39

BG

преди 6 години

До АнонименЯ ми припомни кога Германия е побеждавала Русия

38

AfD

преди 6 години

Вчера Меркел предложи да се спрат Европейските Фондове за държавите от Източна Европа, които не са съгласни да приемат "бежанци". Това е ДИКАТОРСКИ НАТИСК на който Вишеградската Четворка реагира твърдо. А къде е България ? Докога Б.Б. ще е послушния пудел на Меркел и Жан Клод Юнкер ? Кога ще застане на твърди НАЦИОНАЛНИ позиции ? Кога "патриотите" в НС ще заемат отговорно отношение по въпроса, подобна на истинските патриоти от АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ ?

37

Анонимен

преди 6 години

Абе то и на Кьолнските изнасилвания трябва да се сложи край, ама Шайзела Изперкел мълчи по въпроса

36

турчин

преди 6 години

Някой да пише с какво е била полезна госпожата за развитието на света. Тя първо да се опълчи на Америка и съюзниците си да спрат износа на ,,демокрация" и оръжия. Да спрат ограбването на страните от Азия и Африка.

35

Анонимен

преди 6 години

То хубаво ама бундесвера днес не е това което е бил райсвера по времето на Кайзера или вермахта по късно тогава са можели да ошамарят разните *** и да разоражът рашките и да ги наритат по помешчията и колхозите за 2 три дни

34

Анонимен

преди 6 години

На всички им омръзнаха лакърдиите на ялoвaта бабка, тези да ги разправя на старата ми шапка. Лицемерна кyкyмявка...

33

Щирлиц

преди 6 години

Ще стане,когато западът спре да подпомага терористите.

32

Анонимен

преди 6 години

В едно предаване по Ал Джазира един сириец заяви следното по повод израелските "зверства" над палестинците.Палестинците трябва да благодарят на Аллах че техния душманин е Израел а не Русия.

31

Анонимен

преди 6 години

Нация предизвикала две световни войни и избила милиони евреи дава акъл за да дойдат пак в Германия и после да ги гори в пещите на концлагерите ((

30

Анонимен

преди 6 години

Много е наивна Меркел, Русия и Иран да предприемели действия за обуздаване на марионетката си Асад. Ами то Русия и Иран дойдоха от хиляди километри да закрепят кръволока кожодер Асад тя горката ги призовава да го порицават и осъждат за нечовешките му действия. Единствено боя ще принуди тройката Путин-Асад-Рохани да разхлабят смъртоносната хватка над сирийския народ и направят нещо полезно за човечеството.

29

Българина

преди 6 години

Тая не може клането в германия да спре тръгнала сирия да оправя

28

Анонимен

преди 6 години

На празните приказки на Мути, вече и в детската градина не се връзват. Дори пеленачетата само като чуят "да заявим нешето не!" спират да плачат и почват да се смеят.

27

Анонимен

преди 6 години

Меркел с невероятно тъпите си действия показва Европа пред света като бъдещата Брюкселоарабска федерация (Емират).Сега ще защитава "горкичките сирийски дечица" които са обучени да убиват по минимум 6 наистина невинни дечица на ден.

26

smej

преди 6 години

Германия има смешна роля в света. Отучи се да убива и никой не я взима на сериозно. В такъв мръсен свят живеем. Цяла Европа се отучи да убива масово и жестоко. Дори Турция имаше напредък. Сега Турция прати войската да се учвропаи на убиване като американските и руските войски.

25

Анонимен

преди 6 години

А вие как си представяте на няма и 50 километра от Дамаск да има каквито и да е джихадисти без извънредната подкрепа на едни демикократично настроени люде?

24

срам и позор

преди 6 години

Колко са жалки тези........

23

факт

преди 6 години

Докато САЩ се намират незаконно в Сирия и подстрекава и подкрепя терористите мир там няма да има.

22

smej

преди 6 години

CAЩ убиха руски наемници. Русия отговаря като започна да избива приятелите на САЩ. Много е просто. Ако Израел наистина е ударил иранци в Сирия, сега подготвя мръсен отговор срещу Израел. За съжаление много е просто.

21

Анонимен

преди 6 години

Само в Мосул и Рака нямаше болници, училища и бременни деца :-)

20

ДА

преди 6 години

Щом тези вдигат шум значи Сирийската армия е на прав път.