17

dsadsa

преди 6 години

Когато *** има 5000лв в джоба, той гледа коли за по 6000 в мобилето. Неща като ремонти, паркоместа и други такива, последващи детайли НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ

16

Анонимен

преди 6 години

Това е на тиквата перфектната реформа и държава за пример във Европейският съюз. Иска да вдига синята зона. Гроб се интересуват само от пари, не им пука как живеят хората.

15

Истината

преди 6 години

Истината е, че навсякъде по света, когато местата за паркиране не достигат, започва паркиране по тротоари и тревни площи. Погледнте как е в Солун, Букурещ, Белград, Атина, че даже и в Щутгард и навсякъде ще видите, че където местата не достигат се паркира масово по тротоарите. Разликата межди София и нормалните градове в Европа е, че там, като видят, че не достигат паркоместа, се опитват да направят нови паркоместа, а в София само глобяват и застрояват съществуващите паркоместа.

14

Истината

преди 6 години

Май един човек подава сигнали за Хаджи Димитър, но ... каква е истината?Огледах блока с Гугъл и преброих 18 законни места за паркиране за 8 етажен блок с 5 входа, което по груби сметки прави 160 апартамента, ако са по 4 на етаж. Е, 1 паркомясто на 9 апартамента нормално ли е? Там няма къде да си купиш паркомясто и целият квартал е проектиран така, че общината трябва да се погрижи за паркоместа. Най-верочтно някъде наоколо е имало паркинг, който е застроен в последните години, общината е разреш

13

Анонимен

преди 6 години

И без това половината градинки са обезобразени направете половината паркинги как си требва да не пречат по тротоари и улици а останалите градинки ги реновирайте турете пейки люлки катерушки ...

12

До Цензуратя

преди 6 години

Аз също водя детето си в тази градина, живея и плащам данъците си в София, харча и заплатата си в София. Колата ми не е със софийски номер, но не паркирам като тези от снимките.Причината не е в номера на колата и човека, който я кара.

11

Анонимен

преди 6 години

Къв *** сииии :))Ако беше влязъл в приложениицето, щеше да видиш, че и за нещата, които казваш, може да се прати сигнал. Или си видял, ама нали трябва да си изпълниш партийното тролене :))

10

Хелп Буук

преди 6 години

Излиза, че 100% от проблемите ни са от неправилно паркиране. В това приложенийце не може за нищо друго да сигнализираш- пушене където не трябва, нарушения на стопани на домашни любимци и т.н.

9

Цензурата

преди 6 години

е в разгара си! Изтрит ми е коментара, в който писах, че точно родителите на дечицата от градини и училища паркират и задръстват, когато ги закарват и прибират от там. И то в пикови часове. От коли с несофийски номера вече няма къде да паркираме!

8

Анонимен

преди 6 години

Абе лека-полека, като се дига шум за нередности, които болшинството от хората ги приемат като неизбежна част от пейзажа от години насам, може пък да почнат да излизат от незаинтересоваността и летаргията и данъкоплатците и тия, чиито заплати идат от данъците ни.

7

наблюдател

преди 6 години

Супер, най -накрая някой да се погрижи са създаване на удобни паркоместа. Със здраве да си ги ползват шофьорите!

6

Анонимен

преди 6 години

Прав е Боко. Високи такси за софиянци, трябва да плащат за удоволствието да живеят там и да получават големи заплати.

5

Анонимен

преди 6 години

абе то и тротоара един габарит, едвам се качва колата с 2 гуми, ама пък го имагледах до едно управление на КАТ, има табела "спирането забранено". Излизаше един униформен през час и тряскаше глоби наред, за 20 мин улицата ставаше чиста, прибира се, след 30-40 мин и на ново. Това е всеки ден, въпреки това хората продължават да паркират там и да отнасят фиш.Извода ми е че нашите хора ги мързи да вървят 8м пеш и са готови и фиш да отнесат за да не ходят.

4

Анонимен

преди 6 години

Пукате гумите и ще се замислят дали пак ще паркират там.

3

Борислав

преди 6 години

До ИстинатаДа си вземат паркоместа.Никой не е длъжен да се съобразява с автомобилите.Аз имам автомобил но плащам и паркомясто, за да не пракирам на улицата.

2

Истината

преди 6 години

Когато общината застроява всяка едно място и няма достатъчно автомобили какво искате. Някой завистлив пешак снима и праща

1

Анонимен

преди 6 години

Оставка на Фандъкова!!! Искаме кмет от БСП за да е сугурно че ще върши работа