133

дръскачи

преди 6 години

Истинският проблем ни е неспазването на законите-то води до корупцията, Пеевски, Боко Тиквата и несменяемият гл. прокурор.Всичко останало е само за да не видим истината и да не протестираме. ВСУЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО И СЪДБАТА.

132

Анонимен

преди 6 години

Истинският ни враг е Западна Европа. Имигрантите и бежанците много бързо можем да ги наредим да избират: или доброволно, незабавно връщане, или затвор 5 години за незаконно влизане в България. Никакви лагери, центрове. Източна Европа е истинската Европа, заплашена от Западна Европа и нейните "ценности". Западна Европа разрушава държави в Близкия изток и Африка, откъдето идват мигранти.

131

Анонимен

преди 6 години

Нали искахте демокрация в Афганистан, Ирак, Либия а сега и в Сирия? Ето имате я. Милиони бежанци.

130

Ищван,ищван!!

преди 6 години

Общото между Бойка Симитлийка и Виктор опбан е че и двамата уринирaт прави...Нищо друго...

129

НострДамус

преди 6 години

"И ще пои великата си бяла камила на Дунава..." Из пророчествата на Нострадамус

128

Анонимен

преди 6 години

Българите пак ще се скрият в планините и низините между Стара планина и Средна гора. Нашествениците ще са на равното и широкото и в градовете. Можем да изкараме още 500 години и да чакаме Дядо Иван да ни освободи.

127

НОСТРАДАМУС

преди 6 години

Ще повярвате накрая.

126

Гост

преди 6 години

Орбан е един от малкото истински лидери , другите са ***.

125

АНТИ

преди 6 години

На знамето на ЕС ще изгрее полумесец.След недалечно време.Запомнете.

124

Анонимен

преди 6 години

Вчера по телевизията австралийско семейство дошло да живее у нас каза, че Западна Европа е загубена и бъдещето е на Източна Европа ако не пропуснем шанса.Изобщо, комунизма ни кали, знаем две и двесте. Подготвени сме за бъдещето.

123

Анонимен

преди 6 години

Как може да говорят точно обратното с Боко Тиквата, а и двамата да са велики!

122

Анонимен

преди 6 години

Прав е!Много даже!

121

Гошо

преди 6 години

Да се потърси сметка на вицепрезидента Марин, че продаваше българско гражданство на стотици арабски павиани и стана мултимилионер от този "бизнес".

120

Анонимен

преди 6 години

А дюнер-дипломата и европредседател от Банкя какво мисли за тях?

119

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да подскачаш орбанчо , унгарците кат ги мързи да правят бебета. И само се чудят от как да измуфтят повече отпуски и права да не работят.ще се изчиствате от планетата. И понеже в природата празно няма, друг ще дойде на ваше място.

118

Анонимен

преди 6 години

Интересно , защо тези , които защитават мюсюлманските орди не си вземат по няколко семейства в собствените си къщи и да ги издържат. От къде накъде ние трябва да ги приемаме. Имат си държави да си стоят там и да се оправят.

117

Джо

преди 6 години

Само Орбан казва истината. Пращат ни орди неграмотни обрезняци, които искат пари, но без да работят. Хиляда члена за тяхната религия.

116

Далновиден

преди 6 години

Ако Източна Европа успее да се запази чиста от исляма,то впоследствие,когато Западна бъде завладяна напълно,ще може да стане убежище за бели християни!Което ще привлече и съответните инвестиции!Затова трябва да се борим за съхраняване на чистотата.Естествено,България е в лоша позиция,заради големия брой собствени ****** и *****!

115

Прав е

преди 6 години

Прав е Орбан! Европа отхвърли християнските ценности и тръгна да налага педера-сти-ята! А ***-ра-сти-ята и исляма вървят ръка за ръка.

114

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 136Др. Мюмюн , отиди в Брюксел да видиш какво чудо е от арабески . Целия квартал Моленбек е мюсюлмански. Виктор Орбан е истински християнин и Европеец. Другите като Меркел са мижитурки.