4

Пацо

преди 6 години

Разбирам повода за недоволството им, все пак никой не обича да бъде контролиран. Но написаното е малко нагло. Нормално е да бъдат следени, в крайна сметка носят отговорност за децата ни. Просто трябва да свикнат, че вече не са безконтролни.

3

Анонимен

преди 6 години

Според ретардите от този синдикат "Няма цивилизована нация, която да не вярва на учителя и да го подлага на ежедневен шпионаж".Еми именно в това се крие отговорът - в нашата страна учителите не са като в цивилизованите - очевидно. В нашата страна педагогика влизат да учат хората с тройки на изпитите, които не са ги приели нищо друго. В нашата страна (с малко изключения разбира се) в ибщия случаи децата са по-интелигентни от учителите си. Нека синдикатите помислят за реформа, която да предложат.

2

zeus

преди 6 години

Проблема не е конкретно в учителите, нито в родителите, просто обществото ни е болно като цяло, оттам и всичко други проблеми. КТ Подкрепа конкретно ако искат да свършат нещо полезно да вдигнат обща стачка за нормални заплати, ама няма да го направят, понеже и те са на хранилката, синдикати колкото да се каже, че имаме.

1

Анонимен

преди 6 години

Камери ЩЕ ИМА