115

Анонимен

преди 6 години

Кто остановит Россию ? Мы с ЕС

114

Ризван

преди 6 години

До Анонимен 119Нямам нищо против Русия или която и да е страна освен типично българската 'оправа'! Значи никой не ни е виновен отвън че сме калпави! Хората ни дават средства а "богоизбраните" пълнят личните си сметки без дори и капка срам/вина да ги погаделичка! И да сме 100% под чехала на Русия пак ще е същото! По соца ни даваха горива на енгро а ние - консерви с русенско варено! Да това беше добре но ние и него оакахме! Французите ни дадоха лиценз за Рено 8/10 - ние решихме са далаверстваме!

113

Анонимен

преди 6 години

Мисля,че България,Гърция и Румъния трябва да напуснат ЕС и НАТО. НЕ трябва да сме в Шенген,защото няма никакъв смисъл. Балканските народи-България,Гърция,Румъния,Сърбия,Черна Гора,Босна и Херцеговина,Хърватска -да бъдат обединени и да бъдат в съюз с Русия! Балканските народи и България имат бъдеще и живот с Братка Русия,а не с третополовият ЕС,Шенген и НАТО! Народът ни видя и получи от ЕС и НАТО само и единствено смърт,нещастия,бедствия и отчаяние за бъдещето на България и българите!

112

Анонимен

преди 6 години

България и Румъния не трябва да са в Шенген. Шенген е за третополовите и.ди.оти,а не за нас,българите,защото ние, балканците и руснаците сме нормални хора. Достатъчно компромиси направихме,ако имаме достойнство,няма да се подчиняваме на Брюксел.

111

ТТ

преди 6 години

Време е и нашите политикани да скръцнат със зъби като Вишеградската четворка и да наложат някое вето на някое тъпо решение на ЕС напр.Истанбулската гей-конвенция. Ге че ще имаме голяма полза от Шенген...но това е въпрос на уважение...

110

Ризван

преди 6 години

Революционното и културно ни "израстване" не го допуска! :)))))

109

хаах

преди 6 години

аве кво се натягаме? Ето, за западните балкани се оказа,ч е никой не се натиска, запада ги натиска да влизат.--------Мани съвсем съм се натегнал чак ми се с.ере от натягане

108

Анонимен

преди 6 години

Защо са ни Шенген и въвеждане на еврото,за да ни закръглят хляба от 1.20лв. на 2 ?.

107

Анонимен

преди 6 години

98 - Нима е лъжа ?

106

Анонимен

преди 6 години

107 - Древна история не ме касае ...Има сега и след това.

105

Анонимен

преди 6 години

Щях да се учудя ако беше обратното.

104

Анонимен

преди 6 години

аве кво се натягаме? Ето, за западните балкани се оказа,ч е никой не се натиска, запада ги натиска да влизат.

103

Анонимен

преди 6 години

Докато ни управляват престъпници и мафиоти няма да ни приемат в Шенген! Не е случайно, че е било предвидено за 2011г. и не се е случило!

102

АЙДЕ СЕГА

преди 6 години

БОКО - ПРИ ЕРДОГАНЧО И - ПУСКАМЕ БЕНТА! ЗА 24 ЧАСА ЩЕ НИ ПРИЕМАТ ДЖЕНДЪРИТЕ!

101

Анти шентен

преди 6 години

толкова сме живели без шенген можем и без него-стига сче се обждалиОставете западняците да се размножават еднополовоНА БЪЛГАРИЯ не и трябва шенвген а сваляне на БОКО тиквата.

100

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ПОРАСНА ВИ ШАПКАТА , СТАНАХНЕ НЕДОВОЛНИ И НЕБЛАГОДАРНИ !КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЪРНЕТЕ ПОД РУСКО ВЛИЯНИЕ ,ЧЕ ДА ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА НА МЯСТО !МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ КАК ПРЕЗ КОМУНИЗМА ТАЙНО ПЛЮЕХТЕ СССР И ТОДОР ЖИВКОВ И ИСКАХТЕ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ РУСКО ВЛИЯНИЕ ИЛИ ПОНЕ ДА ЕМИГРИРАТЕ НА ЗАПАД ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ ПО-ДОБРЕ !

99

Европейка

преди 6 години

Жалко за всички целувки на нашите лакеи с Меркелица, Макрон ,Юнкер. За тях ние си оставаме второ качество хора.След няколко години и Западните Балкани ще разберат,че ги искат в НАТО и ЕС не защото ги обичат,а за влияние и смучене на ресурси.Нямаме достойнство,за да ни уважават.Богатите не уважават слугите.

98

Анонимен

преди 6 години

Българи и руснаци сме братя..................България е напоена с руска кръв!!Запомнете го!!!

97

Анонимен

преди 6 години

България може без ЕС и без Шенген!!!

96

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

КАКЪВ ШЕНГЕН ЗА БЪЛГАРИЯ БЕ ?!НАЛИ ВСИЧКИ ДО ЕДИН СТЕ РУСОФИЛИ , ВЪРВЕТЕ В ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ ПРИ БРАТУШКИТЕ СИ ! КВО СЕ ТИКАТЕ В ШЕНГЕН-МЕНГЕН ПРИ ЧУЖДИ И МРАЗЕНИ ОТ ВАС СЪЮЗИ ?!ДА АМА РУСИЯ БЕЗВЪЗМЕЗДНИ ФОНДОВЕ НЯМА ДА ВИ ДАВА ,А САМО ЩЕ ВИ СКУБИ КАКТО ВИНАГИ ГО Е ПРАВИЛА !