292

муспи

преди 6 години

- Ахтунг, ахтунг! Всичките 100,000, ГЕРБ, БСП и АМ (Алянса на Мафиозите), мирноо, равниис! Евреи и комунисти две крачки пред строя!.. Нито един?! Ротаа - огън наред!

291

Анонимен

преди 6 години

Дядо бил ли си комунист Бил съм Ама надъхан или съмняваш сеЕдиния май бе надъхан но ги бих и двамата с удоволствие

290

Нещо сме натъжили и САЩ, коментира американското посолство...... Нормално... Втората Световна Англия, САЩ и Русия искаха да унищожат България, като държава , но нещо не им се получи, единия искаше да сеем картофи в София, другия да ни прави съветска република, третия да има колкото се може повече български жертви ......

289

Анонимен

преди 6 години

До сравнениеРадев беше употребен,ама още не може да се усети!

288

999

преди 6 години

До Др.МихайловКои "братя",бе!?Ония,дето изнасилваха българки ли,та чак вашия гошо тарабата хукна при Сталин да ги озаптява!?Ей,това червените сте големи ***!Кажи му "комунист",и повече не го обиждай!

287

Анонимен

преди 6 години

Е, как да излезеш да протестираш? От едната страна фашисти, от другата - сбирщайн! Първите сами не знаят добър или лош човек е бил Луков. А вторите скачат "за" и "против" според касичката.

286

сравнение

преди 6 години

Ако комунистите имат такъв герой като Луков нека напишат да го почетем и него.Героите трябва да се уважават.Но досега не е известно да има такъв!Затова нека да не пречат да почетем генерала.Видяхме ги техните генерали колко струват-видяхме как Радев като стана президент как Йотова му каза да внимава какво прави и че и най малкото движение срещу БСП няма да му бъде простено!БКП е преценило,че Луков не могат да го сплашат и затова са го убили.А Радев лесно стана послушко!Разликата е огромна!

285

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен371 Хубаво ги наричаш убийци и едните и другите. А кои са останалите? Не им знам имената в България! По делата им ще ги познаете,а на тези другите делата им не ги знам! Но знам имената на тези,които унищожиха Родината ми през изминалите 30 години! Виж,тях ги чака нещо по-страшно от Народен съд!

284

Анонимен

преди 6 години

До Sieg HeilАбе знаем как идвахте, но по-запомнящо е как бягахте! А сега няма защо да бягате - Искандерите и Калибрите са по-бързи! Scheisse!

283

Kомунистите, демократите, третополовите, джендърите, со,росоидите, путин,оидите, БХК-тата, ЛГБТ-тата, турците, ромите, мюсюлманските мигранти, африканските мигранти са от един отбор, платени да внасят смут в България, и да протестират срещу всичко българско ! И се мъчат да ни унищожат, но няма да можете, запомнете !!!

282

Берлин

преди 6 години

Според мене, тази жaлка фашистка държавица България няма място в Европейския съюз. Да бъде изключена и да се присъединява към фашистка Русия, с която изповядват еднакви "ценности".

281

Анонимен

преди 6 години

Нацията е в интензивното отделение пред умиране.Факт. Те искат да спасят нацията.Отричате ги. Кого да избера?

280

Анонимен

преди 6 години

Други граждани пък се обявиха против комунисти на улицата. И фашистите и комунистите са еднакви по убийства на невинни хора.

279

Анонимен

преди 6 години

Образите на сн.4 и сн.7 какви точно се явяват? Членове на ЛГБТ ли са илиса изтървани от клиниката на Четвърти километър"Знаят ли изобщо защо са дошли на това сборище?

278

Анонимен

преди 6 години

На сн.5, 10 и 12 се вее гейският байрак. Ясни са ми тези! Тренират за прайда, който, за наш голям срам, вече няколко години се провежда в началото на лятото.

277

Анонимен

преди 6 години

Най-често към Антифа се числят хора с антиправителствени и антикапиталистически възгледи. Техните методи се възприемат за по-близки до анархистите, отколкото с традиционното ляво (в САЩ). Те не се притесняват да използват агресивни методи за протест, включително унищожаване на частна собственост и понякога дори физическо насилие .

276

Sieg Heil

преди 6 години

Много сме, силни сме, ИДВАМЕ!

275

Анонимен

преди 6 години

"Христо Луков не е имал приватизирани предприятия, не е източвал бюджета,"Естествено, само е имал сметка със 75 милиона гулдена, на която са му превеждани комисионите за въоръжението на армията.

274

Анонимен

преди 6 години

На сн.2 се вижда само наполовина някаква снимка, която наподобява портрета на Виолета Якова. Дали наистина е тя, Господи? До там ли изпаднахме?

273

Анонимен

преди 6 години

Странна работа, няколко страници с коментари как противниците на парада не знаели за Луков и Кюстендил, пък вече втори път не щат да ми разкажат с подробности легендата за Рамбо Луков и тримата очвари дето разгромили сръбската армия в Кюстенди. Притеснява ви, че е пълна измишльотина ли? :D :D