27

ЖороПърви

преди 6 години

10 години Косово- 10 години наркотрафик!

26

Анонимен

преди 6 години

Като изключим периода да Османската империя, Косово най-дълго време е бил в границите на България. През цялото средновековие. В границите на Сърбия е бил само 80 години. Така че, сърбите като говорят за историческа справедливост лъжат. Дори Сидеров го каза веднъж, но изглежда от Москва му се скараха и повече не посмя да го повтори.Не го казват и нашите пишман националисти, защото за тях интересите на Русия са по важни от тези на България. А Сърбия винаги е била любимката на Русия.

25

Анонимен

преди 6 години

До 25 Косово и сега си има излаз на море,нали граничи с Албания!Що се отнася до придобиване на територии от Черна Гора!Умре вече тая!Черногорците са член на НАТО , скоро и на ЕС!От къде пък си сигурен ,че албанците от ЕвроНатовско Монтенегро ,ще искат да отидат в бедно Косово!

24

ОСман

преди 6 години

До 25, Ти да не си се побъркал?Хахахахахаха.

23

Анонимен

преди 6 години

Най-важните задачи пред Косово в момента са две:- Да придобие излаз на море, прибирайки си изконно косовските територии, които сега са под Черногорско робство.- Да придобие сухоземна граница с България, респективно с Европейския съюз.

22

Анонимен

преди 6 години

Само това, че са свободни от православо-славянската проказа е досатъчна предпаставка за успех.

21

NOWINI

преди 6 години

Цял Свят знае че Косово е Щаб Квартирата на ИДИЛ . Какви млади хора ?Там се организират Терористични Актове по целия Свят .

20

Анонимен

преди 6 години

До Двоен аршинКосово да не би д е анексирано ? В Крим да не би да е имало геноцид ?

19

Анонимен

преди 6 години

Бил съм в Косово служебно две години. Няма по-oтвратителни муслимани от косоварите!!! -Ами това е положението.Такива ги е направила бивша Югославия.Нали се сещаш, че 30-40 годишните и по-старите, са расли при Милошевич.

18

Анонимен

преди 6 години

Постоянно работя по обектите из Германия с работници от Косово. Те като че ли са от някаква друга планета,говорим си,всичко е нормално, но се усеща как се различават от всичките други народи на Балканите-Ти ако имаш предубеждение към някого, никой не може да ти го избие от главата. След като си говорите и всичко е нормално, какво толкова се усеща? Не очаквай всички хора да са простаци и да слизат на твоето ниво.

17

Анонимен

преди 6 години

Бил съм в Косово служебно две години. Няма по-oтвратителни муслимани от косоварите!!! Отвратителни хора, хард муслими, ограничени безкрайно! Двете години ми се сториха 20!!! И този вой от джамиите, кал и мръсотия, отвратително. Толкива са им промити мозъците, че като дойдат да почиват у нас, се връщат болни! Не могат да повярват, че у нас има свобода и свободен избор в отношенията. Никога в ЕС Косово и Албания!!!

16

Анонимен

преди 6 години

,,Бондстил" това е най-голямата и най-секретна военна база на САЩ в Европа!Досещате се къде се намира!

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименA НАТО на кой е !!!!

14

Анонимен

преди 6 години

Албания и Турция нямат място в ЕС.

13

Анонимен

преди 6 години

Хитлер беше обещал на Борис III, че ако спечелят войната Сърбия няма да съществува.

12

Анонимен

преди 6 години

Истината за Митровица се чете между редовете- единствените останали са албанци живеещи покрай пари по проекти от ЕС и сърби живеещи от парите пращани от Сърбия за да не се обезличи сръбското население... Промяна може да има след 15-20 години когато целият Балкански полуостров влезе в ЕС- всички ще се разбягат и ще остане един празен град , като десетки български градове.

11

Анонимен

преди 6 години

Русия никога не е имала военна база в Прищина!След бомбандировките,Сърбия се съгласи да пусне войски на НАТО в Косово,Милошевич помоли Елцин ,руския контингент от миротворците в Босна ,да се премести в Прищина!Руснаците сами се отеглиха,такава беше тогава политиката на Кремъл!Не се натрапваха ,там където са нежелани!

10

лошо

преди 6 години

С Косово американците отвориха кутията на пандора.

9

ив

преди 6 години

Случаи,като описаните са голяма рядкост. Косовците са озлобени хора. Постоянно работя по обектите из Германия с работници от Косово. Те като че ли са от някаква друга планета,говорим си,всичко е нормално, но се усеща как се различават от всичките други народи на Балканите. Работил съм с хървати,босненци/мюсюлмани/,турци,сърби,румънци. С тях сме расли все едно в един квартал. Но албанците са други. Косово не го чака нищо добро.

8

факт

преди 6 години

Косово не е в Европа и никога няма да бъде .....