84

Анонимен

преди 6 години

в русия няма готини хора

83

Анонимен

преди 6 години

Путин колко тежи, има ли 40 кила?

82

до 105

преди 6 години

Ако е вярно това, което твърдиш, че долара е без покритие, то значи, че в Русия са тотално изперкали. Не стига, че долара е валутата на врага, ами я подкрепят силно, като със собствената си валута - рубла купуват само бързооборотни стоки, а всичко с трайна стойност доро на вътрешния пазар се търгува в долари.

81

Анонимен

преди 6 години

До до анонименАми Тръмпета не е на 7 а на 70+ вярно е инфантилен, но си е научил урока да не си чупи играчките .... е, освен ако много не го ядосат. *** също си знаят дереджето и гледат много да не ядосват Тръмпета, че ако им вземе доларчетата са живи умрели. Схващаш ли ?

80

до анонимен

преди 6 години

Ако Тръмпета пие по едно уски с шефа на федералния резерв и се разберат *** изчезва от политическата карта за 24 часа.----------От написаното от вас следва един единствен въпрос: "Какво чака Тръмп, т.е., защо досега не го е сторил???

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 100Не само Крим, а цялата РФ са американски. И се заблуждавате, че там командва жижето Путин. Не, в евроазиатската *** на власт е вездесъщия Цар Долар. Ако Тръмпета пие по едно уски с шефа на федералния резерв и се разберат *** изчезва от политическата карта за 24 часа. Харсва ли ти ? Свиквай !

78

Анонимен

преди 6 години

До кАлоууу Пипи, ку-ку какво биене, какви пет лева бе ?!? Китай дето са уж комунисти разбраха, е важно икономиката да върви и народа да е добре. Само на кърканите руски тамагочита им се привиждат войни и битки. За да съм коректен и другите крупни производителеи на устройства за изтребление - надрусаните лузъри САЩ не са по-стока.

77

цц

преди 6 години

Заминели си Меркел за Путин става лошо.Колко му повтаряше Бабето,че трябва да се действа бавно и качествено,ама Влади тогава беше млад и нечуваше.Подходи като новобранец и обърка нещата.Сега дойде Дон Дони и нещата станаха тежки за Русия.

76

Анонимен

преди 6 години

Една Турция направи така,че големите сили да си говорят сами.Направи ги на диви калинки.

75

до 92

преди 6 години

Бъркаш Германия с ***. Власта на Меркел в Германия е силно огроничена поради коалиционното провителство и най вече поради демократичните традиции и правовия ред. А Путин е абсолютен диктатор, който пика на държамноста, правовия ред и най-вече на руския народ. Съгласен съм, че Меркел се поизчерпа и е време да си почине, но нея поне наистина я избират, докато в *** избор няма.

74

Анонимен

преди 6 години

"В света има три сили САЩ, Райха и Япония."Четвъртата сила е тъпотията. Тя е най-голяма и ти я представляваш успешно.

73

Анонимен

преди 6 години

До 89Заминавай в Германия. Що ми го крепиш тук?

72

Анонимен

преди 6 години

В света има три сили САЩ, Райха и Япония.

71

до 88

преди 6 години

Германия си научи урока от ВСВ и не харчи грешни пари за милитаризъм. Инвестира в реална икономика и харчи за социални нужди. Виж *** е обратното. Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено. Народа тъне в мизерия. Всичко, което се спечели от продажба на суровини се харчи в устройства за изтребление. А народа кара на споменеи от славното минало, мечти за светлото бъдеще и ...Самагон.

70

Анонимен

преди 6 години

"Икономиката бумти"Затова ли нямат пари за дрехи на армията? Бумтежа май е от буксуване.

69

Питър

преди 6 години

До Анонимен 27"Икономиката бумти, за какво й е Русия". Ей с това изречение трябва да започват всички учебници по икономикс. Барабар с името на гения Анонимен 27 и уточнение на авторския колектив, че след прочитането и заучаването на учебника, студентите ще бъдат хиляди пъти по-умни от *** Анонимен 27.... За какво й била Русия на Германия, щом икономиката "бумтяла".... Ами щото осигурява суровини и пазари бе, компир... Или смяташ, че икономиката бумти само заради хубавия шум на бумтенето

68

Анонимен

преди 6 години

Те и във Виетнам ви разказаха къде зимуват раците, та на Вагнер не му дърпайте "дръжката" да не я полапкате...

67

българина

преди 6 години

европа ще се оправи когато закрие всички фондации финансирани от вън както и всички 150 американски бази.. само тогава имаме шанс срещу юдаизма

66

Анонимен

преди 6 години

Иванушка дурака, докато чака на опашката за спасителната доза самагон, подвънквайки последните копейки,треперейки от студ, някой му подава вчерешен вестник и той прочита, че всемогъщия Путин, господаря на степта решава, кой ще управлява Германия. Дозата медийна упойка му идва добре преди да му дойде реда и стръвно да жулне буркана със самагон.

65

мазепа

преди 6 години

Започват снимките на два филма за войната в Сирия - ''Они сражались за Вагнера'' и ''300 засранцев''. Иначе ни баласоват с новинки за Меркел. Всичко в Германия си е наред, чужденците бачкат, немските стоки се продават, безработицата - рекодно ниска, връх на работните места в историята на Германия - 50 млн. Айде лека нощ.