95

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли лицемерите от Англия, Франция и САЩ и слугите им в България???

94

Анонимен

преди 6 години

Ще звъни Бочко на Ваньо Танов и ще му ходатайства за Мишо Бирата и после - в Шенген?!

93

Лари

преди 6 години

И като напуснем ЕС, къде ще отидем?! Може би, с ''могъщата икономика'' която притежаваме ще сме си ''самодостатъчни'' също като руснаците? Истината е друга - трябва да бъде изметена цялата крадлива пасмина настанила се в управлението на Държавата и компания да им правят доста висши съдии и прочее магистрати.

92

Анонимен

преди 6 години

С нас всеки може да си играе както си поиска. Помните ли как трябваше да подкрепим търговското споразумение между ЕС и Канада срещу отпадане на канадските визи. Е, канадците замениха визите с "разрешение за пътуване до Канада", което си вадите от тяхното посолство. Преименуването на визата в "разрешение за пътуване", не е никакво отпадане на визите, а просто подигравка с българите. Нашите трябваше да не ратифицират нищо до момента на отпадането на визите, ама нямаме политици, а лакеи.

91

Анонимен

преди 6 години

Лицемерие е думата - големия "приятел" Германия май стои зад всичко, докато в същото време декларира как подкрепяла България. Румънците искаха да се проведе гласуване по въпроса за приемане на България и Румъния в Шенген, за да може най-после да стане ясно кой наистина е "за" приемането и кой пречи. Иначе има едни бодри декларации на едни държави как ни подкрепят, докато в същото време задкулисно пречат.

90

Анонимен

преди 6 години

България и Румъния са страни-второ качество...............ясно е, ЕС е за страни като Германия и Франция................западни лицемери скапани !!!

89

Анонимен

преди 6 години

ЕС е една масонска глобалистка рганизация, която скоро ще се разладне!!

88

Щирлиц

преди 6 години

Ето това е чудесна новина.Вън от ЕС/ЕС.

87

Анонимен

преди 6 години

Евросъюз ли? Я напускай тая имитация на организация.

86

Българин

преди 6 години

Напънът ни е излишен - никой няма да измести границата на Еврозоната в наши ръце. На децата дори е ясно, че държава и мафия у нас е едно и също, та евро-човечетата ли ще излъжем да ни делегират такива основни приходи като трафик на оръжия, наркотици, хора.

85

Българин

преди 6 години

Стара политика: уж всички държави ни искат вътре, но само 1 го играе лошата, та няма 100% мнозинство и не ни приемат.Нова политика: всички ни искали, обаче по вестничета и медии изтичат едни анонимни анализчета защо и как никога няма да влезем :)

84

Анонимен

преди 6 години

Е как така няма шенген бре? Нали сме американска колония с про-американско правителство?И кво правиме сега - нема шенген и визи за "братска америка"!

83

тъй ще е

преди 6 години

Хората си казват: Абе сегашните са добри, ама недай си боже от ЧЕЗ пак надпишат сметките за тока и тогава кво прайм?Ако се изтърси тази ми ти ***, като имаме предвид какъв им е прецедента, всичката руска *** ще дофтаса при нас.Малко са ни *** сега и с руснаци да се занимаваме.

82

И са прави

преди 6 години

Като гледат тиквата и си викат - мале-й, ако тук се истърсят 6 милион тикви...

81

Анонимен

преди 6 години

Германия е против, защото България и Румъния с общо 30 милиона население амбициозни хора при равни условия ще са сериозен конкурент на немските концерни. Холандия е против, защото там е портата на контрабандата в Европа. България и Румъния в Шенген ще пренасочи трасетата на трафикантите. Това е. Другота са алабализми на политкоректен език.

80

бай х

преди 6 години

Браво , само така . суджука си мисли че Брюксел не виждат ОГРОМНАТА КОРУПЦИЯ ... и сега започна и планов ремонт на новата телена ограда на границата ... кражби , кражби ..на обеднялите патриоти

79

За по-голяма яснота

преди 6 години

В Шенген приемат само държави в които на 100 хил. души има 1 русофил. В България този показател е 500 русофила на 100 хиляди. Така че Шенген няма да видите още 2 поколения.

78

БАБА КУНА

преди 6 години

ДОКАТО УПРАВЛЯВА СИЛНО КОРУМПИРАНАТА МАФИОТИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ГЕРБ НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗЕМ В ШЕНГЕН !!!

77

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 78Абе все някой отвън ни е виновен! Абре аман от това гранично личностно българскко разтройство! Никой отвън не би могъл да ни го натърти ако народа български беше цвете! Вижте Швейцария! Никой нищо не смее да им каже защото са силни и сплотени! Също така акъла на 99.9% от швейцарците им си е на място за разлика от нас българите!

76

Анонимен

преди 6 години

С мизерни заплати по 4-500 евро каква Европа Ви се привижда.