10

Анонимен

преди 6 години

От толкова много Е'та които поглъщаме всеки ден, как пък установих, че точно Е102 е виновно за симптомите хиперактивност и обърканост?

9

До 11

преди 6 години

Основния фактор за продължителността на живот при което и да е живо същество на нашата планета е ДНК! Храната освен ако не е тежко токсична, няма как да е фактор, тя може да доведе до определени заболявания при човека, но те се отключват на база приемани количества. Максимата "човек е това което яде" и т.н., не почива на никаква научна основна. Вманиячаването по храненето също е заболяване и то с доста тежки последици за вашето физическо и ментално здраве!

8

Анонимен

преди 6 години

Преди време имаше едно изследване за продължителност на живота и причини за смъртност . Беше проведено в бедната част и скъпите квартали на един голям град в Англия. Резултатите онагледяваха това което си знаем- качеството на храна е много важно.

7

Анонимен

преди 6 години

- Какви са тия сладкиши с мухи или *** на снимката?

6

Незнайко

преди 6 години

"Цифрата..." - тъnaци от "Днес", 102 не е цифра.

5

Анонимен

преди 6 години

рептила е измислил как да намалява населението чрез отровна храна, бавно но сигурно

4

Анонимен

преди 6 години

Когато върнете българското стопанство и старите български сортове плодове, зеленчуци, селектирани от професионалистите ни с години и много труд,няма да се налага да използват гадна химия и тровят народа!Селското стопанство се субсидира,за да се продават химикалите на големите концерни!И допълнително се обработват с химикали,за добър външен вид,но вредят на здравето и токсините се нарупват в организма,докато някой ден организма се претовари от коктейла токсини и изревете на умряло!Печалбарите н

3

Анонимен

преди 6 години

даже е полезно!

2

Стамат

преди 6 години

Изобщо не вреди! Яжте го със шепи! :-D

1

Анонимен

преди 6 години

Всички Е-та са вредни. Поради високата покупателна способност на населението на чистата и свята република *** производителите използвот химията. За да може произведените продукти да издържат по дълъг период от време и да не ги изхвърлят продавачите. При капитализма най важна е печалбата а народа у лево. Забравени болести от миналото се завърнаха и народа мре като мухи. Попитайте управляващите дали хапвата от продуктите в магазините? Да не са луди да ядът химия!!!