35

Сивушка

преди 6 години

34...... тихо!

34

Анонимен

преди 6 години

37 Косово е по скоро българско , сръбско е било всичко на всичко 88 години през 20 век и около 50 години през 14 век

33

Анонимен

преди 6 години

35 О съжалявам, че засегнах една дама или другарка , честно казано се обърках , мислех че е някоя бръсната мутра отсреща. Нали сме инкогнито тук.

32

Анонимен

преди 6 години

Каква държава е Косово че не се сещам? Никога не е имало такава държава. Косово си е сръбска по точно Югославска територия. Някой ако знае кога Косово е била държава нека пише! Нито Косово нито останалите територии които се отцепиха са имали самостоятелно съществуване. Краварите разпарчетосаха Югословия и сега си маат чи.кии. Само че ***..раси няма как да си маат чи..кии щото са триполови меки китки. На тех им го пускат от.зад дебелия с котешката глава! Мноо му се кефят като им улезне.

31

Сащ база

преди 6 години

Неразбирам защо ако не съм сляп и виждам че най голямото зло в света е САЩ & ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. ЗАЩО ЩЕ ТРЯБВА ДА ХОВЯ ДА ЖИВЕЯ В РУСИЯ. ИСКА ИМ СЕ НА КРАВАРИТЕ ДА ОСТАВИМ СВЕТА И ВСИЧКИ ДА ОТИДЕМ В РУСИЯ ТА ТЕ ДА ДЕ РАЗПОЛОЖАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ. НО КАК ТОГАВА ЩЕ ПРАВЬТ ЗЛИНИ И ИНТРИГИ

30

Анонимен

преди 6 години

За разлика от ограниченото ти мислене яз нямам такова и виждам че във всяка естествено създадена държава има и положителни и отрицателни страни,за разлика от тези създадени да изпълняват дадени политики. Ходила съм инв едната и в другата и не бих никога живяла там. Просто,защото харесвам мястото където живея така,че не ми казвай какво да правя а ти малко си обогати мисленето,защото си с ужасно ограничено мислене. Сбогом нямам намерение да си губя времето с теб!

29

Анонимен

преди 6 години

И Крим ще го върнат така както върнаха ГДР на германците

28

Анонимен

преди 6 години

29 Добре бе никой не кара да харесваш Щатите , замини за вътрешността на Русия и се наслаждавай на живота там

27

Анонимен

преди 6 години

А ти като си грамотен запознай се с това че във всяка голяма държава винаги голяма част от населението живее в бедност и практически няма социална система. Отнася се както за САЩ,така и за Русия,за Китай и Индия така че е връх на глупостта да сравняваш две държави,където качеството на живота е еднакъв горе долу. И запознай се с живота на хората във вътрешните щати,където няма практически нищо освен прахоляци и където всички са въоръжени до зъби,защото единственото хоби е да купуват оръжие.

26

Анонимен

преди 6 години

"САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДА ОСНОВАТЕЛИ НА НАШАТА СТРАНА" . ЧУДЕСНО СЕ РАЗБИРА ОТ ТЕЗИ ДУМИ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС. ПОСЛЕ ДАЙТЕ ДА ИМ ВИКАМЕ УРА НА АМЕРИКАНСКИТЕ И АНГЛИИСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ. ЗА КРИМ ОБАЧЕ НЕ МОЖЕЛО ЩОТО НА ТЕЗИ "МИРОЛЮБИВИТЕ" НЕ ИМ БИЛО КЕФ.

25

ЗАКРИВАЙ 10 Г СТИГАТ

преди 6 години

Тая държава я създадоха по-изкуствено и от Македония. Не случайно много държави още не са я признали /и няма да я признаят никога/. Ама ние я признахме едни от първите, след като в поза партер ни беше наредено да направим така.

24

Анонимен

преди 6 години

23 Буд спокоен чел съм достатъчно . Концентрацията на капитала в Русия е много по-голяма и от Европа и от Щатите. Не ми се прави грамотен хахахаахаха

23

Анонимен

преди 6 години

До 22Ами не е по-зле,но разни ограничени ЕнтелЕгенти са толкова ограничени,че не им влиза в мозъка че и Русия и САЩ са огромни държави в които има еднакъв брой мизерстващи хора,даже според статистика(не руска ) процентите на мизерстващите в САЩ са над 20% а в Русия около 13. Така,че преди да нападаш прочети и тогава се излагай със заяжданията си. Айфеловата със здраве. Събота е и има по-интересни неща от неграмотни драскачи

22

Анонимен

преди 6 години

20 А в Русия как е , та там дори е по зле от Америака и Европа в това отношение , но не я споменаваш

21

Анонимен

преди 6 години

Ами разбира се американското знаме,та нали ако не беше САЩ и Европа тия *** нямаше да съществуват

20

й

преди 6 години

До Джорджо Оруелкакъв на хрен капитализъм те гони бе *** мозък !?в западна Европа и САЩ 91% от богатството е в ръцете на 0.1$ евреи !!!това ли ти е "капитализма" и "демокрацията" !?на това ли викаш "пазарна икономика" !?това е гаден феодализъм или още по-лошо - еврейско робство !!!

19

Джорджо Оруел

преди 6 години

Капитализмът се управлява на принципа на Джордж Оруел. Всички животни във фермата са равни, но някои са по-равни от другите.Значи за Косово може, а за Крим не може ?! Нещо на двоен стандарт по западняшки ми прилича.

18

й

преди 6 години

Тази "дъжава" се управлява от Американски марионетки, чията власт се крепи на дулата на Американските танкове !Окупирана от САЩ "държава" като Косово, трудно може да бъде наречена "независима"

17

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно ще дойде времето когато наркодилърите сепаратисти ще бъдат съдени.

16

Анонимен

преди 6 години

Косово не е държава.