16

Ото

преди 6 години

Кви репресирани,къв съюз...Смешници.Тия пък..

15

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Сега ще ревнат "активните" /пасивни/ борци...

14

Анонимен

преди 6 години

То сега цял народ вече 28 години е репресиран, тези се загрижили за извършилите престъпления преди 1945 година.

13

Анонимен

преди 6 години

Народният съд е бил създаден за такива като тези дето 30 години провеждат геноцид над народа. Мислите ли че като дойде времето за разплата няма и вие да създадете такъв съд? Няма ли да им отмъстите за изгубените 30 години от живото ви? Няма ли да си отмъстите за децата си прогонени и станали бели робини и роби на триполовите? Ами много ясно че ще си отмъстите. Да не би да ги галите с перце. Ето че вчера си вдигнаха заплатите народните изе.дници! А на вас от трите най дългото!

12

Анонимен

преди 6 години

Според член пети на Парижкият мирен договор, "жертвите" на Народния съд са тези, които са, цитирам:"лица, които са обвинени за това, че са извършили, наредили или поръчали извършването на военни престъпления или престъпления срещу мира или човечеството"

11

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля,че репресирани днес има много.Това са децата,които са бити от своите "възпитатели",това е бизнеса,който го рекетират мутри и държава,това са пенсионерите с по 200 лв.пенсия и работещите бедни.Всички те са репресирани.Но на кого да се оплачат?Може би на арменския поп?

10

Анонимен

преди 6 години

Ама има ли още живи репресирани?

9

Историята помни

преди 6 години

До АнонименТи за БСП не се кахъри! По-добре се замисли, че в България се заражда еднолично управление, култ и ккаво ли не. Желю Желев в гроба ще се обърне, ако разбере ккаво се случва в Родината му. С тези *** край себе си Борисов прави каквото си иска. Те всички плюят Партията, ама преди десети вкупом от нея цоцаха. Партийната секретарка Цачева, Менда Стоянова (лично събираше членския внос н първичната партийна организация в която се кълнеше и членуваше), пролетарският поет Гърневски...

8

Анонимен

преди 6 години

Репресираните отдавна си отидоха от тоя свят. Активните борци срещу фашизма също. Останаха негодници , които правят пари от сенките на миналото.

7

Анонимен

преди 6 години

заради такива като него,циментови глави,каквито имаше по времето на Тодор Живков,БСП ще губи всякакъв вид избори...като започнеш от бившия президент Първанов(спечелил случайно)...и много други знайни и незнайни синове и внуци на бивши партийци с комсомолски физиономии и маниери...какъв ли ужас са изживели репресираните и техните близки,а този се буквално се гаври с паметта им...и продължава да наглее когато журналистите му задават въпроси...ама иначе си пълни джобовете с пачки...в името на какво

6

ЗА 5

преди 6 години

До Анонименще разбереш другарю, скоро ...

5

Анонимен

преди 6 години

ЗАБРАНА ЗА БСП И АТАКА!!!

4

чети

преди 6 години

Съдилищата са създадени по нареждане на съюзническата комисия по цяла Европа.

3

я стига

преди 6 години

Репресирани!!!от кой и защо това е въпроса.

2

това е

преди 6 години

Подобни съдилища има по цяла Европа след войната,избити са много хора но там няма подобни циркове.

1

Анонимен

преди 6 години

АБЕ Я НАПРАВО РОДНИНИТЕ НА РЕПРЕСИРАНИТЕ ДА ОСЪДЯТ БСП И ДА ЗАБРАНЯТ ТАЗИ ГНУСНА МАФИЯ