35

Терсенето

преди 6 години

На шута му предлагат руско гражданство. Направо за бъзик го вземат навсякъде. Некадърен, неграмотен и крадлив. Бивш член на БКП. Сега антикомунист. Ха ха.

34

Ок

преди 6 години

Кой му е писал речта на Боко?Той не е толкова умен за да го каже така.Браво на автора.

33

ГЕРБ са измекяри

преди 6 години

Щото турците си охраняват границата. Ако беше наште граничари ,те за стек цигари и 50$ пускат куцо кьораво сакато .

32

Българина

преди 6 години

При три турски партии, нулева армия самолети и ракети, нулеви служби за разузнаване и контраразузнаване, мон превзет от турция, цели министерства превзери от турция като мвр външно съда дефакто всички, огромни турски инвестиции повсеместно, повечв джамии от църкви... Та тая граница отдавна е прегазена и се ходи през нея в двете посоки, врата в еверопейското ислямско поле... Но ще има възмездие макар и на висока цена

31

И вътре, и вън

преди 6 години

Незнам как пазим границата с Турция, ама знам, че сме и ще сме извън границите на нормална Европа, тоест Шенген, докато Баце си развява коня у нас. Така хем слушкаме и продават държавата ни пред очите ни, хем сме под надзор от Европа и не ни допускат до себе си. В чакалнята сме пак. А Баце колкото да се хвали, няма да заблуди европейците.

30

Терсенето

преди 6 години

И себе си не лъжеш тикво. Най добре пазената граница във момента е българосръбската. И то не по твои заслуги. Не съм вярвал никога, че ще кажа браво на Сърбите.

29

Цв.Цв.

преди 6 години

Евала Бащице ... Мачкай !

28

Анонимен

преди 6 години

наи вероятно страдам от шизофрения боико казва че всичко е шест в БЪЛГАРИЯ а пък аз виждам беднотия корупция продажни политици хора които бъркат по казаните и наи голямата идиотия че ще им забранят да бъркат защото това е държавна собственост трябва да ида скоро на лекар не мога да живея така с раздвоено съзнание

27

Анонимен

преди 6 години

Тиквоний, нито хлябът ти е хляб, нито зрелищата-зрелища.Резкарай се...DDD сетих се , ти дори това сам не можеш да наприш, требава да те разкарат господарите..горкото кравче...

26

Анонимен

преди 6 години

Баце довечера ще се маскира на Рамбо и ще отиде сам да пази сичкото граница дето имаме.

25

Анонимен

преди 6 години

Жалък нарцис....не заслужаваш даже плюнката ни.В някое примитивно племе до сега да са те сготвили и изяли.

24

Анонимен

преди 6 години

Бля, бля, бля, едни и същи глупости. Ясно ми казаха да си наляга парцалите!

23

Анонимен

преди 6 години

Пазена защото облизва някои части на Ердоганя , сега като го резнат от Европата ще видим колко е пазена

22

Анонимен

преди 6 години

Може и така да е само че това не е щото ние я пазим ами защото турците си я пазят

21

Анонимен

преди 6 години

Европейците от големите държави го водят за носа. Разхождат го като мечка на панаир. Като си тръгне говорят зад гърба му

20

ДА, АМА НЕ

преди 6 години

Най-добре пазената граница може и да е била до преди 30 години...Чудя се дали след определен момент започват да си я дават.

19

Анонимен

преди 6 години

Баце не знае значението на думата вероломно!

18

Анонимен

преди 6 години

Пак явно е сикал да се срванява с Гърция и Италия! Хахаххха! Хахахаххах! ***! Толкова неграмотна гротеска! Пълен цирк! Отражение на прехода - мутри и чалга! Като се покаже по телевизията и все едно пускат спарени батка-кючеци!

17

Анонимен

преди 6 години

Не знам само баце сам ли си ги измисля глупостите които говори или някой му ги пише. Оня ден изрече поредната глупост относно президента и после когато бумеранга се върна взе да ръси, че това било вероломно ха-ха нЕма такъв елементарен суджук.

16

Анонимен

преди 6 години

Когато си озвън България осъзнаваш наистина колко мафиотско е тук! Затова и го бяха питали в Лондон емигрантите дали вижда в огледалото Пеевски! Да, вижда, вижда! Едно котило са!