31

Анели

преди 6 години

До Анономен25:Що пък да са незаконни!Пари и документи!Никой не оставя документи при незаконни пари...Сумата може да е била 3-4хил.лева,а това не са много пари.Тогава 50лв са разумна награда.Е,можеха да му се откъснат 100,но важното за момчето е че заради тази постъпка бизнесмен ще поеме издръжката и образованието му.Това е истинската му награда!!!

30

Зрителя

преди 6 години

Ако бях аз и 50 лева нямаше да ги взема,такива алчни бизнесмени БОГ ги лекува успешно.

29

Анонимен

преди 6 години

4esni sa samo bednite v bg bravo na mom4eto sdrav da e i kasmetlia

28

Andrew

преди 6 години

Да е живо и здраво момчето,ама тоя *** да му върнат толкова пари и документи и да даде само 50 лева.Дано да изгуби повече и никой да не муги върне.

27

Гошето

преди 6 години

Господ здраве да дава на това момче.

26

Анонимен

преди 6 години

До АнонимнаТествали са момчето дали става за политик. Ако не ги беше върнал щяха да му предложат да го запишат към някоя партия, но сега се разбра, че е прекалено честен и не е за политиката.

25

Анонимна

преди 6 години

Затова не трябва да се връщат...

24

Анонимен

преди 6 години

Явно парите са били незаконни. Хиляди левове в брой и то в чанта не е логично ако парите за законни.

23

Ayshe

преди 6 години

Само 50 лв ли бе?Та той ти върна хиляди лева А ти Палчето надолууууууу

22

Анонимен

преди 6 години

расло е момчето в дом, не знае цената на парите. я , ако беше от "почтено" семейство,да видиш как щеше да разсъждава ! а и собственика на хилядарките се прекъснал с тези 50 лв.

21

Юпи

преди 6 години

Вместо да му помогне за работа и образование, такъв честен служител едва ли ще намери... А ако не ги беше върнал??? Откъснали му се 50лв. Даже не можеш да напазаруваш свестно за тях... Господ ще му отвори друга врата.

20

Дано щастливецът

преди 6 години

отпусне процент от сумата на благородното момче или му помогне за работа, жилище! Такива млади хора трябва да се поощряват и да им се помага; без подкрепа, съвет, а учат, работят!БРАВО! Господ да ги закриля и да им помага!

19

Психодиспансер

преди 6 години

На собственика на хотела 50 лв ли му се откъснаха от сърцето, за това нещастно и честно момче ? Дайте адреса му, аз ще му дам 100 само затова, че е постъпил така !

18

Стрина Пена

преди 6 години

Браво на тинейджъра! Но никой не казва добра дума и за възпитателите в тоя дом?!Адмирации за педагозите в този дом!

17

До Ф.С.В.

преди 6 години

В статията не се каза най-важното - човека е предложил работа на момчето, което е много по-ценно от това да му даде 50-100-1000 лв които ще свършат и после няма на къде. Възможноста за един сирак (от малцинствата - това не го казвам като обида а констатирам) да си намери работа не е много голяма. Явно е свястно момче и човека ще може да разчита на него.

16

Ф.С.В.

преди 6 години

То ковчега -- джобове НЯМА !! Жалък гаден бизнесмен -дал ресто на едно сираче върнало му хилядите левове- *** !!

15

дебел бизнесмен

преди 6 години

И аз така веднъж се загубих чанта с 15 хиляди ойро едно момченце ми я намери и ми я върна. Отначало понечих да му дам 100 ойро да се почерпи ама после ме загложди съвестта и му дадох 2 лева да си вземе шекерено петленце.

14

)

преди 6 години

И кой е този град на липите г-н Попов ,име има ли този град ? Оф .............. .!

13

Пламен

преди 6 години

Поклон

12

Ани Браво

преди 6 години

Този Дом за сираци очевидно възпитава свестни хора! Браво и поклон пред учителите! Радвам се, че и такива свестни деца излизат от домовете, не само *** като тези от Борован.