113

Анонимен

преди 6 години

Къди ги тия "завлядяващи" мюсюлмани, нещо не ги виждам?Това е често срещан проблем с ВЪОБРАЖАЕМИТЕ проблеми.

112

до126

преди 6 години

Да, и в книгата на един австралиец се задаваше въпрос от подобно едтество? Защо вместо това не се плаща на френските или германските майки да раждат и отглеждат повече деца?

111

Анонимен

преди 6 години

До ТиневМарш в Масква!

110

Питащ

преди 6 години

И защо загинаха хиляди рицари след като пра-пра-пра внуците им се на*ъз*ха на исляма?

109

Тинев

преди 6 години

ОРБАН ДА!Нашите продажни пу*--и политици, на клона!БЪЛГАРИЯ загива!

108

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 120Дори източно европейци вече е рядко вече да срещнеш , ако не са приходящи временно работници.

107

Един

преди 6 години

Удри, бай Орбане!

106

Циник

преди 6 години

Най-примитивната световна *** пълни Европа с феkaлните си рудиментарни израстъци.Тръгнали от собствените си алахогъзни koчини...те не знаят друго , освен да превръщат всичко по пътя си в помийна яма по свой образ и подобие.Но в Европа народите вече реагират на заплахата.С право се множат десните движения.Юда Искариотски (Ангела Меркел) вече се пържи в собствените си изnpaжнeния.Дания обмисля да премахне изцяло правото на убежище ... вишеградската четворка отстоява позициите си, в Италия скоро

105

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 125Надявай се някой от имигтантите да иска да остане в България за да се "смесвате". :):):) И те заедно с децата ти ще напуснат в момента щом вземат паспорти.Освен това питай Швеция и Германия как върви на чужденците от Африка, интегрирането им, смесването им:)

104

СМЪРТ НА ФАШИИЗМА!

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ НА ЕТНИЧЕСКОТО РАЗНООБРАЗИЕ, НА ПЪЛНИТЕ С ДЕЦА ГРАДОВЕ И СЕЛА!!!Не искаме "етничеки чиста демографска катастрофа", стига фашизъм.Ще ги приемаме, ще се женим за тях, ще имаме големи семейства, ще доведем и техните роднини.Ще възродим България.

103

Анонимен

преди 6 години

Не мога да ги разбера политиците от ЕС за едно:Хем им застарявало населението щото не раждали деца, та нямало работна ръка,- хем впрягат всички сили да омъжестяват жените си и да оженчват мъжете си, от детска възраст, и промотират трансджендъри и разни многобуквени дето няма как да се плодят. Пък внасят милони хомофоби, и насилници на жени на социални помощи за да вършат оплодителния процес. Къде е логиката?Може ли някой да ми обясни.

102

Анонимен

преди 6 години

До Българите сме с теб!Не, не сме!Говори за себе си.Българите приветтсват бежанците.Единствената адекватна и трезва реакция на българите в настоящото ни положение,би била промяна на отношението ни към чужденците, интегрирането им, смесването ни с тях с оглед на неизбежното ни изчезване.Съжалявам, но друг начин няма.

101

Анонимен

преди 6 години

Нямаме нищо против заселването на хора от други религии и етноси в Европа, унгарски фашист!!!Няма как да се спре естественото, природата празно не търпи.

100

Българите сме с теб!

преди 6 години

Дръж високо християнския Кръст, Орбане! Всички европейци със здрави инстинкти сме с теб, с Полша, с Вишеградската четворка! Без бой няма да се дадем! Срещу нас се надига огромна, кална, отровна вълна от гeйoвe, ***, paзкaпaни морално твapи, oзвepeли пришълци с враждебна религия, чужди по бит, манталитет и ценности opди, изпълнени с агресия и ненавист към нашия свят. Нека се мобилизираме пред свирепото лице на общия враг и като при Шипка да летят камъни, дърве и телата на загиналите другари!

99

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 121Едиствения ни шанс е Тръмп да я върне в нормалните релси за да просъществува.Да му стискаме палци!

98

Анонимен

преди 6 години

Гедам много тука а и по медиите говорят за юдео-християнска цивилизация.Какво са допринесли юдеите за тази цивилизация - не знам. Ама сегашната цивилизация си е християнста. Не казвам че казвам че няма велики мозъци които са юдеи, азиатци, и дори араби.Но пак са творили в черпели от същата тази цивилизация.А че тази цивилизация пред закриване е ясно. Сигурно така е нормално при колелото на историята, когато една цивилизация е в пика си да почне да се извращава и самоубива.

97

Анонимен

преди 6 години

""Германците биват принудени да напускат големите градове, защото мигрантите винаги окупират първо големите градове", коментира още Орбан."Въпреки че не съм фен наОрбан, това е самата истина. И не се отнася само за Гемания.Във всички големи градове а вече и в по-малки на Европа да срещнеш етнически местен е рядкост.

96

Анонимен

преди 6 години

Вярно е, че писменността и науките, и финикийските знаци /парите/, и числата, дори и шахмата са измислени в Близкия изток, но това е преди било населението там да приеме исляма. След Мохамед и неговия Коран никакъв прогрес и развитие няма вече там, никакви изкуства и науки не идват от този район! Настава едно мракобесие, което сега заплашва и Европа. Орбан е абсолютно прав и днес пристига в София, дано нашият банкянски толуп се вслуша в него и да спре да лази пред Брюксел!

95

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникАма многу ли те заболя от истината ***?

94

Анонимен

преди 6 години

До 107 Всичко в юропата е крадено, не знам какво имаш предвид, като гъргориш за култура - еврогейците няма тяхна нативна култура, всичко е крадено и присвоено от другаде, същот като историята на българите е крадена! Писмеността им идва от близкия изток, науката им идва пак от близкия изток и мала азия, богатството им идва от експлоатацията на хората около света преди и сега, от грабежи и мародерства от джунглите на африка до планините на китай, от платата на андите до пустините на австралия.