43

Анонимен

преди 6 години

Божкее, виждали ли сте тоалетната за посетители във Инфекциозно отделение на ВМА!?Клиниката-ремонтирана,по коридорите- лед светлинки за дежурно осветление...21 век!А тоалетната няма кой да зареди диспенсъра със сaпун, респективно- да сложи чисти калцуни на входа, като свършат!България... пред закриване!

42

EU

преди 6 години

Kakav Schengen,s tiya WC ta.Valeri Simeonov da se zaeme s WC tata tay kato tam e nay kompetenten.

41

РАН-ЪТ

преди 6 години

Може и по-лошо.И по-лошо...И по-лошо...

40

Анонимен

преди 6 години

Спомням си след една командировка в чужбина, един от колегите влезе в толетната на летището. Първото нещо, което каза на излизане беше: "Е, сега ми замириса на България!"

39

Пациент

преди 6 години

В Исул на ет. -1 при образната диагностика вземаш ключ за тоалетната, която е само за пациенти, в която няма сaпун нито какъвто и да е препарат за дезинфекция на ръце на етажа. Хартията е ясно, че е лукс. Но сaпун да няма в тоалетна, която е под ключ в болницата е просто безобразие. А в ДКЦ 20 на етаж 1 тоалетните са със същите условия както и на етаж 2 на снимките горе.

38

Cafe Paris

преди 6 години

В Пирогов,където наскоро придружих свой приятел е същото.Тоалетната миришеше ужасно,а тоалетна хартия нямаше.

37

АНТИ

преди 6 години

Кой не знае Бойко Борисов ?!Кой не е чувал за него ??Прославен с хвалби най-големии нерешени с години промени.

36

Анонимен

преди 6 години

VSICHKI GLEDAT OT ELENA POPTODOROVA KO

35

АНТИ

преди 6 години

Знаете ли колко им пука на богаташите ?!Забогатели с вашите пари !!

34

Анонимен

преди 6 години

Налагало ми се е да влизам в много тоалетни в поликлиники и НИКЪДЕ, АБСОЛЮТНО никъде не е имало тоалетна хартия и сaпун, а често и течаща вода! Нещо повече - повечето от тези тоалетни са заключени, а където са отворени са отвратително мръсни! Така е и в тоалетните в болниците. Ще направите истинско откритие, ако в общинска болница намерите чиста тоалетна!

33

Анонимен

преди 6 години

Сбъркан е адреса трябвало да бъде изпратен до отговорника по WC-тата в правителството и да го снимат всички телевизии как си "разбира" от работата.

32

пирамидифараони

преди 6 години

Ето това описва целата държава и здравеопазване докато е имало соц сичко се строило и поддържало после системата пропада и сеги си гледа интересите само че некой държави си прават прехода а некой като чеушеско ги думкат а не куфарчета спортисчета и после ричард ран бил лош извънземните и те а техните шефове илюминатите правя топлоизолация в дружба ...

31

Анонимен

преди 6 години

те в хотелите дадат по 1 сапунче за 10 дни престой та сaпун ще се иска от обществена тоалетна!!!

30

Анонимен

преди 6 години

Тази е лукс преди бяха още по зле

29

Не само там!

преди 6 години

Ами, аз като лежах във ВМА София, беше почти същата работа. Тоалетна хартия НЯМАШЕ, сaпун НЯМАШЕ, тоалетната чиния имаше седало, но то се местише наляво-надясно, отстрани на тоалетната чиния течеше вода, май беше от обратната и ме беше гнус да стъпвам върху тая вода. На вид изглеждаше по абсолютно същия начин, само цветът на плочките беше друг. В коридора имаше окачен таван, над който беше пълно с прах и паяжини.

28

Гъбаря

преди 6 години

Освен по хотелите и по големите вериги н всякаде тоалетните са така ходим с един багажник дезинфектанти: мокти кърпи, одеклон 70% ....

27

Анонимен

преди 6 години

кой каза , че трябва да има сaпун и тоалетна хартия и двете се крадат непрекъснато!!!

26

Фейк нюз

преди 6 години

Не е вярно. Това са снимки от Венецуела. РБ сме в клуба на богатите.

25

O1

преди 6 години

Kato klozetite na autogara sofia, serdika i letiste vrajdebna...ama autogarute v plovdiv, haskovo, chepelare, smolian, stara zagora, nova zagora sa napravo za olimpiiski medali, dimitrovgrad, djebel, podkova, momchilgrad, kardjali, sluven, pleven, vidin, varna, krumovgrad, yambol, ihtiman, novi iskar, garmen, gradsko, yabalkovec, razgrad, shumen, carevo sa ...nationalni bg championi...:-) nazdrave na turistute....povechko zagorka, kamenitza, shumensko i burgasko pivo da piat...vodata e s uran..

24

,.,

преди 6 години

Klozetite na bg patriotite v mvr i kat karjali...;)...;)