11

Иван

преди 5 години

Къде сте Господа от ИАРА,когато се унищожава поредния язовир във врачанско?Някой е разпоредил източването на язовир Габаре(до с. Габаре)и до няколко дни там няма да остане и капка.Някой задава ли си въпроса какво ще се случи с рибата?Ясно е,пак държавни служители ще пълнят гушката.До кога така?????

10

Анонимен

преди 6 години

ИАРА Плевен защитава всички бракониери на Моруни в областа.

9

Анонимен

преди 6 години

Те Обединените патриоти,те ще ви оправят само.Ето,днес рибарите,утре кокошкарите.Гласувайте за тях,в тях е бъдещето на децата ви.Смешници,тръгнали да се разправят с гладните хора.

8

Анонимен

преди 6 години

Миналата година след подаване на сигнал в ИАРА, ми казаха: "нямаме пари за гориво"

7

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко години заловиха двама инспектори от ИАРА - Шумен с цялото им оборудване за бракониерен риболов и познайте какво последва - НИЩО ! Единият Г.Георгиев май още работи в ИАРА и си бракониерства на спокойствие ! ИАРА - Шумен знаят и за най-големият бракониер в областта, къде живее, кога бракониерства и къде предава рибата си, но нали е ТЕХЕН човек, а освен това и не изповядва християнството е под закрилата на тази организация - ШИ'БАНА ДЪРЖАВА БЕЗ ЗАКОНИ УПРАВЛЯВАЩА СЕ ВИНАГИ ОТ БАНДИТИ

6

Анонимен

преди 6 години

Основния проблем за популацията на сладководна риба е това, че големите ядовири се стопанисват от НЕК. През пролетта, когато рибата хвърля хайвер в плитчините от НЕК решават, че им трябва ток от ВЕЦ. Пускат турбините и нивото спада с метри. Така всичкия хайвер остава на сухо и рибки не се излюпват. А иначе правилно през този период риболова е забранен, но какво от това.

5

Анонимен

преди 6 години

тея изобщо не ме интересуват ще ги търпим докато им свърши мандата и после отиват с глупавата си политика в историята

4

Дядо ви

преди 6 години

С глоби не става. Само затвор и конфискуване на цялото имущество. В българската история имаме хан Крум. ТОГАВА БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ДЪРЖАНА.

3

Анонимен

преди 6 години

ИАРА ловят "бракониери", които ползват мрежички тип "телевизор" около 2 кв.м. за улов на дребна риба в повечето случай ползвана за въдичарска стръв. А професионалните бракониери, които опасват язовирите с километри мрежи ги подминават деликатно.

2

Armagedon

преди 6 години

И тия умора нямат.

1

Анонимен

преди 6 години

На мен ми е интересно какво каза Сидеров за Цветанов?!