом-твото/. Колко членно е тяхното семейство?! Нека мерим с един аршин. Трето - някъде може да липсват хора, но елате пр. в една Г. Малина, да видите колко хора канд.за 1 място и как взимат връзкарит

54

Анонимен

преди 6 години

До 63 НАТО не участва във агресийте над Афганистан,Ирак и Сирия!Имаше коалиция на ,,желаещите "да омиротворят Афганистан и Ирак!!

53

"-"

преди 6 години

Първо:- За добро или зло, но Бг е член на НАТО, следователно освен съмнителните превилегии имаме и задължения.Второ:Уважението към военослужещите ни, които са подписали да служат и защитават националните интереси на Бг и извън нея трябва да бъде на съответното ниво. Включително и грижата за семействата им ако с тях се случи непоправимото.Трето:Армията ни е малка, а и желаещите да служат в нея не са много, ако им бъде отнета и тази привилегия, кой въобще ще служи в БА???

52

4еpa

преди 6 години

BSP PREDLAGA !!!!!!!! AMA GERB DA PLA6TA!!!!!!!! TE BSP SA SAMO PO PREDLOJENIAT ZA SVETLOTO BADE6TE !!!!!! TAKA BE6E KOMUNIZAMA POSLE SOCILIZAMA- ME4TATELI !!!!!!!

51

Косю

преди 6 години

Нали все пак сами решават да идат на тези рискови мисии, заради парите които им дават. Затова са им големи възнагражденията, защото е рисково. Не знам има ли възможност да си правят застраховки като ходят по тез мисии. Но не е редно риска да се разпределя върху хората, както го предлагат бсп. Отишли са да убиват, а сами са станали жертва, такъв е живота..

50

Така като гледам

преди 6 години

бесепето дават само идеи как да се похарчи някой лев, ама как да се изкара горките хич не знаят

49

един българин

преди 6 години

До АнонименИмали са кураж и топки, за разлика от Вас!

48

асен

преди 6 години

Ей , тия спирка нямат , дигнаха полицаите на протести , сега и военните , ами защо не отпуснахте пенсийте докато вие бяхте на власт , лицемери ???

47

Анонимен

преди 6 години

Може,но само ако родителите са комунисти.

46

ист

преди 6 години

Ако родителите на загиналия са на максимална пенсия ко прайм.

45

Анонимен

преди 6 години

Абсурд!

44

Анонимен

преди 6 години

Съжалявам за загиналите сънародници! Но те сами знаеха за опасностите, които крият тези диви територии! Лично никога не бих отишъл да се бия за чужди интереси, каквито и пари да ми дават!!! Родителите нека ги компенсират,но нека компенсират всички хора, които са загубили близък преди пенсионна възраст, особено вдовиците с деца! БСП, крадлива пасмина такава, престанете с популизма и конфронтацията, отвратителни сте!!!

43

някой си

преди 6 години

ми този закон го има и сега.моя брат беше убит като военнослужещ .Но майка ми такива пари отказа да получава и харчи. И аз не бих искал кървави пари.

42

промо

преди 6 години

загинали са защото ПРАВИТЕЛСТВОТО ГИ ПРАЩА ТАМ , стига глупости отишли сами !

41

Анонимен

преди 6 години

Загинали са заради петрола и САЩ но САЩ не плащат пенсии.

40

Анонимен

преди 6 години

чета ви коментарите и разбирам защо живеем толкова зле а мафията(политиците) просперират - разединен, беден отчаян народ сме станали...

39

Анонимен

преди 6 години

БСП много обичат да раздават пари, обаче когато не са техни.

38

Анонимен

преди 6 години

Каква работа имат българите в тези азиатски и африкански държави? Мисля,че НЕ трябва да изпращаме наши български войници извън България,за да служат на чужди интереси и да с ебият с други народи. Българските войници трябва да служат на България и за сигурността и поскойствието на българския народ,а не да бъдат изпращани в други страни и там да умират. Българските войници трябва да пазят Българските граници и Българската земя,а не да се сражават другаде.