33

Анонимен

преди 6 години

До RE:36Великият министър на труда и социлната политика откога още ти каза, бе човек, че 180 лева са напълно достатъчна сума за да може човек да оцелее. Е, да ЧОВЕК - МОЖЕ, НО КРАДЛИВИ И НАГЛИ УПРАВНИЦИ - НЕ, ЗАТОВА ГРАБЯТ И НАГЛО НИ ПОУЧАВАТ. Що не ни вземат за по една седмица у тяхси, вкъщи, да види, как "оцеляват"наглециге?! За такива думи, премиерът трябва да уволнява, *** ВЕРНО ЛИ? Хихихихихихихи...

32

Кака

преди 6 години

Абе хора.Тази Гинка да не е оная *** дето спечели милиони он тотото.И батето и да е дал другите пари за покупката.Само се чудя зако фирмата има само 50000лева.Другите да са й ги краднали в Пазарджик или София.Горката как ще плаща тока дека иска да го купи...

31

практика мислите

преди 6 години

До Анонименимаме "излишък и финансова стабилност"

30

Анонимен

преди 6 години

Ей, тоз българин и от енергетика разбира! И за него угодия и оправия нема...!! Преди го крадяха чужденците, сега и българите ще го крадат. И пак опряхме до ГЕРБ, ББ, Цветелина еди коя си, Делян не знам кой си...въобще всяко едно начинание или напън за нещо в таз държава, се свежда до мафия и корупция. То бива сбъркан чип, ама той чипа май изобщо липсва...!!

29

патриотиран

преди 6 години

Отарваме се от чуждите монополюси. От сега нататака само нашите ше ни оправят. Гинка разбира от тия работи.

28

RE:36

преди 6 години

Човекът в прав текст ти казва, че енергийната с-*** трябва да принадлежи на България, а не на чужди държавни и/или частни дружества, какво не си разбрал?Не ми си мисли ако ЧЕЗ отиде в БГ частни ръце?Народът ще търпи до едно време - ток 45 лв за печка, хладилник, пералня. Студена вода 15 лв. топла 38 с подгряване, парно 100, такса сградна.200 лв. отиват само за ток, вода и парно - една инвалидна пенсия, 50% от минималната заплата. Пей сърце! На депутатите не им пука друго си е 3-6 хиляди лева.

27

Анонимен

преди 6 години

След малко няма да има никаква промишленост в България

26

Анонимен

преди 6 години

Част от откраднатите от КТБ пари от Суджука, Прасилян и Цветелина започват да излизат наяве а вие си спете и бъдете социално активни само покрай истанбулската конвенция. Хахаха - изклатиха ли ви пак, а вие си блеете само по форума.

25

до 34

преди 6 години

ЧЕЗ си е държавна бе глу-па-ко глу-пав. Тя е собственост на Чешката държава.Пък седнал дори и да коментира ...

24

Анонимен

преди 6 години

Имах известно взимане-даване с ЧЕЗ последните години и съм писал за това.Западен модел на управление в български условия..няма как просто.Но съм убеден, че много хора ще плачат за него ако описаното се реализира и собствеността мине в български, да не говорим неустановени, ръце.И всяко правителство и всяка комисия, която одобри нещо различно от утвърден стратегически инвеститор трябва да бъдат изправени до стената.

23

Скандално

преди 6 години

Не може частни лица да притежават инфраструктура - част от национална сигурност.Защо ЧЕЗ не стане държавна, а ще бъде притежавана от частни милионери?Докога определени хора ще богатеят на наш гръб. Вода - Веолия, ток - частни групировки, ще видите какво ще стане и с парното - ЕС решава дали изкупуването на ток е държавно подпомагане, ако е така БГ ще дължи обезщетение - милиарди. Възниква въпросът кой к*ретен е подписвал подобни условия за 1 и 3.Плаче ми се, хората се самоубиват от мизерия!

22

Анонимен

преди 6 години

Цветелин & Сие - Банкя Топ Енерджи - Правилян & Ко Това са истинските собственици. Връбка-Гръбка е само за парлана. Тя няма 50 кули да се прекръсти. А Суджука за три мандата прилапа 12 милиарда.

21

Анонимен

преди 6 години

В Биволь има интересни данни за други фирми на въпросната "купувачка" - "Евро-игри", "София ски"... Нещата сякаш водят към разни честни бизнесмени. Но те всичките са навързани като свински черва, така че... В резюме, жална ни майка на заспалия народ!

20

Баси

преди 6 години

Ето така се прави, докато баламосват хората с някакви конвенции и спорове в парламента, се прави една страхотна сделка за нашите от гербГерберите знаят че това им е последен мандат и присвояват всичко на ред.

19

Анонимен

преди 6 години

Тъжно . почти плачевно .Преди 25 години ни беше снрах че ще дойдат чужденците да ни купят , сега ми се плаче , като се замисля кои ще останат на тяхно място

18

Анонимен

преди 6 години

ЧЕЗ бяха само касиерки, дето събираха парите от народа и ги изнасяха в Чехия за пенсионерите. Малка част плащаха на други фирми да поддържат мрежата. Сега ще дойдат други касиерки.

17

Е

преди 6 години

Трите каки са подставени. Славчо Върбаков е съпруг на Гинка и Теменужка Петкова им е кума. Гербаджии. Фирмите им санират и се хранят от държавата предимно. Специално тази фирма е отчитала загуби през последните години.

16

Анонимен

преди 6 години

Както е тръгнало, май ще отворя бизнес със свещи! Печалбата е гарантирана!

15

Анонимен

преди 6 години

БОЙКО инвестицийте бягат от България защото има корупция и мафия в държавата

14

Анонимен

преди 6 години

Ще бъдат кредитирани от някоя банка срещу залог на апартаментите,която банка може да фалита после и накой мустакат управител да се подхилква от чужбина.