75

Анонимен

преди 6 години

Дали някой би проверил какво има в самолетите кацащи там,ха-хаБрей!Като всички сте наясно какво има в самолетите, как не проверихте един и докажете глупостите си.

74

Анонимен

преди 6 години

До 71 АнонименМай си от сорсо и дните джендари...

73

@

преди 6 години

Америка и Англия не биха си мръднали пръста за никой, ако нямат интерес. САЩ превзе Косово и го "даде за управление" на местни албанци. Защо?1. Унизиха Русия и разбиха про-руски настроената Сърбия.2. Построиха втората американска най-голяма база в света.3. Де факто управляват тази "държава" и правят каквото си искат.3. Базата е използвана за черни секретни операции - от трафик на афганистански хероин към Европа до един бог знае още какво.Независимост... хаха... колкото и ние имаме.

72

Анонимен

преди 6 години

Косово е света земя Сръбска

71

Бай Иван

преди 6 години

Територия на ислямисти ,престъпници и наркотрафиканти ,все пак преразпределянето на хероина от Афганистан трябва да става някъде ,нали така , западни демократи,дупещи се на *** чучур ,няколко месеца не стигнаха на Милошевич да прочисти Косово както го направи с република сръбска ;) !!!!

70

Анонимен

преди 6 години

70 Много си зомбиран

69

Паметлив

преди 6 години

Какво представляваше Косово преди?Гнездо на организираната престъпност и логистичен център за търговията с наркотици,човешки органи,проституция и каквото още се сетите.Какво е сега?Всички тия неща са издигнати на несравнимо по-високо ниво,с помощта на САЩ.А американската база там съкращава пътя на хероина от Афганистан до Европа многократно!Дали някой би проверил какво има в самолетите кацащи там,ха-ха.Сега настояват Косово да бъде прието в ЕС!Може би за да улеснят дейността на дистрибуторите.

68

от Ра$$ово Ломско

преди 6 години

Има само един, коментирал реално - 54! Прав е на Хиляда процента!!

67

Анонимен

преди 6 години

Няма такава държава! Каква независимост, какви косовари вее, къде им е собствения език, писменост, традиции и култура? Изгъ*зици като македонската "нация" със собствен език-диалект и преправена писменост. Прадядо ми се е бил наемник в Косово, сега се върти в гроба.

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65Две български държави вече има (България и изкуствената Македония), спретнаха втора албанска "държавица" на гърба на сърбите, ха да видим сега какво ще стане с молдавците или пък с Воеводина...

65

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Сърбия е извор на нестабилност на Балканите.А България извор на раболепие, продажничество, предателство, независимо дали се управлява от комунисти или демократи, както сега така и в историята ни, примери много. Така че не говорете за Сърбия преди да си погледните собстветият си двор.

64

Анонимен

преди 6 години

Две албански държави в Европа. Американската простотия е безгранична.

63

Анонимен

преди 6 години

Сърбия е извор на нестабилност на Балканите.Белград започна да изпраща протесни ноти на тези държави,които признават Косово.Много скоро обаче тази сръбска политика няма да издържи,защото Сърбия чака пари и достъп до пазари в ЕС,а страните от ЕС с огромно болшинство са признали Косово,начело със старите демокрации и САЩ.Не са признали Косово-Испания,Кипър,Румъния,Словакия и Гърция,но последните две признават косовските паспорти,включително и Сърбия,която не е европейска членка и зависи от ЕС.

62

Анонимен

преди 6 години

"Сръбските манастири"на Косово са византийски,или български,които сърбите дострояват и си присвояват.Косово е било в пределите на Средновековната българска държава също толкова години,колкото по-сетне,в сръбската-300.Сърбите не си взеха поука от историята,че не трябва да правят на другите това,което искат на тях да не се прави.

61

Ннещо неясно

преди 6 години

Косово никога НЕ Е било незавиисимо. Винаги Е било зависимо. В момента е зависимо от сащ.

60

Некъф

преди 6 години

Скоро ще настане момента в който ще си върнем земите и всички джамии ще бъдат разрушени

59

Анонимен

преди 6 години

Хмм, не знаех, че знамето на косово е толкова еквивалентно на американското. Но пък добре изглежда на снимката.

58

Анонимен

преди 6 години

Всичко лошо за Сърбия е добро за България. Сърбия е държавата нанесла най големи поражения на България след т.н. освобождение от Русия. "Освободителката" Русия вечно е ползвала Сърбия като наказателна маша срещу България. Руснаците винаги са подстрекавали Сърбия да води войни срещу нас и да къса жива плът от страната ни. Затова България трябва да поддържа Косово, за да проумеят сърбите че да играеш винаги във вреда на съседа си не е добра политика.

57

Шотландец

преди 6 години

Свобода за Шотландия Свобода за северна Америка и връщането й на истинските собственици Индианците който сега живеят в резервати (както един ден ще живеем ния ако не СЛУШКАМЕ)

56

Анонимен

преди 6 години

10 години им стигат.Да се прибират у Албания.