47

До: 45

преди 6 години

Че Косово е Сърбия - прав си. Но че Сърбия е братска, можем да поспорим. Прочети малко преди да правиш подобни коментари. Сърбите винаги са ни забивали нож в гърба. Абсолютно винаги.

46

Анонимен

преди 6 години

Разветите американски знамена на всеки ъгъл в свободно Косово вбесяват дежурните хибридни стършинки.Да ви кажа на 6 уши:Косово ще стане член на НАТО, а на ЕС - без значение къде ще е Сърбия тогава и колко ще е голяма;)

45

49259

преди 6 години

Във френския "Капитал" прочетох, че Косово е с 30% беработица, високо ниво на корупция, нераотеща икономика и най-висока мигрантска колония във франция, дори повече от сирийците. управляват ги мафиоти, а средният дневен доход е 1 щ.д. Защо в нашите медии постоянно срещам недостоверни публикации?

44

Факт

преди 6 години

Косово е перлата в короната на ЦРУ-ключова част от машината им за търговия с наркотици(и някои др. неща).Перфектна схема-в Афганистан се произвежда суровината,транспортира се с военни самолети директно до американската база в Косово,там шиптърите я поемат,преработват и разпространяват чрез добре развитата си дистрибуторска мрежа в Европа.Обаче има малък проблем за дилърите-не могат да се движат свободно из ЕС.Предстои да бъде поправено,дето се вика....

43

Анонимен

преди 6 години

Косова je Србиja! Живео братска Србиjа!

42

Анонимен

преди 6 години

Косово стана държава продавайки органите на християни от региона, включително и на българки, на европейски клиники. Това образувание не трябва да съществува. Не и по този начин. Самото съществуване на Косово говори и за нивото на морала на европейските страни.

41

Александър

преди 6 години

До АнонименРУССКИЙ!

40

Крачков

преди 6 години

България: Две крачки напред,сто назад!Всеки да си гледа *** ваа

39

Анонимен

преди 6 години

Какво само ни занимавате с тази ислямско- терористична държава дъздадена чрез престъпни военни действия срещу Сърбия от " империята на злото" САЩ ?

38

Анонимен

преди 6 години

До 35. Теб какво те бърка някакво Косово и някакъв Крим ?Какво се вълнуваш и пениш за чужди държави ?Не си ли българин?

37

Анонимен

преди 6 години

До 39 Най-южни и източни части на Косово ,ДА те са били повече време в България,но това не значи,че сега може ,да имаме претенции!Та това е било доста отдавна,дори при Възраждането през 18-19век областа не се е приемало за българска и не е била част от Екзархията!От 7век,от както се заселват славяни и куберови българи в Македония,Византия най-дълго време е владеела по -голяма част от Косово!Гораните там са по-малко и от сърбите!

36

Анонимен

преди 6 години

28- продължение.Аз казвам,че България има по-големи исторически права над Косово от Сърбия, те ми слагат минуси."Националисти" ,какво да ги правиш.

35

Анонимен

преди 6 години

Грешка има още в заглавието на статията две назад , една на пред -това е Косово.

34

Анонимен

преди 6 години

"Над входа му виси надпис: Построен със средства на Европейския съюз. Само че и до ден-днешен басейнът в него не работи. Покривът тече."- то и на евросъюза му тече покрива

33

Анонимен

преди 6 години

До 33 Ехее, Ний сме били голема сила,цяла 24 млн.-на Югославия разчленихме!!Сърбетата,подобно на гърци и руснаци използваха Православието и сега използват за свойте националистически интереси!

32

ЖороПърви

преди 6 години

До Анонимен30Така е- нямаше организиран наркотрафик под егидата на ЦРУ и "държавата" Косово!

31

Анонимен

преди 6 години

Благодарение на демократичните промени ние много помогнахме за разчленяването на източноправославна Югославия и създадаването на османската дъга..

30

Анонимен

преди 6 години

Не знам как е в Косово но съм убеден че Бг на Боко-*** е по-зле.

29

Анонимен

преди 6 години

С руснаци и сърби се разбираме без преводач, с косоварите на плажен английски. Ясно е кой ми е роднина и с кой нямам нищо общо. Иначе с брат ми се караме всеки ден, но против останалите сме винаги заедно! Айде само Дойче веле да не ме занимавате с глупости..

28

Анонимен

преди 6 години

До ЖороПървиТака е. Преди 10 години, нямаше наркотрафик и нямаше наркомани.