31

Чужденеца

преди 6 години

Разбира се че ще се сменят касови те апарати,все пак фабриката която ги произвежда е на Бойко.След 2 години нова смяна и така...

30

Елемаг

преди 6 години

Не е за 5-6 реда това.Първо пари не внасят защото обикновения НАП-аджия и да глоби дори 2000 лв, шефа му понеже пие с търговеца, после му го сваля на 200.Страдаме свестните заради подкупите!!!КАзах, че с увеличението на МРЗ ще намалеят раб. места.Така и стана.Сега с тия 300 милиона за касови, още 20 000 работни места ,аут. сегашните апарати са на 2G,ако утре мобилните кажат спираме подръжка на 2G?Айде пак нови!!!Искат да сринат малкия бизнес каквото е останало.Средния отдавана вече го няма!!!

29

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е Влади Горанов да си ходи !!!ОСТАВКА !!!

28

Що не ви * сещате се

преди 6 години

И такаааа ... още идеи на вниманието на герберастите: данък-слънце, данък-въздух, данък-мост, данък-планина, данък-река, данък-секс и ..... т.н.

27

българин за ЕС

преди 6 години

Нека да се цифровизираме, и еврокомисар си имаме по темата. Всичко да е свързано към НАП и така да може да се следи какво става и да не се краде ДДС. Браво на нашия министър Горанов.С теб сме.

26

Анонимен

преди 6 години

Аз пък искам синя зона в Мало ***.

25

Андрешко

преди 6 години

Бирниците са обикновени смъртни - факт, който е добре да си припомнят всяка сутрин в която се събуждат преди да отидат на работа. Аз се прераждам всеки ден в милиони души и така съм безсмъртен.

24

Анонимен

преди 6 години

До 19:И аз не съм виждал на други места такова безобразие, мизерия в бараките за хранителни стоки, няма касов бон, цената както дойде!

23

пепи

преди 6 години

Нямаш фирма и касов апарат,нямаш проблем.

22

Анонимен

преди 6 години

Даже най-червените комунисти от Държавна Сигурност не са си помисляли за по-мащабно следене на хората.Бодигарда на Бай Тошо далече го задмина.Бройте петолъчките в емблемата на ГЕРБ и ревете.

21

Онуфри

преди 6 години

Щели да попречат на контрабандата и сенчестия бизнес .... това и за виц не става, бре герберастчета алчни. Вие нейде виждали ли сте контрабандист или друг разбойник с ... касов апарат.

20

Мечтата на Бойко:

преди 6 години

И за всяко плащане в магазин да се предоставя лична карта на клиента. Така в системата на НАП. ще влиза и кой какво пазарува директно.Да се следи до стотинка всеки потребител как си харчи парите. И това да отива в досие на всеки с информация за заплатата му, кредитите, и всяко едно нещо което си е купил. Също данните от мобилните телефони, кой къде е ходил и какви разговори е провеждал.Цветанов ще пази тези досиета, така че системата е сигурна.

19

Продавач на ЕКАФП

преди 6 години

Ох, котьоооо ... Искам да цункам тоя дето го измисли!

18

Анонимен

преди 6 години

Не съм чувал за страна като нашата, в която държавната администрация да пречи всячески на обикновените хора, на малкия или средния бизнес. Тръгнали да ми приказват, колко милиони се били укривали от търговците. Ало, първо спрете разхищението на милиарди от правителството. Някой от НАП дали ще проверява изхарчените средства за Европредседателството примерно? Ама ние сме виновни, защото стоим като овце. Я гледайте румънци и гърци. Един, два такива протеста и ще им се стъжни.

17

Очевадников

преди 6 години

Някой гербав мозък се е сетил, че могат да се гушнат средно по 200 лева на касов апарат от около 450000 фирми (много от тях имат по няколко касови апарати).

16

Данъкоплатец

преди 6 години

А Зелена зона в "Обеля-6" кога да очакваме?

15

Отвратен зрител

преди 6 години

Поредното безумие ... очаквайте продължения на безкрайния сериал.

14

Анонимен

преди 6 години

Абе Будали това ще генерира няколко пъти , по-колям трафик от цялата банкова система..Я да видим ресурсите които харчи Банковата система всички банки + Борика за ЕРП системи .. НАП има ли ги тези пари

13

Анонимен

преди 6 години

Кой ще плаща поредните касови апарати и абонаментни договори за данни към тях?Клиентите (всички пари от тях идват в крайна сметка). Така че, като видите скоро по-високи цени... да знаете, че плащате новите касови апарати по далаверата на Бойко Борисов и Герб.А огромните измами с ДДС се вършат съвместно и със защита от НАП и властта. Тях новите машинки изобщо не ги бъркат.

12

Анонимен

преди 6 години

Едно към едно е ситуацията като с пръстовите отпечатъци на Москов.