13

Пешо

преди 6 години

Напишете дават енергото на мафията чехите ще получат три миларда от държавата за хубавата сделка!

12

Анонимен

преди 6 години

Честито на печелившите и горко на губещите (тея които плащат тока)

11

Ай стига бе

преди 6 години

Дружество с капитал 50 хил и нвколко фотоволтаични централи купуват 1/2 от енергото в България? И то над справедливата пазарна цена?

10

Анонимен

преди 6 години

Искът срещу България е за един милиард лева за неизпълнени инвестиционни намерения които са им обещали от политици , ДЕВР и Светла Петрова дето със яйца я мери Дончо на 26 септември 2014 г За тая далавера няма нито един осъден ((( Към този иск са се присъедини и IWN и Енерго-про като на наследник на активи и пасиви на E-on .. Дупе да ни е яко ако съда отсъди в полза на трите ЕРП -това за три милиарда ...

9

Вдигнат ли тока

преди 6 години

Очаквам погроми скоро....

8

Мирише на мафия

преди 6 години

Наскоро ЧЕЗ купиха Нова ТВ, веднага след това си продават разпределително дружество... и то на печалба. Голяма печалба. Май реалният собственик на Нова ще е местен тарикат с мутренско минало и успешна политическа кариера, а сделката за ЧЕЗ е начин да се компенсира чеха за услугата с Нова. Мафияяяяяяяяя!

7

д-р Исня

преди 6 години

Тия нещо ни фъргат на Върбака, а?

6

сминдух енд чесън

преди 6 години

*** това Гинка ли е ,браво ***.

5

Анонимен

преди 6 години

остава тия да теглят заем от българска банка за развитие и ставаме държава с неограничени възможности. НЕК не може ли да си ги купи или изплащат на въртоглавите шлема. Ако я разрешат тази сделка, ще обжалвам. И аз имам 50 хиляди лева без никакви загуби, за разлика от Върбанова , Клонкова, Храстова и т.н.

4

от 1

преди 6 години

И аз това се запитах, а в нета пише Кoвaчки, няква бивша министърка Теменужка и още знайни и незнайни партийци. С две думи мyтpoгени. Тоя Кoвaчки не е съсипал само това, до което не се е докопал, жалка история.

3

Анонимен

преди 6 години

До zeusковачки !!!!!!

2

zeus

преди 6 години

Интересно кой стои зад Гинка Върбанова, шефката на Инерком. Дали въпросът Кой не е и отговор?

1

Анонимен

преди 6 години

Много интересно как фирма с 50 хилки капитал купува активи за (десетки, стотици?) милиони.