5

ДО МЕНЕ

преди 6 години

Не само стресът, но и безпаричието! Аз лично имам депресия, пира съм антидеплесанти, но това само те кара да не бъдеш себе си и не ти решава проблемът. При нас е сериозен-аз съм само на 40 г ., а страдам от кифоза от 13 годишна и вече съм за операция. Имам изразена гърбица и това страшно ме торовози от години, тъй като за в момента не разполагам с нужните десекти хиляда левове за операция. Сега е синът ми е засегнат, а е само на 14 г.

4

Анонимен

преди 6 години

Първо трябва да се опита със психотерапия и алтернативна медицина, а ако не помогне към тези неща да се добавят антидепресанти - за предпочитане от ново поколение.

3

Анонимен

преди 6 години

Антидепресантите не са магическото хапче срещу депресивните състояния. Но те са необходими инструменти за стабилизирането на пациента или за нещо като подготовка с цел възможност за усвояване на естеството/дълбочината/разбирането на/от психо-терапевтиката. Ако човек е в депресия и не вижда никаква 'светлина' в края на тунела канселинг без медикаментоза е абсолютно безполезен! Необходими са!

2

Анонимен

преди 6 години

Какво ли означава това че мие старо мисленето

1

Мене

преди 6 години

По-добър живот и живот без стрес са решението, но особено тук това няма как да се случи. Стресът е навсякъде! Той е мор за организма.