124

!!!!!!!!

преди 6 години

ОНЗИ ДИРЕКТОР ПОМНИТЕ ЛИ КЪДЕТО СИ РАЗДАВАШЕ СНИМКИТЕ ГОЛ ПО .... ! ПОМНИТЕ ЛИ КУНЕВСКИТЕ УЧИТЕЛКИ КАК ДРУЖНО ИЗЛЯЗАХА ДА ГО ЗАЩИТАВАТ КАТО ОБЕЩАХА ЧЕ ЩЕ НАПРАВЯТ ГОЛ КАЛЕНДАР. И ТОВА МИ БИЛО УЧИТЕЛИ, ПУУУУУУ..... МАААМ

123

Анонимен

преди 6 години

Още, досието на всеки учител минава през властите - удостоверение за съдимост и най-вече дали има присъди за педофилия. Няма как да се ниме метър с 'философията' за личните данни! :)))))

122

до сб

преди 6 години

Не ми се оправдавай, къде беше ти и другите като теб КУНЕВКИ ?! Защо не излезе да протестираш, каква учителка си ? Как можахте да се съберете при Кунева в зала Армеец за заплатки и да ръкопляскате на тази.... а за децата не можахте поне веднъж да излезете

121

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 123Личните данни са съвсем друга сфера! Работното място за радост не влиза под категорията лични данни! Абе с купени дипломи - елементарни коментари! :))))))

120

сб

преди 6 години

До Анонимен126АЗ СЪМ УЧИТЕЛ! АЗ не съм изтрива ни то Ботев, Нито Левски, Нито Балканджи Йово и т. н. Изтри ги някой друг. Ти търсиш ли го или само създаваш паника?

119

Анонимен

преди 6 години

Утре ще започнете и *** да ни правите децата, както изтрихте Ботев, Хаджи Йово от учебниците и още колко поразии направихте против нас. Камери задължително !

118

сб

преди 6 години

До АнонименОткога всеки може да си купи диплома? От коя година насам? Припомнете си: Знам аз, знам, аз професор съм голям!Професоре, кажи си името, за да не те наричам професор!

117

Анонимен

преди 6 години

Всеки български учител от 89та година насам е крадец. Просто източва хазната за да унищожава децата ни, за това е поставен. Някой да е чул или видял учител от 89 година насам да излезе да протестира за самото образование, за децата ни ? Няма такова нещо. Излизат само за пари, нашите пари и заеми вземани от правителствата заради тях.

116

Анонимен

преди 6 години

Не се палете толкова, камери няма да има. Като влезе в сила новата регулация за защита на личните данни GDPR и до тук с мераците.

115

Анонимен

преди 6 години

Става ясно кой не се съгласява с поставянето на камери! Отчаян защитен механизъм който няма да проработи за радост и камери ще има като в истинските ЕС страни! Още, нека не се очудваме когато малолетен пребива/убива! Той така е бил препрограмиран от родител, да кажем, и в последствие - учител!

114

!!!!!!!!

преди 6 години

КУНЕВСКИТЕ УЧИТЕЛКИ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И БЪЛГАРЧЕТАТА ! А ДА ВИДИМ ДО КОГА ЩЕ ВИ ТРАЕ НАРОДА

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 115Български учители!!? Цъфти ни обществото заради тях! И дори да не пишем против тях нещата са се оакали достатъчно! Всъщност всеки знае как човек може да си купи диплома в България и да цъфне някъде като учител, лекар, социолог и психолог! Скапана държава с две думи!

112

Анонимен

преди 6 години

Всички куневски учители веднага се организирват и плюят тук по родителите. Как ще ми сложите камери в къщи вие луди ли сте бе куневки ?! Домът е мой а училището обществено. Вие всички където ви наклепаха от гелб, и реформаторите сте по.б.ъркани. Вие не сте учители за нас. Щяла да ми слага камера в къщи коя си ти ***.....

111

сб

преди 6 години

До 87 до 95, 96, 97Ако бяхте завършили това, щяхте да бъдете уволнена! За некадърност!

110

сб

преди 6 години

До 113Шеговито: Явно малко са те подплясквали!

109

сб

преди 6 години

До АнонименНаучи се на правопис!

108

Анонимен

преди 6 години

Само *** и повлекани пишат против учителите. И ДГ не е публично място, можеш до входа ди влизаш, оставяш детето и да те няма.

107

сб

преди 6 години

До 111Камери трябва да се сложат и в собствената ви къща! Явно не вярвате на себе си!

106

Анонимен

преди 6 години

Българският учител си позволява да подплясква още от едно време особено по времето на комунизма! Уж бешпе забранено но само на приказки! Ето го и резултата от това "благородно' начинание. След като сме вече 21-ви век и не сме се вразумили камерите са най-добрия начин да се възпират подобни действия! В противен случай има голяма вероятност да се стигне до сериозна саморазправа (разбираемо) с фатални последствия! Българският учител в повечето случаи е със скапан и неандерталски манталитет!!!

105

сб

преди 6 години

До 105 "каква ли пък педагогика има в ДГ, там децата основно се обслужват от помощния персонал"Току що отрекохте задължението на родителите да възпитават децата си! БРАВО! Предполагам, че вашите учителки в детската градина са ви научили да се почиствате след голяма нужда! Те са ви научили да си миете зъбите/Май вонят/. Те са ви разказали първите приказки! Те са ви изслушали за първи път от край до край ... Няма да продължавам! Съжалявам ви!