115

Спиро Киров

преди 6 години

АЙДЕЕЕЕ тоя пак в чужбинаспри се бе ей

114

Анонимен

преди 6 години

Граждани, След успешно управление на държавата резултатите са налице.Не бяха напразни тези дванадесет години труд за обществото.Всички виждат направеното. Пяк ще ни изберат да управляваме, затова ще ви посъветвам - пазете си здравето.Виждате, че няма кой друг освен нас да свърши останалата , макар и малко работа по Шенгенското членство.

113

П.Петров

преди 6 години

Абе ,ка.ун! Хората са ти писали! Пиша ти го едро, че от намеци не разбираш! Искат НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА, ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ДА НЕ ПОТУЛВА случаи за КОРУПЦИЯ и да е ОТГОВОРЕН пред законодателната власт или пред президента! ИСКАТ РЕАЛНА БОРБА С КОРУПЦИЯТА, А НЕ САМО СИМУЛИРАНЕ НА ТАКАВА! ИСКАТ РАБОТЕЩИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ, А НЕ СИМУЛИРАЩИ ДЕЙНОСТ, "УСВОЯВАЩИ" ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА И УРЕЖДАЩИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ЗА "НАШИ ХОРА"!ДО КОГА ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ЧЕРВЕНАТА МУТРО-ОЛИГАРХИЯ, ***!?!?!?

112

Анонимен

преди 6 години

Тоя,като хукне да бяга с награбеното,трябва много бързо да го заловим.Може да е ***, но е хитрец.

111

Анонимен

преди 6 години

Това било охрана. Едно време каква охрана имаше...... Сега е охрана пунтамара.

110

Анонимен

преди 6 години

Nai bednata darjava v eunsi unijeni pensioneri 100 eur na m ta i po malko nijeni mlafi hira sa 510 lv sa tova bagat v 4ujbina ujasni uslovia po bolnizi skapi lakarstva i graniza sa milioni ima film sa ka4estvoto V bg skapi koli imoti milioneri miliarderi mutri dalaveri korupzia sa tiva da govori bb toi milioner li e zeza seksa borislavova ba boiko e milionerka blagodarenie na bb danzo mentata dps digan i dr milioneri li sa simionov marischki milioneri li sa zazarov sapruga i mn dr milion

109

Анонимен

преди 6 години

А как се пази имението за 350 милиона долара на Бойко Борисов в Калифорния.Надеждна ли е охраната.Защото злите езици говорят,че охранта на крадените от Байх.. милиарди в разни банки в Средна Азия не е била на ниво и Баце се е простил с 1 милиард.Та ще трябва ние,българите,да му осигурим нов,та да му покрием загубите.

108

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До ГробокопачПРОКЛЕТИ КОМУНИСТИ, най-много ви боли, че такива като ген. Борисов, Павлова и Цветанов скъсаха синджира с който ги държахте в послушание.

107

А бе

преди 6 години

Да не мислите,че на някой в Брюксел му пука що за стока е Борисов?Каквото и да прави вътре в страната,няма значение-щом е послушен към "Началниците",всичко е точно!Виж,тия със собствено мнение и национална политика са силно недолюбвани.Ясно защо.

106

BayU

преди 6 години

Абе празнодумец, как тогава минава огромната контрабанда?Тоя още си мисли че някой му вярва!

105

Анонимен

преди 6 години

Понеже много добре я пазите границата затова член на ИДИЛ на много високи позиции,се промуши през нея и ако не беше писмото от Мароко,че въпросния джихадист е издирван с международна заповед,можеше спокойно да се разхожда из софийските улици или където и да е.А че ти си лоялен и дисциплиниран към началниците от Брюксел,по това две мнения няма.

104

Бивш граничар

преди 6 години

Това ако е охрана на външна,рискова граница-оле мале.Кой не е решил-той не е минал!Ами целта на охраната е НИКОЙ ДА НЕ ВЛЕЗЕ,а не да прибираме папла.чта!Що не покажат израелската граница-там е истината!!!!!

103

Анонимен

преди 6 години

Този не знае какви ги говори.Предлагам Йончева, веднага след изказването на Бай ѝ88...да им пусне филма, който направи за оградата.

102

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Бойко Борисов Ви изработи всички кукловоди и се промуши през "иглени уши" . Ето за това Ви е яд, най-вече на себе си, че проспахте и подценихте "бодигарда на бай Тошо", а всъщност РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за *** човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата Психо-физическата подготовка на оперативния състав. ... Пък Бойко е хитър шоп, не пада в капаните дето му ги подлагате на всяка крачка. Пък за феноменалният му рефлекс и способност да отреагира вярно при непредвидени обстоятелства, да не говоря.

101

Анонимен

преди 6 години

*** е посланик на Турция в ЕС

100

1

преди 6 години

бойко,ако не е ердоган да пази границата,досега над милион биха влезли Европа,шишко-воевода ли ще пази границата,не ставай смешен,с тези изказвания.

99

Анонимен

преди 6 години

Но защото турците я пазат. Иначе ще видите какво е...

98

Анонимен

преди 6 години

До SpiridonСподелям мнението ти. Аз също го видях "лайф" на едно мероприятие и то в затворена зала. Това е най злобното и отмъстително същество на света

97

Анонимен

преди 6 години

Вижте снимката---- краля слънце! :) :) :)

96

Spiridon

преди 6 години

Преди три четири години, случайно минавах на митинг на ГЕРБ в Ямбол, и нашия вожд-слънце мина на двадесет сантиметра от мен, слезе от бронирания автомобил който беше в края на пътеката, до трибуната. Охраната беше никаква, ако бях с престъпни намерения...знаете колко лесно е! Не мога да ви опиша обаче, каква зловеща тръпка мина през мен! Този тип има такава отрицателна енергия , чувства се, и може да се реже с нож дори... разбирам какво му е вътре , отвън е танк,брониран,плашещ... а отвътре картонено трабантче. Страхливо заешко сърце! Това е накратко моето впечатление