104

мазепа

преди 6 години

До АнонименИма ли значение дали дължиш 20 или 200 трилиона долара, когато печатницата за долари е при теб.

103

Анонимен

преди 6 години

естествено , че ще ми изтриете поста ...как спите нощем , национални предатели?! как гледате децата си сутрин преди да тръгнете към поредния ден с високо вдигната глава към предателството на най - ценното , държавата?! Кажете днес.бг , защо ограничавате свободата на словото?! Вие свободна медия ли сте? На мен ми е ясно , че не сте ... как не ви е срам да триете коментари които не обиждат никой ...само показват фактите.. вашите действия ме карат да съм още по - упорит !!! Национални предатели !

102

Анонимен

преди 6 години

До Време разделно 105И КАКВО да направят??? Да вдигат полите??????

101

Анонимен

преди 6 години

До Наско 107А ти пък престани с тия хвалебствия за "долари, технологии".....ВСИЧКО ТОВА ВЕЧЕ Е МИНАЛО!!! С 20-трилионния си дълг краварите показват, че доларчето ВЕЧЕ НИЩО НЕ СТРУВА!! Технологиите ВЕЧЕ СА НА ИЗТОК, а не на запад!!! ПРОПАДАТЕ.....а с тия *** пропадаме и ние......ЗА ТРЕТИ ПЪТ!!! А ГО ГОВОРЕХМЕ ТОВА И ПРЕДИ 10 ГОДИНИ!!! Ама имаше КОЙ да говори, ама нямаше КОЙ да слуша!!!!

100

Наско

преди 6 години

До Прав си КривчоСтига с тези юани и Китай - Русия. Не пишете за неща, които не разбирате. Само в болните ви мозъци съществува свръхсъюза им. Дялът на юана в световната търговия е 1-2%. Русия е слаба икономически, за да влияе на световната търговия. БВП е колкото на Италия. Същото мечтаеше и Иран, но 15 години по-късно пак продава в долари и евро. Китай няма да жертва големите пазари и достъпа до технологии, заради един суровинен придатък.

99

Анонимен

преди 6 години

Кошмарите на краварите тепърва започват, за тях и техните господари от израел.Европа не е същата, и скоро ще се освободи от смъртоносната прегръдка на сащ и израел.

98

Време разделно

преди 6 години

***, на барикадата! Иде лошавият Путин!

97

Политически джуджета

преди 6 години

Путин размества пешките във васалните Германия и ЕС. Да се готви Боко Ага Банкянлият.

96

днес,

преди 6 години

КОЛКО РУБЛИ ВИ ПЛАТИХА ЗА ПАСКВИЛА? ИСКА ВИ СЕ РУСКИЯТ ВЪПРОС ДА СВАЛИ МЕРКЕЛ. ТВА СА МНООООГО ГОЛЕМИ ФАНТАЗИИ. СИГУРНО И СУМАТА Е ГОЛЯМА!

95

Морски

преди 6 години

Най-накрая унищожителната на Европа,Ангела Меркел,си отива.Слава на Русия!

94

ОЙ

преди 6 години

И какво сега:"Киев не може да приеме законите, предвидени в споразуменията, което дава на самопровъзгласилите се републики възможност да не минават към следващите етапи."Ми той Путин е виновен че Киев не може.......Или аз пак не разбрах нещо?Що така бе другарю Путин, разреши на Киев да приеме законите бе ..........

93

Прав си Кривчо

преди 6 години

До до 105Руснаците не само купуват, но и продават бързооборотни стоки като петрол и газ срещу юани, например.

92

Анонимен

преди 6 години

Да, в кремъл е написана тази статия.

91

Анонимен

преди 6 години

Отново руска статия. Лъжлива и невярна.Стига сте препечатвали тия Кремълски измами !

90

мдаа

преди 6 години

Санкциите ,които притесняват писача на статията са срещу 200-250 висши руски олигарси организирали анексията на Крим и войната в Донбас и се състоят в блокиране на личните им банковите им сметки в Европа и забрана да посещават територията на ЕС. Тези санкции не касаят нито руската нито европейска икономики.Както виждате ние купуваме руски газ , руснаците купуват европейски коли и пр. Не виждам какво притеснява троловете

89

Анонимен

преди 6 години

Статията в кремъл ли е писана?

88

Анонимен

преди 6 години

Гледам тука едни силни и вилни европендери ръсят простотии.Путин скоро идва в България, идете и му кажете какво мислите за него и Руснаците, ако ви стиска. :)

87

Кратун

преди 6 години

Руснаците пак се мислят за пъпа на света. Да, Меркел губи популярност, но никой в Германия не поставя "руски въпрос". Статията прилича на репортажите за дипломацията на Баце - поглед в някаква паралелна вселена.

86

Анонимен

преди 6 години

Падне ли Меркел, нашия джентър Бойко ще се хване за пръстите на краката, край на спонсорството за ГЕРБ, край на платените му и режисирани от него протести, край на троловете.

85

хохолите капут

преди 6 години

До Анонимен 116Крим е руски!