7

Анонимен

преди 6 години

сега е за народен съд има много за бесене и за конфискация на заграбеното от държавата много милярди се откраднаха последните години

6

айде сега

преди 6 години

България е била колония на СССР,бе!Квото кажат руснаците,това става!Къв комунизъм,кви 5 лева!?Нали и БКП значи Българска Колониална Партия!?

5

Сандо

преди 6 години

Той е бил изграден на същите принципи като Нюрнбергския и Токийския трибунали. Правораздавателната му дейност в България e повърден от споразумението на четирите Велики сили от 8 август 1945 г. в Лондон. Член 5 от Парижкия мирен договор задължава България да задържи и предаде на съд лицата, извършили, заповядали или съдействали за извършването на военни престъпления или против човечеството.Създаването на Народния съд в България е било потвърдено от декларацията на Общото събрание на ООН от 11.

4

Нар. съд унищожи

преди 6 години

елита на нацията и основоположи 45-годишното толериране на простащината, както и узаконяването на всевъзможни привилегии за доказани пр_и_ми_ти_ви. До ден днешен не можем да се оправим от последиците на това гнусно социално инженерство!Дори само това да бе направил Народният съд, достатъчно е, за да бъде заклеймен за вечни времена!Оставям без коментар фактът, че никъде другаде в Европа след Втората св. война не са били избити и репресирани толкова много хора, повечето от които невинни!

3

Сандо

преди 6 години

Пълни глупости!Френският трибунал по същото време раздава и изпълнява над 6000 смъртни присъди включително на министри и управляващи.Точно този елит е направил България сателит на фашистка Германия о по време на тяхното управление има над 3000 разстрела и убийства.

2

:)

преди 6 години

Кое е било положително в комунизма, че не разбрах? Има ли поне 1 комунистическа държава, която да е просперирала някога? Защо на комунистите децата и внуците са в капиталистически държави, а не в комунистически такива?

1

истината

преди 6 години

Политиците не са елитът на България,а най-големите о.....трепки,б......оклуци и престъпници.