93

Анонимен

преди 6 години

На БСП платените протести. Същият сценарий като бутането на кабинета ГЕРБ 1. Масови "спонтанни и безпартийни" протести из цялата страна.

92

Петър Младенов

преди 6 години

То до Варна/Шумен/Търговище /В. Търново няма магистрала, та до малкия Видин лида има.И сега пътя ви е достатъчен.Хванете се за работа във фабрики и заводи и нивии гори.

91

Курнелия оставка!

преди 6 години

А навремето Станишката като разправяше че асфалт не се яде, тези му ръкопляскаха.Същността на протеста е да удовлетвори жаждата за власт на ***.Какво да кажат хората които се трудят в Североисточна Бълария, плащат данъци, избират Байко и все не им идва реда. И те ли да се вдигнат и да поставят ултиматуми?

90

Анонимен

преди 6 години

Червени каскети, нали асфалт не се ядеше?

89

ВЕП

преди 6 години

Ако се построи МАГИСТРАЛЕН ПЪТ Видин-бОТЕВГРАД-София ,то няма да рентабилно да има и тунел под Петрохан ,щото ще е платен.

88

Анонимен

преди 6 години

ВИДИН Е ПРОТИВ "ЛЕТЯЩИЯТ ХОЛАНДЕЦ" БОРИСОВ.

87

Анонимен

преди 6 години

Кметът на Видин го избраха жителите на квартал "Нов път".

86

Анонимен

преди 6 години

ПОЛИТИЧЕСКИТЕ РЕПРЕСИИ СА ВЕЧЕ ТВЪРДЕ ХАРАКТЕРНИ ЗА НЕОКОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ, РЪКОВОДЕНА ОТ КОМУНИСТА БОРИСОВ.

85

Един от Северозапада

преди 6 години

До Пепи Ако трафикът от тирове денонощно минава на метри от къщата ти, през сред града или селото, в което живееш, друга песен ще пееш....Денонощно шум, изгорели газове, вибрации, не се спазва правилника за движение и не можеш да пресечеш улицата...В едно Монтанско село даже на погребение не направиха път, свиркаха, ядосваха се Тираджийте, че им пречи.Само един румънки тираджия понамали и се прекръсти...

84

Един от Северозапада

преди 6 години

До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ В Румъния бяха готови с довеждащата инфраструктура към моста, с магистралите от Унгария към моста, още 5-6 години преди Борисов само да отреже лентичката....У нас Лили Винетката само санира строените по Тошово време пътища.През тва време пусна трафика от Видин не през Арчар, а през с .Д-р Йосифово. Дупки по 20 см, карам след тир, а горния край на ремаркето му буквално дава 2 метра отклонение през дупките, при скорост15-20 км . Но, това си е типично за Герб, не мисят, усвояв

83

абв

преди 6 години

Като отидеш във Видин действително е обезлюдено, няма промишленост и хората са в чужбина. Но тогава виждаш колко красив и уникален град е и знаеш, че има надежда. Най-хубавият ни дунавски парк, втората по големина православна катедрала след Ал.Невски, Крепостта стояща гордо на брега в самото начало на родината между три държави. Много уникални крепостни порти през целия град.Единствен по рода си паметник на български войн, коленичил и плачещ въпреки победата в сръбско-българската война за нас, р

82

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

До Анонимен 81А защо Борисов не се сети за път преди да се построи моста? Или поне да беше правен паралелно с моста.

81

Анонимен

преди 6 години

Там са най правоверните комунисти -социалисти където асфалт не се яде. Сега пак не са искрени, защото да искаш магистрала и тунели не е да искаш кофичка кисело мляко. За такъв строеж трябват години. Борисов по телевизията показа, че ще почват строителство на разни коридори и от там също ще минават магистрали. Да ама др. Нинова вика давайте веднага и северозападналите другари повтарят като папагали.

80

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се инвестира в тези бедни райони,държавниците да не се преструват на улави,а да се размърдат и направят нещо!

79

До Я, па Я

преди 6 години

Горуня беше комунист, нали! Тошо не смееше да иде в Северозапада, вярваше, че там ще го гръмнат.Това е край на будни и борбени хора, тотално обезлюден! Икономиката му беше срината след "демократичните промени"! Най-висок процент на емиграция! Само не говорете, че хората искат да се присъединят към Румъния! Те знаят истинското положение в Румъния, която другаде глупците превъзнасят като рай - цъфтяща икономика, високи заплати, борба с корупцията! Дръжки! Заводът за гликоза в Калафат е закрит, ц

78

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен75 Организаторите на протестите във Видин нямат нищо общо със сегашния му кмет.

77

Анонимен

преди 6 години

Видин е тъмночервен район,ограбен от комунистите.Менторите им обаче-видинчани,които живеят в София ,са от БСП/АБВ.Защо протестиращите не протестираха ,когато БСП управляваше града?Сомунистите от столетницата използват всеки повод да клотат властта на противниците си.

76

Пепи

преди 6 години

Нали асфалт не се яде и за какво са ни пътища ...

75

Анонимен

преди 6 години

Такаа, я да видим кой е кмета на Видин... а, да, Огнян Ценков от ГРОБ.

74

Анонимен

преди 6 години

Где що дойде престъпник на власт било червени, сини, зелени, оранжеви, шарени било Ж. Виденов, И. Костов, предател Сакскобургот, Корнелия, макядонец Бойко и ГЕРБерите му рекетйори всички ограбват не само северозападна България а и цяла България. Така ще е докато българите се делят и обиждат помежду си а не търсет отговорност от тези Престъпници.