23

Лукс

преди 6 години

Даже тази WC на снимката изглежда прилично в сравнение с много други, дори и в Сф!...

22

Анонимен

преди 6 години

Нормално. В нашата мила фирма правихме ремонт на тоалетните(1200 човека персонал) - общо 28 тоалетни. Един месец по-късно въобще не си личеше - тоалетните чинии изкъртени, плочките начупени и надрскани, вратите изкъртени, кранчетата на чешмите откраднати, дозаторите за *** изпотрошени... за чистотата не говорим въобще(чистят се на всеки час).Въобще не ме учудва, че и в поликлиниките е така. Ниска култура на посетителите!

21

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, че то е така в цялата страна. Даже извън столицата е още по-зле. И това е съвсем нормално за България. И от край време си е било нормално.

20

Анонимен

преди 6 години

Не случайно онзи ни беше изтопосал като клозет на картата на Европа. А ние пък взехме, че му се разсърдихме :)

19

соца не е недоносче

преди 6 години

Щом комуниста Борисов командва днес.

18

Анонимен

преди 6 години

Това е като в Индия. Не знам кой краде,за да може тоялетните да изглеждат в тоя вид. Но това е пълно безхаберие. А да не говорим че инвалид в България в наказание. Никъде не искат да положат грижи за тях никъде в обществените места няма тоалетни за инвалиди. Не говоря за молове и частни. Тук таме по някоя рампа и това е. По отношението на държавата към инвалидите,децата и възрастните си личи каква е. От тоалетните до парите които им се дават. В случая нямам думи

17

коптор BG

преди 6 години

Гласувайтеи после псувайтеГЕРБ.

16

Анонимен

преди 6 години

Платноходки и лодки трябва да има, Втори лифт на Банскокакто и развитие на туризЪма!

15

СУДЖУЦИТЕ

преди 6 години

МиГовете ви ремонтирам, атомни руски самовари за БелеНЕ ви платих - какво искате повече?

14

суджуков паша

преди 6 години

аз магистрали ви сторя а вие и тоалетни искате. неблагодарници!!!! сега ша ви вдигна тока с 40% да ви науча на уважение. кръвното ми качихте ейй

13

Анонимен

преди 6 години

Точно в здравните заведения положението е най-мизерно! Ако изобщо пациентите имат достъп, те гледат да не им се налага да ползват тоалетни там, защото освен порутени, те не отговарят на никакви стандарти. Това са нужници, а не тоалетни!

12

Рали

преди 6 години

Навсякъде е така. Даже заведенията. Пълна мизерия

11

Анонимен

преди 6 години

Тук е същото както във америка, ако отидите пък по специално в по бедните градчета населени със имигрантите от мексико е ужас. Те пикаят по улиците да не говорим за други мръсотии.

10

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

В РУСИЯ Е ПО-ЗЛЕ

9

Анонимен

преди 6 години

Само липсва Пепи Москов да опъне няколко черти на плота...

8

относно WC -то

преди 6 години

Преди 4 год имах работа за 15-20 дни на пристанището в Гент (Белгия) и ползвахме служебен тоалет, заедно с докерите. Там всеки си пуска водата и измива, както би направил в къщи. Има ароматизатор и чек- лист за почистването, като в мол или бензиностанциите. Ако щете вярвайте, но като се прибрах направих рамонт на банята, че на беше бутана от 97ма година! В интерес на истината и там има мизерни, основно където се пие, центъра, химическите и те са мизерни, т.е има чисти има и мрръсни като тук..

7

Анонимен

преди 6 години

Само в тази болница и на този етаж да беше. Такива са всички държавни болници, училища, общини, съдулища и пр.

6

Анонимен

преди 6 години

До BG СМЕШКИС такива като какъв "народ" да е

5

анонимен

преди 6 години

Пациентите в поликлиниката да се радват , че тоалетната е отключена , щото може и да не е !! А по отношение на обществените тоалетни - това си е прагтика в - отврат ! На Хиитроу на ден минават сигурно милион пътници , но тоалетните светят от чистота ! В южен английски град на морето , тоалетните покрай алеята на плажа работят и през зимата и имат топла водда !

4

Do Kudra

преди 6 години

Незнам как да ти назова, но ако посетиш болница или поликлиника в Турция ще се шашърдисаш. Толкова се държи за чистотата, че са налице в изобилие всякакви хигиенни и дезинфекциозни препарати вк. ръкавици. През половин час минават хигиенисти и чистят, ама и хората пазят чистота. Ако усетят, че някой е пушел в тоалетната или района на болницата безцеремонно го изхвърлят, дори да е от персонала без право на оплакване .Обаче дано никой да не попадне в болница./Здравко/